Şimdi Ara

lg klima defrosta çok seyrek giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    klimayı yeni aldığım ilk yıllar ısıtmada sıfır derecelerde ortalama iki saatte bir defrosa giriyordu,son iki üç senedir bu süre 6,7 saate kadar çıktı.Yani geç defrosa giriyor,ısıtmada sanki düştü gibi.normalmidir ,bir arıza olabilirmi?

• Isitma performansiniz iç ortam kadar dış unitenin icinde bulundugu performansa gire degisiklik gosterir. Gec defrosta girmesi ile birlikte eger dis unitenizde buzlanma goruyorsaniz bunu sorun olarak algilayabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Isitma performansiniz iç ortam kadar dış unitenin icinde bulundugu performansa gire degisiklik gosterir. Gec defrosta girmesi ile birlikte eger dis unitenizde buzlanma goruyorsaniz bunu sorun olarak algilayabilirsiniz :)

klimanın gazımı donuyor?buzlanma peteklerindemi oluyor?bu buzlanma iyi giderilemezse ısıtmada sorun olurmu?
  • luna167 kullanıcısına yanıt
    Gaz donmaz hocam, calisma prensibi geregi disnunite kondanser uzerinde olusan nem, sohuk hava ve kondanser faninin etkisi ile buzlanma yapar, eger bu buzlanma cozulmezse sistem normal calismaz
  • Belirli bir buzlanmanın üstüne çıktığı zaman klima o zaman defrosta girer. Hemen girecek diye bir durum yok. Bu da benim klimam. Bu dereceye kadar buz tuttuğu zaman defrost yapıyor.

lg klima defrosta  çok seyrek giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SucukluPeynir

Belirli bir buzlanmanın üstüne çıktığı zaman klima o zaman defrosta girer. Hemen girecek diye bir durum yok. Bu da benim klimam. Bu dereceye kadar buz tuttuğu zaman defrost yapıyor.

benim klima acaba iyi ıstmadığı içinmi defrosa girmiyor?malum buzlanma veya karlanma sıcak ve soğuğun karşılaşması sonucu oluşur.benim klimanın iç ısısı düşük olduğu için ,dolayısıyla iyi ısıtmadığı için defrosa az giriyor veya hiç girmiyor.bu olabilirmi?aslında bunu anlatmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: luna167

quote:

Orijinalden alıntı: SucukluPeynir

Belirli bir buzlanmanın üstüne çıktığı zaman klima o zaman defrosta girer. Hemen girecek diye bir durum yok. Bu da benim klimam. Bu dereceye kadar buz tuttuğu zaman defrost yapıyor.

benim klima acaba iyi ıstmadığı içinmi defrosa girmiyor?malum buzlanma veya karlanma sıcak ve soğuğun karşılaşması sonucu oluşur.benim klimanın iç ısısı düşük olduğu için ,dolayısıyla iyi ısıtmadığı için defrosa az giriyor veya hiç girmiyor.bu olabilirmi?aslında bunu anlatmaya çalışıyorum.

İyi ısıtmıyor derken neye göre iyi ısıtmıyor? Dış hava klimayı defrost yapacak kadar zorluyorsa klimanız da en az 45.derece hava üflüyor ise sıkıntı yoktur. Tabii dış hava şartları dediğim en az hava 0 derece olmalı. Belki de klimanız inverter ise oda gerektiğinden sıcak olup haliyle duruyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • defrosa girmemesinin nedeni belli oldu; bugün komresör(motor) iflas etti.yenisi de 2000 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.