Şimdi Ara

LG KG300 VS KP320-HANGİSİNİ VE SORULARA CEVAP??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bu forumda çok aktil olamasamda ne araştırsam her incelemeyi burda buluyorum bu yüzden herkese teşekkür ediyorum.
    Sorularıma ve sorunlarıma gelirsek.TekNNOOsadan generaş mobile GF2F modelini aldım(20 nisan 2009) 199ytlye ve memnun kalmadım yazılım hatalarıyla doluydu sözde 2mp kamerası vardı ve vga yı 1600x1200 formatına büyütmek gibi bir kalitedeydi ve çok ağir çalışan bir kameraydı neyse işte ben telefonda hiçbir güvenlik olmamasından dolayı(tuş kilidi mesaj geldiğinde kendi açılıyo,ve güvenlik kodu var sözde ama hiç bir yerde sormuyo) değiştirmek zorundayım %15 param kesilcek ama mecburum(keçke bu telefonu almadan LG leri görseydim)LG Yİ incelemen sonucunda hem beyendiğim modeller buldum onda hemde çok ucuz geldiler özelliklerine sorularım var Başta param kısıtlı ve 170 ytlm var teknosada kullanabilceğim

Ben incelemelerle ve araştırmalarımla kg300 ün bile kamerasını beğendim,kp320 ise harika geldi bana

1.KP320 Mİ YOKSA KG300 mü?Artıları eksileriyle hangisi ağir basar

2.Güvenlik düzeyi nedir telefonlarda,Güvenlik kodları varmı mesajlarınız rehberiniz özel olabiliyomu??

3.Ses ve ekran kalitesine önem veriyorm farkları varmı,Ve Menüler kişiselleştirilebiliyormu(mesela kısayollar),mesaj zil sesi değişiyormu,sms leri hafıza kartına alabiliyomuyuz?

4.Video yu 240x320 ekran çözünürlüğüyle aynı standartta kabul ediyormu ve tam ekran full mode da oynatabiliyormu?yoksa 176x144 mü kabul ediyo.

5.Sağlam bir telefon bana şart çok hırpalıyorum elimde bir 6600 bozulmadı:)kg300 okuduklarıma göre çok sağlammış kp320 de aynı sağlamlık varmı?

6.Ekran ışık kalitesi yeterlı ve aydınlıkmı,temalar yazılımlarla telefonun arası nasıl,enazında tema dosyalarının uzantısı bellimi

7.arkadaşlar kullananlar ekstra güzel yanlarını anlatabilir her türlü öneride bulunabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar hala cevap beklemekteyim:( birde bu telefonlarda jack 3.5mm girişi telefonun üstündemi var yoksa kullaklık aparatının kablosundamı??
  • KG 300 kullanıyordum.

Ekran kalitesi çok iyi.
    Hoparlörü bulunmakta.
    Sanırım sağ-sol tuşlarına kısayol eklebiliyorduk.
    Menüler kişileştirilmiyor.Tema yok.
    Telefon sağlamdır.Düştüğünde dağılmaz.
    Ekran ışığı yeterli.
    Radyodan kayıt yapabiliyor.
    9 satır menülü.
    Ses yeterli.(çok yüksek ses beklemeyin ama kabul edilebilir ses yüksekliği var.)
  • arkadaşlar bugün teknosaya gittim ürünü iyade etım %15kesintili.lg kp320 yoktu o magazada netten stoklara baktılar vardı ama bu ürün toplatıldı dediler bende anlamadım satmadılar çek olarak aldım,alcak bişeyde yok teknosada:(o telefonu nasıl alcam nette hala var ve stokta görünüyü
  • quote:

Orjinalden alıntı: himes89

arkadaşlar bugün teknosaya gittim ürünü iyade etım %15kesintili.lg kp320 yoktu o magazada netten stoklara baktılar vardı ama bu ürün toplatıldı dediler bende anlamadım satmadılar çek olarak aldım,alcak bişeyde yok teknosada:(o telefonu nasıl alcam nette hala var ve stokta görünüyü

dün abimle beraber, gittik bakırköy-carousel deki teknosa ya, kp320 aldık stoklarda vardı oraya bak istersen 217,55 lira, 2gb hafıza kartıda 13 liraydı
  • sagol atroce ama ben ıspartadayım üniversite yüzünden ve burda bi tek teknosa var,ben getirtin dedim ama onlar ürün toplatıldı dediler başka çalışana gene sordum orda oda toplatıldı o ürün dedi,napıcam anlamadım elimde bosu bosuna bi çek kaldı okadar:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himes89 -- 3 Mayıs 2009; 15:33:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.