Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
33.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mağazalarda demo harici bir yayın vermek yasak. demolarda logo olmadığı için bir sıkıntı görünmez. normal yayın yapsa tüm logolar bantlar yapışıp kalacak. firmalar işi biliyor. o oled logosu büyük ihtimal satılıp iade edilen bir üründür. 960 ta görmedin çünkü o demo harici bir yayın seyredilmemiştir. demolarda öyle bir sorunla karşılaşmazsınız.
  • Phaldor kullanıcısına yanıt
    Evet aynı görüşteyiz. kore kendi ürettiği tv yi bu kadar ayaklar altına aldıran türkiye yöneticilerini duysa sopayla hepsini kovalar. 1 tv vardiye bu kadar kendini rezil etmez. sağolsun türkiye lg hem kendilerini hemde firmayı alay konusu yaptı.
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Davayı doğru yere açmışsınız. Kanun metnine bakarsak lg'nin davaya dahil edilmesine bir anlam veremedim. Taraf değiller de müdahiller sanırım. Kararda lg'nin adı geçmez. Teknosa paranızı iade edecek. Ondan sonra teknosanın tvyi lg'ye iade edip parasını alması kendi iç ilişkileri.
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    evet dava fatura kesen firmaya açılır ama ilgili firmada olaya müdahil olur. dava hem satıcı firma hemde üretici firmayla devam eder. kanun satıcı firmayı sorumlu tutar ama bağlantılı olarak oda üretici firmadan zararını karşılar. tabi olay üretimle ilgili bir sorunsa.
  • Akşam Digitürk salon kanalında film seyrettim sabahleyin tv de SALON 1 LOGOSUnun yapışıp kaldığını gördüm. BİR FİLİM SEYREDİLECEK ZAMANDA. ZATEN FİLİM BİTİNCE KAPANIYOR. BİR FİLİM SEYRETMEK BİLE HARAM BU TV DE. BİR FİLİMİ 2 KERE SATIN ALMAK LAZIM YARISINI BİR GÜN YARISINIDA DİĞER GÜN SEYREDELİM DİYECEM AMA FARKETMİYOR GENEDE YAPIŞIYOR. ÇÖZÜM YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 1 Haziran 2016; 15:07:23 >
  •  LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920

Televizyon seyretmek icindir. lg dekor olarak kullanmamizi istiyo herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Dekorda kullanılmaz iğrenç bir durum
  • Birde iyi tarafı var unuttuğun kanal varsa tv ye bakınca aklına geliyor. bütün kanallar ekranda mevcut. bir kanal seyrederken 20 kanalı seyretmiş gibi oluyorsun. teknoloji bu demekki biz olayı çözemedik. aynı anda 20 kanal seyretmek teknolojinin son noktası. teşekkürler lg. teşekkürler lg türkiye müşteri hizmetleri.
    Valla sizde peygamber sabrı var heralde.Ben olsam arardım lg yi küfrederdim çünkü.Geçmiş olsun umarım en kısa sürede çözülür sorununuz.
  • akengin69 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaş küfür etmekte bunların umurunda değil. Böyle yüzsüz bir firma yöneticileri görmedim. hiç umurlarında değil. neler yaptıysam yazdıysam geri dönüş bile yapmadılar. artık hiç bir beklentim yok. tek beklentimiz mahkeme. bunlar küfürüde kabullenmiş durumdalar. Bu durumdaki tv yi hemen alıp yok etmeleri gerekirken. biz sattık almasaydın diyorlar.
  • dryman72 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil bir cizgi cikti acaba.

•  LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920

•  LG OLED 55EG920
  • Hocam senin tv ölmüş cenazesini kaldıran yok. Bu lg Türkiye biraz akıllı olsa bu kadar paralar verip cihaz alan müşterilerinin her türlü memnuniyetini sağlardı. Şimdi siz burda bunları koydukça belki de oled tv alacak 100 kişi oled almaktan vazgeçti. 9 bin lira için 1 milyondan oldular.
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz doğru. İşi bilmiyen şarlatanları yönetici atarsan böyle rezillik üstüne rezillik yaşarlar. 1 tv vardiye 100 lerce tv satamıyacaklar. bunları görüpte lg oled tv almaya cesaret edenin cesaretinede hayran kalınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 2 Haziran 2016; 23:00:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzb

Aynen dediğiniz doğru. İşi bilmiyen şarlatanları yönetici atarsan böyle rezillik üstüne rezillik yaşarlar. 1 tv vardiye 100 lerce tv satamıyacaklar. bunları görüpte lg oled tv almaya cesaret edenin cesaretinede hayran kalınır.

Hocam ben de aldım. Cumartesi kurdurdum, dün tepeden aşağıya kadar şerit çıktı. Servis gelip fotoları çekti. Ben de değişim istiycem. (Tamir edelim derlerse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzb

Dünyanın en iyi televizyonu diye lanse edilen LG OLED. 10 Aralık 2015 de Bandırma TEKNOSA mağazasından almış olduğum 55 EG 920 oled tv de 1 hafta sonra ekranda tuhaf şekiller hissetmeye başladım dikkatli incelediğimde tv nin sağ üst köşesinde TRT SPOR HD alt tarafında başka bir logonun sabit bir şekilde durduğunu gördüm belki düzelir bir bekliyelim dedim ama ikinci hafta içinde tv nin bütün köşelerinde logoların yapışıp kaldığı ekranda şeritler meydana geldiği panelde boş bir yerin kalmadığını gördüm. 28 aralık 2015 de servis açtırdım. servis inceleme yaptı değişim yapılması gerektiğini genel merkeze bildireceklerini beyan edip gitti. 2 gün sonra tekrar gelip inceleme ve resim çektiler. 05.01.2016 tarihinde genel merkezden bir beyefendi arıyarak Tv de fabrika çıkışlı bir yazılımın eksik olduğu servisi yönlendirip ekranın yazılım ile yıkanıp temizlenebileceğini beyan etti . Ben kesinlikle tamirat istemediğimi cihazın değişmesini talep etmeme rağmen sert bir üslupla tamir yapacaklarını beyan etmiştir. tamirden sonra düzelmezse değiştirelim talebini bende sert bir üslupla geri çevirdim. bugün 08.01.2016 servise uğradığımda değişim için onay gelmediği tamirat yapılması için bize bilgi gönderildi dendi. 30 günlük süere dolmadığında teknosaya ayıplı mal ile ilgili ihtarname gönderdim. hem servisin kararını hemde teknosanın vereceği kararı bekliyorum. sonuç inşallah mahkeme olmaz. Ayrıca tv hareketli sahnelerde tamamen çamurlaşıyor filim seyredemezsiniz .fabrikanın hatalı imalatı sonunda tv yi alıp özür diliyeceğine tamirat yapcaz demesini kınıyorum. fotoğrafları ekliyeceğim oled alırken 1 kere değil hiç düşünmeyin. sağolsun LG genel merkez 12 gündür bir karar veremedi. Burası Türkiye insanları kandırmak biraz kolay oluyor galiba. zekamızla dalga geçiyorlar. kanun açık ve net ayıplı üründe değişim, para iadesi yada tamir kararını müşteriye bırakmış. lg ben kanunu tanımıyorum tamir yapacam diyor. Resimleri eklemeye çalışıyorum ama bir türlü eklenmedi. İstiyen olursa email ile gönderebilirim. Bu televizyonu aldığınızda bir kanalı yarım saatten fazla seyretmememiz gerekiyormuş. bu logo yapışmaları normalmış. maç seyrediyorsanız ya ilk yarıyı seyredeceksiniz yada ikinci yarıyı yoksa logo yapışır. filimde öyle yarısını izleyim diğer yarısınıda tekrar yayınlanırsa seyredeceksin. bunlara razıysanız HAYIRLI OLSUN.

Hocam servis tamir edilmesi için bize bilgi gönderildi demiş ya. Tamire vermediniz de mi tvyi. Ben de aynısını yapacağım çünkü tamir edelim derlerse.

• Yav bu lg anlamak mümkün değil bu paneli nasıl geri iade almaz bu panel resmen ben hatalıyım sorunluyum diye bağırıyor tav arkadaş bunların hiçmi marka isim değeri yok ben bile lg ec930 oled alıcaktım sırf bu sorunlardan dolayı almadım inanın burayı takip eden bir sürü insan var bunlardan 100 tanesi almazsa al sana bir sürü kayıp yazık sizede geçmiş olsun inşallah mahkeme kararı sizin lehinize çıkar lg iyi bir ders vermiş olursunuz

• Demek ki tek bir tv icin degil bu sorun, değişecek olsanizda birsey farketmeyecek bu durumda.
    belki de bu nedenle LG size yenisini vermek istemiyor, yenisindeki farkli sorunlari da yazarsaniz bu sefer tum serinin bozuk olduğunu ispat etmis olacaksiniz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.