Şimdi Ara

Lg lm660s dlna bağlantısı (kablsuz pc-tel. bağlantısı) YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
22.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar 1 hafta önce lLGLM660S 47'' tv aldım güzel tv çok hoşuma gitti fakat telefondan veya laptopdan görüntüyü tvye aktarmayı başaramadım samsung s3 var allshare programı var ondan da denedim ama bi türlü senkronize edemiyorum bilgisi olan varsa yardım lütfenn... şimdiden teşekkür ederimm

• quote:

Orijinalden alıntı: servisdestek

selam arkadaslar 1 hafta önce lLGLM660S 47'' tv aldım güzel tv çok hoşuma gitti fakat telefondan veya laptopdan görüntüyü tvye aktarmayı başaramadım samsung s3 var allshare programı var ondan da denedim ama bi türlü senkronize edemiyorum bilgisi olan varsa yardım lütfenn... şimdiden teşekkür ederimm

ikisinide aynı modem üzerinden bağladın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OfkELiKaLaBaLIK

quote:

selam arkadaslar 1 hafta önce lLGLM660S 47'' tv aldım güzel tv çok hoşuma gitti fakat telefondan veya laptopdan görüntüyü tvye aktarmayı başaramadım samsung s3 var allshare programı var ondan da denedim ama bi türlü senkronize edemiyorum bilgisi olan varsa yardım lütfenn... şimdiden teşekkür ederimm

evet aynı modem !!:
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OfkELiKaLaBaLIK

quote:

evet aynı modem !!:

Alıntıları Göster
    LG'nin sitesinde server programı var. Onu kurarsan PC den istediğin içeriği görebilirsin. Programı kurduktan sonra TV'de görmek istediğin sürücüyü ya da klasörü paylaşıma sunman gerekiyor. Sonra TV'de INPUT tuşuna bastığında PLEX SERVER olarak görülüyor.
    Cep telefonundan nasıl yapılıyor, henüz bilmiyorum.
    Öğrenirseniz paylaşırsınız sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RuNaWaY35

LG'nin sitesinde server programı var. Onu kurarsan PC den istediğin içeriği görebilirsin. Programı kurduktan sonra TV'de görmek istediğin sürücüyü ya da klasörü paylaşıma sunman gerekiyor. Sonra TV'de INPUT tuşuna bastığında PLEX SERVER olarak görülüyor.
    Cep telefonundan nasıl yapılıyor, henüz bilmiyorum.
    Öğrenirseniz paylaşırsınız sanırım :)

Alıntıları Göster
    arkadaşım lg 42 lm 640 aldım malesef o kadar para verdiğimiz tv kablosuzdan ağda bulunan laptoptaki filmleri göstermiyor tv yi kablo ile ağa bağlamak lazım dlna özellği katmışlar ama bi halta yaramıyor ben ağımdaki laptopu tvde izleyemedikten sonra neden o kadar para veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: okan_2133

arkadaşım lg 42 lm 640 aldım malesef o kadar para verdiğimiz tv kablosuzdan ağda bulunan laptoptaki filmleri göstermiyor tv yi kablo ile ağa bağlamak lazım dlna özellği katmışlar ama bi halta yaramıyor ben ağımdaki laptopu tvde izleyemedikten sonra neden o kadar para veriyorum

eminmisin ben de aynısından aldım dlna var diye biliyorum ama su ana kadar kurulum yapamadım olması lazım diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifmu

quote:

eminmisin ben de aynısından aldım dlna var diye biliyorum ama su ana kadar kurulum yapamadım olması lazım diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    dlna özelliği var ben tvyi kablosuz ağa bağladım ve laptopumda aynı ağda laptopu paylaşıma açtım bağlanamadım tv kablolu olarak bağlandığında laptopumdaki filmleri görebildim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dlna özelliği var ben tvyi kablosuz ağa bağladım ve laptopumda aynı ağda laptopu paylaşıma açtım bağlanamadım tv kablolu olarak bağlandığında laptopumdaki filmleri görebildim

Alıntıları Göster
    Server kurulumunu nasıl yaptınız link vere bilirmisiniz ben indiremedim
  • quote:

nero media home 4 u leptopa kurarsan çalıştırınca kablosuz leptoptan filmleri tv de oynatırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaorenler

nero media home 4 cd si tv ile gelmekte o nu pc ye kurun filmleri tanıtın ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

ayrıca plex ide kurabilirsiniz
  • Telefon ile tv birbirini tanimiyor. Dlna yahut share programi nasil calisiyor cozemedim. Kumanda vireles uzerinden calisiyo
  • quote:

quote:

quote:

nero media home 4 işi çözer bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

quote:

quote:

quote:

nero media home 4 işi çözer bence

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar
    bende lg 42ls5600 model led tv var
    netbookumdaki kablosuz ağ bağlantımla yerel ağ bağlantımı köprüledim
    sonra lan kablosuyla netbook ve tv yi birbirine bağladım
    tv nin ağ ayarlarına bi kaç manuel ayar çektim
    ve dlna bağlandı, mezzmo ve plexi gördü, hatta iki film izledik :)
    yani tv yi modeme kabloyla bağlamaya gerek kalmadı, çok pratik oldu bu şekilde :)
    hatta internete de girilebiliyor, bir sorun çıkmıyor,
    vga out kablosunu da tv ye bağladınız mı tvden internet keyfi de yapabilirsiniz :)
    pratikliği bozan tek şey lan kablosunu çıkarınca veya takınca sadece ağ köprüsünü devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirmektir.
    zaten bunu yapmanın süresi de 30 saniyeyi bulmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solar apex -- 12 Ağustos 2013; 19:55:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzavav

Telefon ile tv birbirini tanimiyor. Dlna yahut share programi nasil calisiyor cozemedim. Kumanda vireles uzerinden calisiyo

bendede 760 s modeli var sorunsuz s3 telefonumla giriyorum. telefonununayarlar-diğer ayarlar-yakındaki cihazlar -dosya paylaşımı kutucugunu aktif et. daha sonra tv dan da my apps -smart share-bağlı cihazlar kısmından telefonunu görürsün ona tıkla sonra girersin..

s3 de galaerıde resımlerı dolasırken resimin sağ üsttünde en başdaki all share sımgesıne basarsan görüntünün tv na geçtiğini görürsün.. aynı zamanda link.samsung.com dan programı pc ne kurup tv-telefon-pc arasındada bağlantı kurabilirsin.. birde nero media home var onuda pc ne kurarsan istediğin dosyaların tv den görünmesini istediklerini yani ekle bölümünden seçip paylaşıma açarsan o şekildede tv dan görebilirsin. ama yuksek gb lı filmleri pc den alıp tv dan ızlemek istediğin zaman bu şekilde donmalar oluyor..

• aksaray1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim mutlaka deniyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzavav

Teşekkür ederim mutlaka deniyeceğim.
    Merhaba,

47LM671S televizyonum var, yukarıdaki açıklamalar ile laptop veya masaüstü bilgisayarların disklerindeki içerikler oynatılabiliyorlar sanırım. Peki tablet'in ekranındaki filmi veya oyunu TV'den nasıl görüntüleyebilirim?
    HDMI kablo ile oluyor, fakat kablosuz bir çözüm bulamadım. Mesela android'deki meşhur mx player'in oynattığı içeriği TV'den nasıl izleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergions

Merhaba,

47LM671S televizyonum var, yukarıdaki açıklamalar ile laptop veya masaüstü bilgisayarların disklerindeki içerikler oynatılabiliyorlar sanırım. Peki tablet'in ekranındaki filmi veya oyunu TV'den nasıl görüntüleyebilirim?
    HDMI kablo ile oluyor, fakat kablosuz bir çözüm bulamadım. Mesela android'deki meşhur mx player'in oynattığı içeriği TV'den nasıl izleyebilirim?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 126 Led Tv aldım LG Android telefonla gerek Apple iphone ile youtube den videoalrı açıp tv ekranına Wlan aracılı ile vere biliyorum buraya kadar herşey normal
    Lkin ne varki bu tip video ları tv yeverdiğimizde yada tv nin kendi youtube sağlayıcısından açtımızda
    evde internet kullanılmıcak hale gleiyor diğer cihazlarda net sürekli düşüp geliyor
    bunun bir çözümü varmıdır yada bilgisi olan bu konuya dair

• Vakti zamaninda cok iyi para verip almistim. Lg de destek namina hic birsey. Tv olarak memnunum ama o kadar ozelligi kullanamiyorsunuz. 1-2 sene sonra bircok destegini kesti. Flash yok youtube bile yok. Telefonu kaplosuz baglayamiyorsun. Tovbe ettim lg nin hic birseyini almam artik
  • aynen type-c to hdmi adaptör aldım onunla bile kablolu görüntüyü aktaramadım rezillik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.