Bildirim
*** LG KT520 bekleme süresi ve diğer sorunları???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hergün şarj etme olayı tabiki normal değil.Ne şekilde kullanıyorsun yada ne kadar zamandır kullanıyorsun bilmiyorum.Bendeki 520 4 gün rahat gidiyor.Ama ben mig33 msn kullanıyorum ve sabah açtığımda öğlene kadar full dolu olan şarj bitiyor.Uygulama falan kullanıyorsan şarjın bitmesi normal.Diğer türlü ise yeni batarya almanın zamanı gelmiş. -
3 aydır kullanıyorum ve hiç bir uygulama kullanmıyorum. Konuşma zamanı ve diğer kullanımlar da etkiler ama ben daha önce yani şarjın 3-4 gün gittiği zamanlarda ne yapıyorsam aynı şeyleri yapıyorum. Buna göre karşılaştırdığımda 3 ay gibi kısa süre de bataryanın bu duruma gelmesi normal değil. -
bu serinin yarısı sorunlu bence. benim aldıgıma lanet ettigim ürünlerden biridir. bir daha lg'nin hiçbir ürününü almayı ve çevremdekilere aldırmayı düşünmüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
bu serinin yarısı sorunlu bence. benim aldıgıma lanet ettigim ürünlerden biridir. bir daha lg'nin hiçbir ürününü almayı ve çevremdekilere aldırmayı düşünmüyorum.
Lg yen, modelleride mi sorunlu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X