Şimdi Ara

Lg Kurulum Aşamasında Tiksinti Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce samsung 55H8000 almıştım. Kurulum aşamasında ölü piksel testi yapıldı. Test sonucu 1 adet ölü piksel tespit edildi ve ürün servis tarafından anında geri götürüldü. Sonra değişim için rapor verdiler. Bu raporla ürünü iade ettik. Lg almaya karar verdim. 55Ub950 modelini aldım. Bugün kuruluma geldiler. Ölü piksel testi yapmalarının yasak olduğunu söylediler. Hiç bir test yapılmadan gittiler. Siz test yapın ölü piksel çıkarsa değişiriz dediler ama onun içinde ölü piksel sayısı en az 5 adet olmalıymış. 1 Adet olursa değişmezmiş. Daha dakika bir gol bir. Lg zaten istemeye istemeye aldım ve ilk dakika da pişman ettiler.

• erdemoktay E kullanıcısına yanıt
    Vip service gelmedimi sana?ben her türlü testi yanlarinda yaptim dedim falso varsa kesinlikle almam imza atmam ölü pixel ışık sizmasi kenarlarda kararma vs çıkmadı hafif banding futbol maçında vardi kabul edilebilir seviyede idi ses çıkarmadim film denedim sorun yoktu iyice ikna olup imzaladim dedim ben sonra ugrasamam baştan temiz olsun sonra başımız agrimasin en son giderken cep numarasini verdi ne zaman istersen ara sor vs gittiler...ha bu arada 6 ay içinde sorun çıkarsa direk değişim hakkiniz var dedi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar uğraşmak istememis sizle.

Yapmıyorsanix almıyorum lan diyrmedinizmi

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Öyle davranacaklarını bilemedim. Ben en başından attım imzayı. Ama şikayet edeceğim tabiki. Şikayet var.com üzerinden şikayetimi yazdım. Nasıl olsa ararlar.
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Yumuşak yüzlüyüm valla. Ben böyle bir şey daha önce yaşamadım. Ama yapacağımı bilirim ben onlara. Her yerden yazacağım bu olayı. Herkes bilsin. Bizim test yapmamız yasak dedi ne bilim. Ben Lg nin bir saçmalığı diye düşündüm. Aldığım bayiyi aradım servis böyle yaptı diye. Sıkınıtı çıkarsa ben yardımcı olurum takmayın dedi ama ben bu testleri yapamıyor olabilirdim.
  • Hocam valla banding testini vs yapin en ufak sorunda iade talep edin 14 gün kral sizsiniz sonrasında derdinizi anlayacak kimseyi bulamazsiniz...

• Bildigim kadariyla LG sikayetvar.com'a bakmiyor ve cevaplamiyor. o yuzden kendi sitelerinden form doldurarak durumunuzu belirtmenizde yarar var. İçinizi rahat tutun, servisleri ve ürünleri için aynı yorumu yapamam ama LG Türkiye müşteri memmuniyeti için gerekeni yapan bir firma. Sanırım 2013de müşteri anketlerinde bir de ödül almışlar bu konuda... (benim kendi deneyimim de bu yönde.. artık LG kullanmıyorum ve yakın gelecekte de kullanmam herhalde ama hizmetlerinden memmun kaldım...yılan hikayesi olduğu için pek detaya girmek istemiyorum ama 8 ay kullanılmış televizyonu müşteri memmuniyeti adı altında çok firma geri iade almaz ve ücret iadesi yapmaz... bu arkadaşlar bunu yaptığına göre demek ki sağlam duruyorlar alan almış satan satmış demiyorlar..)

Bir not: 2013 mart sonrası satılan LG TVlerde ilk 6 ay içinde çıkan sorunlarda birebir değişim garantisi var demişti servis yanlış hatırlamıyorsam . Koca televizyon kargo nasıl olacak nasıl taşınır felan diye de dert etmeyin servis elemanları bu konuda çok deneyimli sorun çıkarsa sizin hızır servis çalışanları gelir muhtemelen düzgün olanı bulana kadar yolu var bu garantinin... siz sorun çıkarsa servisle değil müşteri hizmetleri üzerinden işinizi halledin bence ve sabırlı olun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oasisngn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ya ürün çok iyi olsa bile servise gelen iki dingilin davranışları hiç hoş değildi gerçekten. Yani daha önce samsung ta aldım. Arkadaşlar gayet ilgili ve güler yüzlülerdi. Bunlar bi tuhaflardı açıkçası. Böyle yapacaklarını bilsem formu baştan imzalamazdım zaten. Neyse olan oldu artık :) Umarım dediğiniz gibi olur. Sıkıntı yaşamak istemiyorum artık.
  • erdemoktay E kullanıcısına yanıt
    Malesef kötü servis denk gelmiş, biz de testlerimizi yaptık, servis sorun çıkarmadı.

Memnun musunuz tv den?

• Benim 50Lb670 'de kargoya verilmiş horoz lojistikte.
    Arkadaşlar,
    Servisi çağırmadan önce bir takım testlerden bahsediliyor fakat benim kafam karıştı bu testlerin hepsini yapabileceğimiz yani usb ye atacağımız bir link var mı? Ve nasıl yapacağımızı anlatan bir konu?
    Tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Vip service gelmedimi sana?ben her türlü testi yanlarinda yaptim dedim falso varsa kesinlikle almam imza atmam ölü pixel ışık sizmasi kenarlarda kararma vs çıkmadı hafif banding futbol maçında vardi kabul edilebilir seviyede idi ses çıkarmadim film denedim sorun yoktu iyice ikna olup imzaladim dedim ben sonra ugrasamam baştan temiz olsun sonra başımız agrimasin en son giderken cep numarasini verdi ne zaman istersen ara sor vs gittiler...ha bu arada 6 ay içinde sorun çıkarsa direk değişim hakkiniz var dedi...

hocam bu VIP servis neye göre çağrılıyor? Belli başlı ürünlerde mi bu servis geliyor?

Samsung ve LG'de de mevcut mu?
  • Tv güzel bir sıkıntı yok memnunum ama dediğim gibi servisin ilk gün yaptığı hareket beni soğuttu. Herkesin dediği gibi kanal geçişleri ve webos biraz yavaş. Harman Kardon ses sistemi hikaye. Öyle aman aman ses vermiyor. 35W çıkış gücü var. Samsungta üst sekmentler 40w 60w zaten. Fazla kurcalama şansım olmadı. Olumlu olumsuz görüşlerimi yazacağım yine.
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Valla direk tv yi onlar getirdi bende şaşırdım üzerlerindeki mont ta lg vip service yaziyordu ilk defa şahit oldum samsung da yoktu en azindan ben görmedim.

• quote:

Valla direk tv yi onlar getirdi bende şaşırdım üzerlerindeki mont ta lg vip service yaziyordu ilk defa şahit oldum samsung da yoktu en azindan ben görmedim.

Hocam ben şimdi n11.com'dan alsam yine bu VIP servis mi getirecek acaba?

Samsung'un VIP MH'si var ama servisi var mı bende bilmiyorum.
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Belki belirli model ve inç olanlara sadece vip geliyordur oda olabilir...

• quote:

Belki belirli model ve inç olanlara sadece vip geliyordur oda olabilir...

Bence de bu mantıklı hocam.
  • Hocam sikinti cikmamis anladigim kadariyla sonradan testleri yapinca.Dolayisiyla sizi tvden sogutacak birsey olmamali.Ama normalde testlere izin verirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.