Şimdi Ara

LG LB730 / LG LB870 / SONY W815B ? TAVSİYELERİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gerçek Panel hızı en az 100 hz yada 200 hz :D olan öncelikli tercihimdir.Karar vermekte zorlanıyorum.Herkes ayrı telden yorum yapıyor.Keskin görüntüsü olan ve hızlı sahnelerde görüntü kaybı olmadan izlenebilecek, özellikle DSE - Banding sorunu olmayan iyi bir TV almak istiyorum.....

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursalar sevinirim.LG ye biraz daha sıcak bakıyorum. Marka önemli değil hangi marka olursa olsun model önerirseniz sevinirim...Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 23 Eylül 2014; 12:16:51 >

• Bende bu özelliklerde bir tv arıyorum siz aldınız mı acaba?
  • Yok malesef almadım. 2013 modellerinden Philips pfl 7008 veya pfl 7108 (ikisi aynı model iki ayrı renk Pasif ) yada pfl8008 (aktif) alacağım.Ben sadece görüntü kalitesi için alacağım.Diğer özelliklerle pek ilgilenmiyorum.Yukardaki tavsiye beklediğim tv lerle alakası yok ama denk geldi şansa işte.

pfl7008 ve pfl7108 gerçek panel hızı 100 hz (PMR 700 HZ) pfl 8008 ise 200 hz (PMR 1400 HZ) araştırdığım kadarıyla!!

3 ürünüde teşhir olarak yan yana gördüm . pfl 8008 daha bi güzel fakat aktif istemiyorum.Ben 3 ürünüde çok beğendim.

NOT: Sırf görüntü NETLİĞİ VE KESKİNLİĞİ için 3 ürünü de ben beğendim ,benim beklentilerime karşılık verdiği için , tabi sizin beklentilerinizi bilemem beklentilerinize uygun Tv alın bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 26 Eylül 2014; 10:53:31 >
  • http://www.teknosa.com/urunler/110015203/lg-42lb730v-dvb-s2t2c-3d-fhd-smart-led-lcd-tv

üst düzeydir stoğu bitmeden alınız.

+MCI 800 Hz ' dir.

+WebOS Smart ( En hızlı ve kullanımı en kolay smart )

+IPS Panel en son paneldir normal televizyonlara göre daha canlıdır ve sağdan soldan bakıldığındada görüntü aynı kalır renk değiştirmez.

+Virtual Surround Plus Ses Teknolojisi ( 12W+12W Hoparlör )

+Titreşimsiz Cinema 3D ( En iyi 3D LG' de)

+Triple XD Engine ( 3 görüntü motoruna sahip )

+2D' den 3D' ye Dönüştürme Özelliği

+Dahili HD Uydu alıcısı

+Dahili Wifi'si ile Miracast, DLNA, Smart Share gibi bütün bağlantı programlarına uyumlu telefonunla ve bilgisayarınla her türlü bağlantı kurabileceğin bir tv

+İnce kenarları ve metal alt gövdesiyle çok şık bir tv

+Ekstra görüntü - ses modları , zengin menüsü ile aynı zamanda keyif duyabileceğiniz bir multimedya aleti

+3xHDMI , 3x USB2.0 ile her türlü cihazını bağla, TV , PS4 , Bilgisayar üçünüde bağlayıp saniyesinde aralarında geçiş yapabilirsin, 1 TB' lik harddiskini direk takıp filmini, resmini içinden direk görüntüleyebilirsin.

+Desteklediği film ve ses formatı çokluğu sebebiyle bu konuda rakibi yoktur. AC3(Dolby Digital), EAC3(DDP), AAC, AAC HE, MPEG-1 Layer I&II, MP3, PCM, DTS

• Selamlar bahsettiğim philips modelleri ile lb730 yanyana olmasa da yakındı.Gerçekten philips görüntü kalitesi akıcılık keskinlik, ve netlik bakımından bariz üstündü.Bende çok şaşırdım zaten lb730'u kafama koymuştum.Tüm özelliklerini zaten biliyorum üstün yanları çok.Ama görüntü farkı da var gördüğüm kadarıyla kafam karıştı iyice..
  • Olabilir hocam birşey diyemem gördüysen.

LG de canlı moduna alsaydın keşke tv yi. Birkaç ayar yaptınmı çok güzel oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG55LB870V kullanicisiyim. Vertical banding, clouding, isik sizmasi dahil bilinen led TV sorunlarinin hicbiri mevcut degil. SD yayin performansi da tatminkardi ancak 4A'ya gectikten sonra bilinen kanallarin hemen hepsini HD olarak izlemeye basladim. HD goruntu cam gibi. Bu goruntunun daha keskini, daha neti bu butce dahilinde (3.200 - 3.800 TL) olmaz diye dusunuyorum. Goruntu kalitesi konusunda TV'den memnunum. 730V'de olan ozelliklerin daha fazlasi 870V'de mevcut. Burada tekrar yazmaya luzum yok. 870V'de panel gercek 200 Hz (MCI, yazilimsal panel hizi 1.000 Hz). 4A'ya gectikten sonra goruntu netligi konusunda endise etmeniz bana gore yersiz. Hangi modeli alirsaniz alin bir yere kadar tatmin edecektir. Sony W815 ve W805'i inceledim birkac kez. Bence bunlar W905 ve W915 kadar basarili paneller degil kesinlikle. Onlarin da fiyati malum. Ozetle LB870'i tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

LG55LB870V kullanicisiyim. Vertical banding, clouding, isik sizmasi dahil bilinen led TV sorunlarinin hicbiri mevcut degil. SD yayin performansi da tatminkardi ancak 4A'ya gectikten sonra bilinen kanallarin hemen hepsini HD olarak izlemeye basladim. HD goruntu cam gibi. Bu goruntunun daha keskini, daha neti bu butce dahilinde (3.200 - 3.800 TL) olmaz diye dusunuyorum. Goruntu kalitesi konusunda TV'den memnunum. 730V'de olan ozelliklerin daha fazlasi 870V'de mevcut. Burada tekrar yazmaya luzum yok. 870V'de panel gercek 200 Hz (MCI, yazilimsal panel hizi 1.000 Hz). 4A'ya gectikten sonra goruntu netligi konusunda endise etmeniz bana gore yersiz. Hangi modeli alirsaniz alin bir yere kadar tatmin edecektir. Sony W815 ve W805'i inceledim birkac kez. Bence bunlar W905 ve W915 kadar basarili paneller degil kesinlikle. Onlarin da fiyati malum. Ozetle LB870'i tavsiye ederim.

aynen arkadaşa katılıyorum bizde ailecek çok memnunuz lb870 ten hiçbir problemini görmedim tavsiye ederim

• 42lb730 mediamarkt da 1849 tl.
    100 indirim kodu kampanyası var tv lerde 1749 tl oluyor indirim kodu ile

• HALUKC H kullanıcısına yanıt
    selamlar bende dediğiniz 870 modeli inceledim.bazi testlerde yaptım.görüntü hoşuma gitmedi.w805 50 inc modeli yag gibi akıyor ve ust modeller haric o segmentte sony kadar güzel görüntüsu olan yoktu.yorumlar cok aldatıyor gercekten.bahsettigim philips modellerden de cok iyiydi.Kisisel görüşüm bu yönde. w805'in 42 ve 50 inc arasinda belirgin bir görüntü farkı vardi.50 inc olan daha akıcı görüntüye sahipti.bu arada w905 harika ama yaklasamiyoruz cok pahali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 29 Eylül 2014; 22:40:47 >
  • denediyseniz en güzeli o tabiki maalesef bulunduğum yerde sonyi deneyebileceğim bir mağaza yoktu daha iyi bulduysanız hayırlı olsun diyelim hem fiyat ta daha aşağıda olması lazım evet akıcılık konusunda yan yana denemedim ama sanki sharp 50le752 modeli de çok başarılıydı deneme şansınız varsa bide ona bakın lakin 3d ve smartı unutun bende bu yüzden almamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALUKC -- 29 Eylül 2014; 22:49:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    bahsettiginiz sharp modeli tavsiye eden arkadaşım var işi bilen.ama soguk geliyor sharp bana :) video'lar vardi tek tek test ettik.saolsun yardimci oldu çalışanlar.hatta farki goren bile sasirdi.hareketli sahnelerde görüntü bi çoğunda bozulurken sony 50w805b cok basariliydi. 7 ayri tv de denemisimdir video lari.inanin yorumlara aldanmadan bizzat test etmek gerekli bunu anladım.bi kez hata yapip bir model almıştım.tekme atasim geliyor o tv'ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametali

selamlar bende dediğiniz 870 modeli inceledim.bazi testlerde yaptım.görüntü hoşuma gitmedi.w805 50 inc modeli yag gibi akıyor ve ust modeller haric o segmentte sony kadar güzel görüntüsu olan yoktu.yorumlar cok aldatıyor gercekten.bahsettigim philips modellerden de cok iyiydi.Kisisel görüşüm bu yönde. w805'in 42 ve 50 inc arasinda belirgin bir görüntü farkı vardi.50 inc olan daha akıcı görüntüye sahipti.bu arada w905 harika ama yaklasamiyoruz cok pahali

805 bildigim kadariyla 600 Hz, goruntulerin takildigini soylediginiz 870 1000 Hz. LG'nin yazilimsal ise Sony'nin de yazilimsal degerdir. Gercek panel hizi 870v'nin 200 Hz'dir. Sony'nin ise W905 gibi ust duzey bir model olmamasi sebebiyle 100 Hz oldugunu dusunuyorum. Takildigini soylediginiz videolari paylasma nezaketini gosterirseniz evdeki 870v'de denemek isterim. 3D blueray film takilmiyor. Bana enteresan geldi. Ayrica 805'in panelini Samsung h7000 ve 870v ile kiyaslamistim satin alma karari vermeden once. Sony'nin paneli digerlerine gore bariz sonuk ve matti. Ayni goruntuleri farkli tarihlerde giderek dakikalarca izlemek suretiyle edindigim izlenimdir. Bence Sony, W905'tir. W905 alinamiyorsa Sony almanin bir anlami yok.

• dediğim gibi yanyana deneyebildiyseniz ne mutlu size kimseyi yanıltma amacım yok biz memnunuz TV den Sony hiç görmedim o modelleri canlı olarak başka modellerden gördüm arçeliklen yanyana ama pek beğenmemiştim

estağfurullah
  • erolustun E kullanıcısına yanıt
    Klasik DSE TESTİ bununla denedim http://www.youtube.com/watch?v=DtmqhAtdjE0

yukarıdaki test ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 15 Ekim 2014; 11:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: sametali

805 bildigim kadariyla 600 Hz, goruntulerin takildigini soylediginiz 870 1000 Hz. LG'nin yazilimsal ise Sony'nin de yazilimsal degerdir. Gercek panel hizi 870v'nin 200 Hz'dir. Sony'nin ise W905 gibi ust duzey bir model olmamasi sebebiyle 100 Hz oldugunu dusunuyorum. Takildigini soylediginiz videolari paylasma nezaketini gosterirseniz evdeki 870v'de denemek isterim. 3D blueray film takilmiyor. Bana enteresan geldi. Ayrica 805'in panelini Samsung h7000 ve 870v ile kiyaslamistim satin alma karari vermeden once. Sony'nin paneli digerlerine gore bariz sonuk ve matti. Ayni goruntuleri farkli tarihlerde giderek dakikalarca izlemek suretiyle edindigim izlenimdir. Bence Sony, W905'tir. W905 alinamiyorsa Sony almanin bir anlami yok.

merhabalar,

hocam ps icin 870 mi daha iyi olur 815b mi? ayrica smartta onemli. netten film dizide izlemeyi dusunuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.