Bildirim
Lg L90, Samsung Win, Motorola Moto G Sizce Hangisi?
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu üçü arasından moto g alırdım ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr_Gölge
Sebepler neler? -
aralarindan en iyi moto g, guncellik konusunda sıkıntın olmuyacak bir kere ve stok android yazilimi var cok akici calisiyor cihaz
quote:
Orijinalden alıntı: cabatli1903
quote:
Sebepler neler?
malzeme kalitesi, saf android olması, nexus programında olduğu için güncelleme avantajı, kaliteli ekranı ve ses sistemi. kötü yanları sanal tuşlu olması ve biraz kalın olması.
quote:
quote:
quote:
Sebepler neler?
malzeme kalitesi, saf android olması, nexus programında olduğu için güncelleme avantajı, kaliteli ekranı ve ses sistemi. kötü yanları sanal tuşlu olması ve biraz kalın olması.
Lg l90 hakkında dşüncelerin nedir? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Sebepler neler?
Lg l90 hakkında dşüncelerin nedir?
özelliklerine göre pahalı bi telefon.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sebepler neler?
Lg l90 hakkında dşüncelerin nedir?
özelliklerine göre pahalı bi telefon.
telin şu anki fiyatı 838 TL... bence alınabilir bir fiyat.
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-d405-l90-fiyati,2582763.html
MOTO G diyen arkadaşlar, telefon iyi güzel de tasarım 0... telefon dediğin biraz da kendini göstermeli bence...
-
Hocam Allah aşkına yapmayın tasarım 0 dediğiniz moto g yerine l90 öneriyorsunuz. Tasarım göreceli bi kavram bana göre d moto g'nin tasarımı daha güzel malzeme kalitesi daha iyi duruyor hem moto g daha ucuz ve güncel bir telefon l90'a 900 lira bayağı fazla.
tasarım göreceli bi kavram. moto g 600-650 civarına alınabiliyor. aradaki fiyat farkına değecek bi fazlalığı olduğunu sanmıyorum L90nın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sebep söylemeye falan gerek yok. Samsung zaten çöp, Moto G de L90a göre daha iyi.
Her şeyi geçtim bu seviye bi telefon alacaksan saf android olması çok önemli. Moto G önerilmesinin bi sebebi de bu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X