Şimdi Ara

LG Led TV Ekranın ortasında sırayla aydınlık noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 49LB620V model televizyonumu açtığımda ekranın ortasında bir nokta parlak gözüküyordu. 1 hafta sonra tam altında bir tane daha belirdi, 1 hafta daha sonra aynı hizada altında 3.sü çıktı. Parlak noktalar önce göz gibi, şekli daha keskin belli olarak çıkıp sonradan bulanıklaşıp daire şekline geliyor. Şu anki görüntü aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi.

Bu nedir, neden oluşur, nasıl düzeltilir bilen varsa yardım ederseniz çok sevinirim.

• Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 32" Samsung Full HD televizyonda da belirmeye başladı bu parlak nokta. Televizyonu alalı da 3 seneden fazla oldu, garanti bitti yani. Başımıza iş alacağız anlaşılan.
  • Lg 40" tv 3 sene oldu kullanmaya başlayalı. 2 parlak nokta belirdi. Otomotivci ler gibi bu seri tv leri geri çağırırlar mı?

• Hiç ümitlenmeyin, sorununuzu bireysel olarak çözmek için araştırma yapın. Sonuca ulaşabilirseniz bizleri de bilgilendirin lütfen.

Sorunun ne olduğunu, nasıl çözüldüğünü ve çözümün ne kadara patladığını bilen, gören, duyan var mı? Ben çözümsel bir örneğe rastlamadım çünkü.
  • Babam televizyon tamircisine yaptırmış. 100 tl almış usta sordum ama bilemiyor tabi sorun neymis.

• konuyu tekrar hayata döndürüyorum.

4 yıldır kullandığım 55" samsung tv 'de ekranın bir bölümünde resimdeki parlama var. ne oldu nasıl oldu bilmiyorum

çözümü bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    LG Tv Beyaz Nokta Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.