Şimdi Ara

LG konusunda ciddi yardımınıza ihtiyacım var (panel arızası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LG 55LW570s televizyonum var sıvı bozulması (bulutlanma) sorunuyla ilgili servise gitti serviste paneli değişti EAJ62047601 bu koddaki panel takılmış televizyon led 3d tv bu panelin açıklamalarında tft-lcd modül yazıyo kafam karıştı uyduruk panelmi takmışlar. trt hd de felan eski netlik yok gibi sanki bu konuda işten anlayan arkadaşlar lütfen bana fikir verebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMiNYALI -- 10 Nisan 2014; 20:39:42 >

• ADMiNYALI A kullanıcısına yanıt
    eski seri tvlerdeki panelleri fazla bilmesemde özellik kısımlarında öyle yazabilir ...o lg lw serilerinde kullanılan panellerden ...
  • Arkadaş gördüğün tüm "LCD" paneller zaten "TFT-LCD" dir! sadece baclit sistemi LED/CCFL/HCFL/EEFL v.s gibi olur

Takılan daha doğrusu değişen ise Modül dür yani TFT-LCD takılmıştır) ancak takılan Modül birebir eskisiyle aynı olmayabilir çünkü LGD ana Modül üreticisidir
    ve ellerin de "uyumlu" hangisi varsa onu takmış olabilirler,sen de bunu pratik de belki anlayabilirsin,görüntüyü bir süre izledikten sonra;örneğin resim kalitesi
    daha iyi veya daha kötü gibi!(genel de alt seviye takarlar ama ellerin de bu yoksa tam tersi bir üst seviye de takılmış olabilir)

Ancak senin anlatımından yola çıkarak,sanırım daha alt seviye Modül takmış herifler ama LGE de her şey "normaldir"

Alt seviye demek kısaca senin anlayacağın lisanla;Contrast seviyesi düşük+Black seviyesi düşük(daha doğrusu black ANSI değeri yüksek)+bit değeri(8/10-bit gibi)
    bunlar ana etkendirler resim kalitesi üzerine!

++

• eyvallah cevaplar için anladım kadarıyla lg ne yaptıysa yeridir amenna deyip izlicez
  • aynen öyle ve bir daha LGE gördünmü kaç oradan
  • kesinlikle albani paneli değiştirene kadar yaptıklarımı duysan neler çektim buna şükür diyecez. peki bundan sonraki tv ne marka önerirsin lg siliyoz tabi listeden :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.