Şimdi Ara

LG LD 550 SERİSİNDE USB DEN FİLM NASIL İZLENİYOR? BİLGİSİ OLANLAR YARDIM LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR, 42'' LG 1D 550 SERİSİ TV ALDIM FAKAT USB DEN FİLM OYNATMAYI BASARAMADIM, FOTOGRAF VE MÜZİK OLARAK ÇALIŞTIRDIM FAKAT FİLM OYNATAMADIM, YARDIMCI OLABİLRSENİZ COK SEVİNİRİM...

• Biraz zor ama yapanlar var (son firmware'den sonra yapılmıyo diye biliyorum)... Bir de garanti kapsamı dışına çıkıyormuş bu ayarı servis menüsünden değiştirdikten sonra...
  • bende bugün bu tv yi aldım fakat galiba anladığım kadarıyla hama kumanda olmadan bu iş olmuyor fakat bu yolla da garanti dışı kalabilirmişiz eğer servisi ararsanız servis gelip yapıyor diyorlar bence lg internet sitesinde online yardım vr onlara bi soracağım eğer bi sorun yoksa kendim yapacağm eğer servis gelip yaparsa servisi çağıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacettepel

bende bugün bu tv yi aldım fakat galiba anladığım kadarıyla hama kumanda olmadan bu iş olmuyor fakat bu yolla da garanti dışı kalabilirmişiz eğer servisi ararsanız servis gelip yapıyor diyorlar bence lg internet sitesinde online yardım vr onlara bi soracağım eğer bi sorun yoksa kendim yapacağm eğer servis gelip yaparsa servisi çağıracağım

LG bundan sonra sattığı Ld550 serisinde bu USB'den film oynatma özelliğinin kurulum esnasında açılacağını belirtmiş.. (TEKNOSA müşteri temsilcisinin verdiği bilgi) Aynı gün babam televizyonu aldı, ertesi gün servis kurulum esnasında özelliği aktif hale getirerek kurulumu tamamladı. Garanti konusunda ısrarlı sorularıma rağmen herhangi bir problem olmayacağınıda belirttiler. Ancak sadece yeni alınan TV'ler içinmi geçerli tam bir bilgim yok. (Bu arada bu özellikte olduğunda Ld 650 ile bu model arasında hemen hemen hiçbir fark kalmıyor, 150 TL fark vermekte gereksiz...)

• bende bu modelden amış bulunuyorum. Film oynatmayı becerebilen varsa banada yardımcı olabilirmi ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/tm.htm
    bu link hepinizin sorulaırnı cevplayacaktır
    saygılarımla
  • Bende 24 Aralıkta TV'yi kurdurdum. Firma servis kumandasından MKV işlevini açtı. Ve usb'den hem MKV hemde DVD, Divx izleyebiliyorum.
    Size şunu sormak istiyorum MKV dosyasına 5+1 yüklü dosyalarde ses açmıyor sizce ne yapabilirim?
    Ayrıca bu ld550 serisi DTS açabiliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekolll

quote:

Orijinalden alıntı: hacettepel

bende bugün bu tv yi aldım fakat galiba anladığım kadarıyla hama kumanda olmadan bu iş olmuyor fakat bu yolla da garanti dışı kalabilirmişiz eğer servisi ararsanız servis gelip yapıyor diyorlar bence lg internet sitesinde online yardım vr onlara bi soracağım eğer bi sorun yoksa kendim yapacağm eğer servis gelip yaparsa servisi çağıracağım

LG bundan sonra sattığı Ld550 serisinde bu USB'den film oynatma özelliğinin kurulum esnasında açılacağını belirtmiş.. (TEKNOSA müşteri temsilcisinin verdiği bilgi) Aynı gün babam televizyonu aldı, ertesi gün servis kurulum esnasında özelliği aktif hale getirerek kurulumu tamamladı. Garanti konusunda ısrarlı sorularıma rağmen herhangi bir problem olmayacağınıda belirttiler. Ancak sadece yeni alınan TV'ler içinmi geçerli tam bir bilgim yok. (Bu arada bu özellikte olduğunda Ld 650 ile bu model arasında hemen hemen hiçbir fark kalmıyor, 150 TL fark vermekte gereksiz...)

tv'den facebook, twitter, youtube, google earth'e girmek, bilgisayardaki medyayı kablosuz görüntülemek bunlar az şey mi?

• ARKADAŞLAR MERHABA BEN KONYADAN MERT BENDE BU LCD TV Yİ ALDIM VİDEO ÖZELLİĞİ İÇİN 656 İ ALCAKTIM 200 TL FARKLA AMA İYİKİDE ALMAMIŞIM 32LD550 Yİ ALDIM ÜST MODELDEN TEK FARKI VİDEO ÖZELLİĞİ OLMAMASI AMA MEĞER VARMIŞ SERVİS BUNU AÇMIYOR ÇÜNKÜ ÜSTMODELLERİ SATILSIN DİYE FAKAT HAMA KUMANADAYLA KENDİM 2 DK İÇİNDE YAPTIM KUMANADA ŞİMDİ İŞİME YARAMIYOR İSTEYEN ARKADAŞA ALDIĞIM FİYATA VEREBİLİRİM AYRICA ALAN KİŞİYE ALDIKDAN SONRA KUMANDA KULLANIMINI VE LCD VİDEOSUNU NASIL AÇILCAĞINIDA ANLATIRIM.... atilgan_42@hotmail
  • bende bugün bu tvden satın aldım. teknosa görevlisi kurulum esnasında servis görevlileri usbden film oynatma özelliğini aktif hale getirecekler dedi. bakalım 2 gün sonra kurulum gerçekleşecek. göreceğiz neler olacak. bekliyorum =)
  • Yapıyorlar onu doğrudur. Birşey olmaz merak etmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.