Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
33.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bir ders verin. Geçmiş olsun. Maalesef her sektör aynı. Satana kadar yalarlar sonra yüzüne bakmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DÜN İNGİLTEREDE YAŞIYAN HEM TÜRKİYEDE HEM İNGİLTEREDE TİCARET YAPAN BİR ARKADAŞIMA KONUYU AÇTIM. İNGİLTEREDE BU OLAY NASIL OLUYOR BANA ANLATIRMISIN DEDİM ADAM İNGİLTEREDE SENİN YAŞADIĞIN OLAYLARIN YAŞANMASI MÜMKÜN DEĞİL. AARIZA DURUMUNDA ALDIĞIN FİRMAYA MÜRACAAT EDİYORSUN. FİRMA ANINDA EVE GELİR TV Yİ ALIR YENİSİNİ KURAR ÖZÜR DİLİYEREK GİDER. BÖYLE BİR OLAY YAŞANMA ŞANSI YOK. FARZETKİ OLDU. İNSANLAR AİLEDE KAÇ KİŞİ VARSA BU OLAY NEDENİYLE PİSKOLOJİMİZ BOZULDU MAĞDUR OLDUK DİYEREK TAZMİNAT DAVASI AÇILIR. EVDEKİ HERKES MAĞDURİYETİNDEN DOLAYI YÜKLÜ MİKTARDA TAZMİNAT ALIR. BAŞIMDAN GEÇENLERİ ANLATINCA PEK DEĞİL HİÇ İNANASI GELMİYOR. İNGİLTEREDE ADAM TRAŞ MAKİNASI ALIYOR. 6 AY KULLANIYOR. BEN BUNDAN MEMNUN DEĞİLİM YÜZÜMÜ ÇİZDİ DİYOR. FİRMA KUTUSUYLA HEMEN GERİ ALIR YENİSİNİ VERİR DİYOR. SERVİSE GİT RAPOR VERSİN OLAYI YOK. SERVİS OLAYI BELLİ BİR ZAMANDAN SONRA DEVREYE GİRİYOR. 6 AYA KADAR SERVİSLE ALDIĞIN MALIN HİÇ BİR İŞİ OLMAZ. ASLINDA BİZDEDE BÖYLE AMA KANUNU FİRMALAR TAKTIKLARI YOK. TÜRKÇESİ KANUNU YERİNE GETİRMEYEN FİRMAYA CEZALANDIRICI KESİN HÜKÜM YOK BURDA BİR BOŞLUK VAR. SADECE TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNE ŞAHSİ MÜRACAAT EDERSEN ONLAR FİRMALARA İDARİ PARA CEZASI VEREBİLİYOR. ONUDA DENİYECEĞİZ BAKALIM VEREBİLECEKLERMİ. ASLINDA BU KONUYLA BENİM DEĞİL DEVLET MAHKEMEDEN SONRA FİRMALAR HAKKINDA KANUNİ İŞLEMİ OTOMATİK YAPMASI GEREKİR. İŞTE AVRUPAYLA BİZİM FARKIMIZ BU. ORDA HİÇ BİR FİRMA KANUNA AYKIRI HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ. ARKADAŞİ ŞUNA DİKKAT ÇEKTİ LG GİBİ DÜNYA ÇAPINDA BİR FİRMA MALININ BÖYLE KÖTÜ ANILMASINI REKLAM OLMASINI İSTEMEZ. AVRUPADA BU KADAR HASSAS OLAN FİRMA TÜRKİYEDE NEDEN OLMUYOR. ÇÜNKÜ O FİRMANIN KARAR VERİCİSİ DE MALESEF TÜRK. KORE BUKADAR KÖTÜ REKLAMA SEBEB OLAN O YÖNETİCİLERİ 1 SAAT ORDA SAKLAMAZ. LOGO YAPIŞMASI GARANTİ DIŞIDIR DİYEN DEĞİŞİM VERMİYEN O ŞARLATAN YETKİLİ KİMSE MAHKEME SONUÇLANDIKTAN SONRA NE DİYECEK ONU MERAK EDİYORUM. ŞİMDİDE ÖLÜ PİKSEL ÇIKTI TV TAM ÇÖPLÜK. BEN SADECE ŞUNU İSTERİM BİRAZ UTANMA VE ŞEREFLİYSELER ARKADAŞ MAĞDURİYETİNDEN DOLAYI FİRMA ADINA VE DEĞİŞİMİ ONAYLAMIYAN O ŞARLATAN ADINA SİZDEN ÖZÜR DİLERİZ. BU OLMAZ ÇÜNKÜ ONLAR GERÇEKTEN YÜZSÜZLER.

• hzb H kullanıcısına yanıt
    Bilirkisi raporuna itiraz eden olmadiysa talebiniz gibi sonuclanacak olduysa hakim yeni bir bilirkisiye yollayabilir ancak itiraz olduysa bile hakimin dikkate alacagini sanmiyorum, sanirim kesif de yapilmis ve hakim tvyi gormustu. 26 sinda karar cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzb

Duruşma ayın 26 sında sonuçlanacak. Bilirkişi raporuna göre gizli ayıplı ürün . Talebim doürultusunda yasal faiziyle para iadesi yapılması gerekiyor. az kaldı bekliyoruz. karar çıktıktan sonrada ticaret il müdürlüğüne ayıplı ürün olduğu halde değişim yapmıyan TEKNOSA'yı servisin değişim yapılması gerektiği raporu tutmasına karşı değişime onay vermeyen LG firmasını şikayet dosyası açıp onlarada 1.000 tl ile 100.000 tl arası idari para cezası için gerekli işlemi yapacağım. Bunların hepsi kanun da yazılı ama bilen olmadığı yada uğraşmak istemediklerinden dolayo firmalar istediği gibi at oynatıyorlar. esas dava mahkemeden sonra. ben mahkeme sonunda verdiğim parayı yasal faiziyle birlikte alacam. ondan sonra firmalara idari ceza verilmesi için yasal prosüdürü başlatacam. ÖRNEK OLMASI DİLEĞİYLE.

İyi bir ceza gelirse sirket yonetimi politikasini gozden gecirmek zorunda kalir. Degisime onay vermiyen kim ya da kimlerse onlar da sıkıntı yaşar.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Bilirkişiyle beraber hakimde geldi. tv yi beraber gördüler ve saat tarih olarak kayıt yapıldı. kusurlar çok net olarak tespit edildi. video ve resimler çekildi. 100 tane bilirkişide gelse sonuç değişmiyeceğini onlarda biliyor. hakim olayı çok net gördüğü ve tereddüdlük bir konu olmadığı için kararın net olacağına inanıyorum. şayet olmadığın kabul etsek bile şimdide ölü piksel çıktı bundan nasıl kurtaracak. şu an yasalar bir ölü pikseli bile ayıplı mal kapsamına soktu ve değişimine yada para iadesine karar veriyor. Ayrıca bilirkişi raporu okadar net ve keskinki buna cevap verebilecek bir durumları olacağını sanmıyorum. hiç bir bilirkişide firma hakkında bu kadar ağır ve net ithamlarda bulunamazdı. burda yazılanların detayından ziyade bu ürünün ayıplı mal olup olmadığı konusu bilirkişide bunu net olarak GİZLİ AYIPLI ürün olduğunu beyan etti. bu mahkeme için yeterli diğer ithamlara gerek yok. Fakat çok daha firma hakkında ders verir nitelikte yazdıkları var. karar tabiki yüce mahkemenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 21 Mayıs 2016; 23:36:56 >

• Tek ölü pikselin değişimi yasaya girdi demisin kardeş eğer mümkünse rica etsem o maddeyi bulup paylaşma şansın var mi mutlak lazım olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS207 -- 21 Mayıs 2016; 23:13:32 >
  • tsk. ederim bi kenarda dursun
  • Arkadaşlar bugün Gaziemir Optimum'da mağazaları dolaşırken 55EG920 modelini gördüm. Samsung'un en yeni modeli olan 55KS8500 dahil en yeni tv modelleri bu televizyonun yanında hikaye kalır. 55KS8500 8000 TL. Bu fiyatı verene kadar OLED alınır. Televizyonun görüntüsü muhteşem, test sonuçları da oldukça iyi Avrupa'da. Tabi alan arkadaşlardan çok ciddi sorun yaşayanlar olmuş. Bu noktada firmaların terbiyesizliği ve ülkemizde tüketici haklarının Avrupa ve Amerika'daki örneklerinin yanına bile yaklaşamıyor oluşu nedeniyle ister LED isterse OLED farketmez sıkıntılı ürünlerin iade ve değişimde sorunlar yaşanıyor.İnanın sadece elektronikte değil her alanda iade ve değişimde aynı sorunlar yaşanıyor.Bizim bu ülkede kaderimiz bu. Mahkemeye gitmeyen haksızlığı kabulleniyor ayrıca her mahkemeden de tüketici lehine kararlar çıkmıyor. Yalnız başta söylediğim gibi tv muhteşem. Keşke OLED konusunda Samsung ve diğer firmalar da üretim yapsa ve yaygınlaşsa...

Buradaki sorun şu bu olay sonrasında LG sadece para iadesi yapacak ve herkesin sizin gibi hakkını sonuna kadar aramayacaklarını bildiği için bu tutumlarını sürdürecekler.Halbuki devlet bunlara okkalı bir ceza verse bir daha böyle işlere kalkışamayacaklar. İnsanda biraz utanma olur o tv yi görüp para iadesi veya yenisiyle değişimi yapmak çok mu zor.Valla hiçbir şey değişmeyecek siz hakkınızı alacaksanız ama bu adamlar yine aynı tas aynı hamam devam edecekler.Bir de şu mahkeme süreci daha hızlı olmalı kanaatime göre insanlar mağdur oluyor.
  • quote:

LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920

Aynı olay Samsung telefonların amoled ekranlarında meydana geliyor. Gerçekten üzücü bir durum.

Bir de oled siyahları simsiyah veriyor diye biliyordum ama hiç de öyle görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920

Aynı olay Samsung telefonların amoled ekranlarında meydana geliyor. Gerçekten üzücü bir durum.

Bir de oled siyahları simsiyah veriyor diye biliyordum ama hiç de öyle görünmüyor

Bu panel komple sorunlu. Dediğiniz gibi siyahları bile siyah verememiş panel. Ayrıca Amoled ekranlı çok telefon geçti elimden bu duruma hiç rastlamadım.

• Ustacım anladığım kadarı ile Bu Tv yi aldığınıza çok pişman olmuşsunuz Benimde 4 Ay sonra düğünüm olucak evime bu Tv yi almak istiyodum. Ancak sizin bu yaşadıklarınızdan sonra gerçekden çok tedirgin oldun. Benim şuan kullanmış olduğum Samsung S5 model telefonumdada klavye yansıması gölge gibi kaldı hiç gitmiyor ve rahatsız edici bi durum. Tv de böyle bir durum olucağı hiç aklıma gelmezdi. Siz belki yoruma yazdınız okuyamadım Hakkınızı helal edin size sormak istediğim sizce bu Tv alsammı veya önerebileceğiniz bir Tv var mı ?

• Arkadaşım mesele tv de sorun olması değil bütün tv lerde markalarda sorun çıkabilir. şu markada çıkmaz bunda çıkar diye bir olay yok. burdaki esas sorun aldığın firma sorun çıktığında arkasında duruyormu müşterisinin mağduriyetini gideriyormu mesele bu. şu an bütün firmaların içinde en kötü gözüken LG türkiye temsilciliği. satana kadar çok iyi sattıktan sonra lg türkiyede çözemezsin. mahkemeyi göze alman lazım. OLED TV LERE SIRA GELİRSE İLK ETAPTA DEMO VİDEOLAR İZLERKEN ÇOK GÜZEL GİBİ GELEBİLİR. NORMAL YAYINLAR HD OLDUĞU İÇİN DİĞERLERİNDEN HİÇ BİR FARKI YOK. SORUN KONUSUNDA LED TV DEKİ SORUNLARIN HEPSİ BUNDADA MEVCUT BİRDE ARTISI LOGO YAPIŞMA SORUNU VAR. DİĞERLERİNDE EN AZINDAN LOGO YAPIŞMA SORUNU YOK. SORUNDAN KORKMAMAK LAZIM TÜKETİCİNİN YASAL HAKLARI VAR AMA FİRMALAR YILDIRMA POLİTİKASIYLA İŞİ YOKUŞA SÜRÜYORLAR. EN İYİ TV DEĞİL EN İYİ MÜŞTERİYE YARDIMCI OLAN FİRMAYI SEÇMEK LAZIM. NORMAL YAYINLARDA HİÇ BİRİ ÖTEKİNDEN İYİ DEĞİL.

• ARKADAŞLAR DURUŞMAYA GİRDİK . LG İŞİ UZATMAK İÇİN HER TÜRLÜ ŞEREFSİZLİĞİN PEŞİNDE. BİLİR KİŞİ RAPORUNDAN EK RAPOR İSTEDİ DETAYLANDIRILMASI İÇİN. DURUŞMA 4.10.2016 TARİHİNE UZADI. LG TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR. GİDİN BAKALIM NEREYE KADAR GİDECEKSİNİZ. NE KADAR MÜŞTERİ KAÇIRDIĞINIZIN FARKINDA BİLE DEĞİLSİNİZ. O TV Yİ MAHKEMEDE KAZANMA ŞANSINIZ YOK KAZANSANIZ BİLE ŞU AN ÖLÜ PİKSEL SORUNU ÇIKTI ONDAN KAYBEDECEKSİNİZ. BOŞUNA ÇIRPINMAYIN. GİTTİKÇE NEFRET EDİLEN BİR FİRMA HALİNE GELİYORSUNUZ. HAKSIZ OLDUĞUNUZU BİLE BİLE KAZANMIYACAĞINIZI BİLE BİLE MÜŞTERİYE BU KADAR AHLAKSIZLIK ŞEREFSİZLİK YAPILMAZ.
  • HALAN TV Yİ GÖRDÜM ÇOK GÜZEL GÖRÜNTÜSÜ VARDI ALMAK İSTİYORUM DİYEN ARKADAŞLAR. BUNLARI OKUYUN PİSKOLOJİNİZ BU SORUNLARA MAHKEME SÜRECİNE DAYANIYORSA HEMEN ALIN. GÜZEL GÖRÜNTÜ 4 K DEMOLARDA. HD YAYINDA OKADAR GÜZEL BİR ŞEY YOK. HEMEN HEMEN HEPSİ AYNI. BEN BELA ARIYORUM MACERA ARIYORUM ŞANSIMI DENEMEK İSTİYORUM DİYEN LG OLED DEN VAZGEÇMESİN. LG MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ŞEREFSİZLİKLERİNİ SİZDE TADIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 26 Mayıs 2016; 10:34:41 >
  • TV DE LOGO YAPIŞMA SORUNLARI ÜST SEVİYEDE MEVCUD. KUMANDA KANAL DEĞİŞTİRME VE SES AÇMA TEPKİSİ 15 SN . TV NİN TAM ORTASINDA DEVAMLI YANAN YILDIZ ŞEKLİNDE BİR IŞIK VAR. GÖRÜNTÜ DEĞİŞMELERİNDE DALGALANMALAR OLUYOR. DENİZE TAŞ ATTIĞINDA NASIL BİR DALGA OLUŞURSA GÖRÜNTÜNÜN DEĞİŞTİĞİ SÜREÇTE BUNLAR YAŞANIYOR. SİYAH DİYE BİR ŞEY YOK GÖRÜNTÜLER GRİ . HAREKETLİ SAHNELERDE ÇAMURLAŞMA MEVCUT. LG HALEN BU NORMAL DEĞİŞTİRİLMEZ DİYOR. HELAL OLSUN SANA BUNU AVRUPADA İNGİLTEREDE YAPABİLİRMİYDİN ACABA. KANUNLARIMIZ YETERSİZ MAHKEME SÜREÇLERİ UZUN. SONUÇLANMASI 1 SENEYİ BULACAK. TABİKİ ONDAN SONRA TEMYİZ AŞAMASI OLURSA 2-3 SENE. SENİN MAĞDUR OLMAN KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL. KANUNEN YAPACAĞIN BİR ŞEY YOK. İNGİLTERE ÖRNEĞİNİ YAZMIŞTIM. BEN MAĞDUR OLDUÖ AİLECE PİSKOLOJİMİZ BOZULDU DEYİP DAVADA AÇAMIYORSUN. AÇSANDE KAZANAMAZSIN. İNGİLTEREDE VATANDAŞ BÖYLE DURUMDA TAZMİNAT KAZANACAĞINDAN. ORDA ÖZÜR DİLEYİP AYNI GÜN DEĞİŞİM VE İADE İŞLEMLERİNİ YAPARLAR. BİZDE BÖYLE

• Hakim ek rapor icin dosyanin bilirkisiye gonderilmesine mi karar verdi. Hangi eksiklikle ilgili ek rapor alinacak acaba.

Burda yazdın yaa,LG yi uyandırdın bence davayı uzatma derdindeler onlar,şahsen kendi adıma oled almayı düşünüyordum,ancak sayısal lotoyu bile sadece devrettiği zamanlarda oynayan birisi olarak,risk almak istemiyorum,gözüme kestirdiğim büyük ekran LED alacağım sanırım benim 42 plazmanın yerine,zira ben salonda gözüme küçük göründüğü için TV değiştirmek isteyenlerdenim.Ve buda LG olmayacak
    Samsung,Sony felan bakarım herhalde,pazarda başka çok markada yok zaten
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.