Şimdi Ara

LG'nin DİJİTÜRK KAMPANYASI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Teknosadan 55LA640S ALDIM DİJİTÜRK KAMPANYALI GETİRİP TV Yİ KURDULAR... DİJİTÜRK İÇİN, LG'DEN ŞİFRE GELECEK DENİLDİ, 1 HAFTA OLDU GELEN GİDEN BİR MESAJ YOK... LG CALL CENTER'I ARADIM ŞİFRE BİZDEN GELMİYOR DEDİ ÇIKAN ELEMAN... DİJİTÜRKÜ VE TEKNOSA'YI ARADIM LG'DEN GELECEK DEDİLER TEKRAR LG'Yİ ARADIM 10-15 GÜN İÇİNDE GELİR DEDİLER.. BU KAMPANYADAN DİJİTÜRK ALAN ARKADAŞ VARSA BİZİ BİLGİLENDİRSE ÇOK SEVİNİRİM.. LG CALL CENTER PEK GÜVENİLİR GELMEDİ BANA BİLGİSİZ ÇALIŞANLAR VAR SANIRIM ARALARINDA...

• Hocam işlem çok basit;
    1 ayı geçmediyse hemen gidiyorsun elinde dilekçeyle.teknosanın müdürünün karşısına geçip dilekçeyi verip durumu izah edip tv yi iade ediyorsun.
    onlar karşında kole olacaklardır.

yaşanmış olay;
    bizim hocanın oğluna halı almış taksitle halı 1 haftaya gelir demişler 2-3 hafta olmuş gelmemiş.gitmiş dilekçeyle hocayı mağza mağza gezdirip en yetkili kişiye kadar götürmüşler.adam vay efendim kusara bakmayın,hemen yenisi getirelim felan desede bizim hoca geri adım atmamış sonra parasını almış

Özet:Hakkını Ara
    ------------------------------------------
    Sitemi Destek Olursanız Sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: canreyiz06

Hocam işlem çok basit;
    1 ayı geçmediyse hemen gidiyorsun elinde dilekçeyle.teknosanın müdürünün karşısına geçip dilekçeyi verip durumu izah edip tv yi iade ediyorsun.
    onlar karşında kole olacaklardır.

yaşanmış olay;
    bizim hocanın oğluna halı almış taksitle halı 1 haftaya gelir demişler 2-3 hafta olmuş gelmemiş.gitmiş dilekçeyle hocayı mağza mağza gezdirip en yetkili kişiye kadar götürmüşler.adam vay efendim kusara bakmayın,hemen yenisi getirelim felan desede bizim hoca geri adım atmamış sonra parasını almış

Özet:Hakkını Ara
    ------------------------------------------
    Sitemi Destek Olursanız Sevinirim.

en sonunda olacağı o valla hocam beni uğraştırdıktan sonra kampanyasıda hizmetide batsın yani.. koca forumdada alan yok sanırım dijitürk kampanyalı lg

• hocam bence hiç vakit kaybetme bu teknosa felan ürünü alana kadar insan muamelesi yapıyorlar.

illa digitürklü istiyorsan vestel var vestel hakkında şikayet duymadım.
    ---------------
    siteme destek olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: canreyiz06

hocam bence hiç vakit kaybetme bu teknosa felan ürünü alana kadar insan muamelesi yapıyorlar.

illa digitürklü istiyorsan vestel var vestel hakkında şikayet duymadım.
    ---------------
    siteme destek olun

Cihazı aldık bakalım dedikleri günün dolmasına birkaç gün var mecbur bekleyeceğim
  • Hocam merak etme gelir bir kac gun icinde. Bir cok musterinin başina geldi bu. Kurulum yapilan servisle bir goruşmenizi oneririm. Cunku servis kurulumunu yaptiktan sonra lg merkezine bildiriliyor. Ben bu gune kadar 200 tsne sattim lg arti digiturk boyle sikintilar olmadi. Zaten urunun tanitim buroşurundede 15 gun icerisinde mesaj yoluyla şifre gelir diyor. Gule gule kullan tvni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_yunis

Hocam merak etme gelir bir kac gun icinde. Bir cok musterinin başina geldi bu. Kurulum yapilan servisle bir goruşmenizi oneririm. Cunku servis kurulumunu yaptiktan sonra lg merkezine bildiriliyor. Ben bu gune kadar 200 tsne sattim lg arti digiturk boyle sikintilar olmadi. Zaten urunun tanitim buroşurundede 15 gun icerisinde mesaj yoluyla şifre gelir diyor. Gule gule kullan tvni

sağolasın hocam bene biraz ağır kalıyorlar yoksa söyledikleri gün geçmedi daha bekleyecez napalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hayırlısı olsun, kaça aldınız ? Kampanya devam ediyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam hayırlısı olsun, kaça aldınız ? Kampanya devam ediyormu ?

Sağolasın hocam 3.000TL ye Ankara- Ankamall bayinden aldım 1hafta oldu.. eve getirip kurdular 1 hafta oldu gayet memnunum pırıl pırıl ama tam bir irdeleyemedim düğün dernek işlerimiz olunca muhakkak eksikleri vardır.. eksiği olmayan tv de yok sanırım.
  • lg digitürk kampanyasında modül ve kart mı veriyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.