Şimdi Ara

*** LG KT520 bekleme süresi ve diğer sorunları???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Son günlerde hergün şarj etmek zorunda kalıyorum telefonumu. Normal mi? Yoksa bataryasında bir problem mi var? Ayrıca bu telefonun USB kablosunu nereden bulabilirim?

• Hergün şarj etme olayı tabiki normal değil.Ne şekilde kullanıyorsun yada ne kadar zamandır kullanıyorsun bilmiyorum.Bendeki 520 4 gün rahat gidiyor.Ama ben mig33 msn kullanıyorum ve sabah açtığımda öğlene kadar full dolu olan şarj bitiyor.Uygulama falan kullanıyorsan şarjın bitmesi normal.Diğer türlü ise yeni batarya almanın zamanı gelmiş.
  • 3 aydır kullanıyorum ve hiç bir uygulama kullanmıyorum. Konuşma zamanı ve diğer kullanımlar da etkiler ama ben daha önce yani şarjın 3-4 gün gittiği zamanlarda ne yapıyorsam aynı şeyleri yapıyorum. Buna göre karşılaştırdığımda 3 ay gibi kısa süre de bataryanın bu duruma gelmesi normal değil.
  • bu serinin yarısı sorunlu bence. benim aldıgıma lanet ettigim ürünlerden biridir. bir daha lg'nin hiçbir ürününü almayı ve çevremdekilere aldırmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

bu serinin yarısı sorunlu bence. benim aldıgıma lanet ettigim ürünlerden biridir. bir daha lg'nin hiçbir ürününü almayı ve çevremdekilere aldırmayı düşünmüyorum.

Lg yen, modelleride mi sorunlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.