Bildirim
LG km 900 Arama cevaplayamama sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yakınlık sensörünü kapatan birşeyin olmadığına emin olun..Eğer düzelmiyorsa telefonu fabrika ayarına geri döndürün belki düzelir.. -
Cok tesekkur ederim. Iz olmamasi icin kilifta kullaniyordum ama cikarttim sorun kalmadi bosubosuna gonderecektim servise sagolun tekrar. -
:) Rica ederim -
bu modeli bende dün akşam satın aldım. aynı sorun bendede var gelen ve yapılan aramalarda ekran kararıyor ve tuşları kilitliyor ne açabiliyoprum ne reddedebiliyorum nede arayanı göremiyorum. nasıl özdünüz yardımlarınız bekliyorum acil teknik servis gönderin dedi bende 2 saatlik makine servisemi gider diye göndermek istemedim. şimdiden teşekkürler -
Bu soruna sahip olan arkadaslar telefonu korumak icin kullandigimiz herhangi bir jelatin, poset vs telefon da ekran kararmasi yapiyor. Ben sorunumu bu sekilde cozdum. Servisi zaten allahlik hic gondermeyin ayrica boyle bir sorunun bile neden olabilecegini bilemeyecek kadar da bilgisizler. Telefon cok kullanisli ama internette uzun sure dolanamiyorsunuz kitleniyor. Hariza karti ile deneyecegim birde.
Saygilar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X