Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
33.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dts sesi ac3 formatına çevirmem 10 dk mı aldı...tv yi geri göndermeye değmez...Gayet güzel oldu..ses kayması olmadı... İnternette bu işin nasıl yapılacağını videolu anlatmışlar.Emeklerine sağlık...Meraklısı için link:
    [https://www.youtube.com/watch?v=fHi1sTX6NhY ]
  • Takipdeyim ve buz gibi soğudum,plazmadan sonra bunu bekliyordum
  • TV yi iade edeceğinize şöyle bir tv box alın. 4k içerik dahil herşeyi oynatsın. ;)

http://tr.aliexpress.com/item/MEMOBOX-MXQ-PRO-Simplified-version-Amlogic-S905-64bits-Android-TV-Box-Quad-Core-2K-4K-HDMI/32588138516.html
  • niye boyle uzun uzun yazıyorsunuz yav:) albani sen çok tecrübeli birine benziyorsun da fakat biraz yazılarında özet geç yav:)

bu arada konu çok yararlı olmuş. inşallah arkadaş sorununu kısa sürede çözer LG beni çok şaşırttı doğrusu. o klavuzdaki yazılar hele beni benden aldı. LG'e burdan bir lafım var madem oyle satıcılara da bu logo yapışmasından bahsettirsinler. Bu kadar yüksek rakamlara cihaz satıyorsan müşterini memnun edeceksin arkadaş. Laga luga yapmayacaksın. Yok normalmiş yok bilmem neymiş. Evdeki tüplü tvlerde olmayan bir saçmalıgı 10.000TL e millete kitleyemezsin. Açıkça satarken bu sorunu söyleyeceksin alan ona göre karar verecek!
  • paneli gidip mutlaka çıplak gözle izleyin öncelikle!! satıcılara güvenmeyin,hatta panel işinde Babanız gelse ona da güvenmeyin
    fiyat için güzel diyemiyorum artık,zira panel işinde 1 sene 10 sene gibidir yaw!

elde kalan 2014/15 model Oled leri bir şekilde fiyat kırarak verecekler,bu kazmalar işi bilmiyor yaw ülen 1/2 sene bir panel teşhirde veya
    stokda bekletilirmi yaw üstelik fiyatları da alay eder gibi,ülen bir kaç panel den KAr etsen ZARAR etsen sana ne yazar!

bugün 10 kağıda satamıyorsun yarın 5 kağıt diyeceksin yine satamayacaksın bu kafayla daha doğrusu bu beyinsizlik ile!

• Almaya karar verme aşamasında yorumlarınızdan da istifade ettiğim Philips 42PFL9803H'i 8 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. Teşekkürler. Sizi takip ediyorum.
  • engenius E kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55eg960v-55-139-cm-4k-uhd-3d-webos-smart-curved-oled-tvdahili-uydu-alici.html

Vatan ve Teknosa'dan bakın derim. EG960V nin tek eksisi HDMI üzerinden HDR içerik oynatamaması. Sadece Netflix, Hubu gibi stream servisleri üzerinden HDR oynatabilmesi.
  • nibbleArt kullanıcısına yanıt
    4K olmaması bu fiyat olmasında etken. Artık bu aşamada 4K almak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engenius

4k bir eksik olabilir ama ben hala 4k ya 3-4 sene uzak olduğunuzu düşünüyorum.

4k konsol yok.
    4k tv kanalı yok.
    4k doğru düzgün film yok.
    İnternet altyapısı daha 4k yı kaldırabilecek kapasitede değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55ec930v-55138-cm3d-fhd-webos-smart-curved-oled-tv-dahili-uydu.html?srt=PU#galeri

EC930V için ne diyorsunuz. Vatanda şu anda 4000 TL

FHD olmasına karşın eğer ürün sıfır ise fiyatı diğer siteler (ve diğer oled 4k EC920V ile karşılaştırıldığında) iyi bence bu fiyata FHD OLED alınabilir. Ancak mağazalarda diyor ve hangi mağazada olduğu belli değil yani bu TV bu fiyata hiçbir vatan mağazasında olmayadabillir ayrıca satılıyorsa bile teşhir olabilir o zaman işin rengi değişir tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 11 Mayıs 2016; 11:07:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55ec930v-55138-cm3d-fhd-webos-smart-curved-oled-tv-dahili-uydu.html?srt=PU#galeri

EC930V için ne diyorsunuz. Vatanda şu anda 4000 TL

FHD olmasına karşın eğer ürün sıfır ise fiyatı diğer siteler (ve diğer oled 4k EC920V ile karşılaştırıldığında) iyi bence bu fiyata FHD OLED alınabilir. Ancak mağazalarda diyor ve hangi mağazada olduğu belli değil yani bu TV bu fiyata hiçbir vatan mağazasında olmayadabillir ayrıca satılıyorsa bile teşhir olabilir o zaman işin rengi değişir tabiki.

Aynen ürünün durumu ve kapalı kutu olup olmadığı bilinse güzel olurdu. Riskli fiyat dediğiniz gibi.

• quote:

quote:

4k konsol yok.
    4k tv kanalı yok.

Katılmıyorum. TRT bir kanalında 4K yayına başladı. Yakında yaygınlaşır. 4K çekim yapan kameralar ve cep telefonu var. 4K buluray oynatıcılar, uydu alıcıları ve medya playerlar da piyasada. 4K Blu-Ray filmlerde çıktı. Kısacası 4K medya her geçen gün yaygınlaşıyor.
  • quote:

quote:

quote:

4k konsol yok.
    4k tv kanalı yok.

Katılmıyorum. TRT bir kanalında 4K yayına başladı. Yakında yaygınlaşır. 4K çekim yapan kameralar ve cep telefonu var. 4K buluray oynatıcılar, uydu alıcıları ve medya playerlar da piyasada. 4K Blu-Ray filmlerde çıktı. Kısacası 4K medya her geçen gün yaygınlaşıyor.

Allah aşkına açıp tüm gün TRT 4K daki belgeselleri mi izliyorsun ?

Şu anca 4K karasal yayını destekleyecek bir uydun yok. 1080P bile yayın alamazken ne zaman 4K gelecek ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

4k konsol yok.
    4k tv kanalı yok.

Şu anca 4K karasal yayını destekleyecek bir uydun yok. 1080P bile yayın alamazken ne zaman 4K gelecek ?

TV yayınlarına takma. Bir sürü medya aracı var. Medyalarda çoğalacak. 1 yıl sonra bir de 4K TV mi alacağız bir daha. Şu anda TV almaya karar verilmiş ise kesinlikle 4K alınması gerekir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

4k konsol yok.
    4k tv kanalı yok.

Arkadaşlar bu tarz tartışmaya girmenin çok anlamı yok herkes kendi açısından düşüncesini belirtir, biz diğer tüketicilere de karar vermek düşer.

Açıkçası 4k konusunda ilgili ve meraklı biri olduğum için her ne kadar şu an 4k için çok fazla kaynak olmasada bende tercihimi 4k oled den yana kullanmak isterim eğer maliyeti FHD nin 1,5 katını aşmıyor ise örnek olarak 55 inch FHD OLED 4000 TL ise 55 inch UHD OLED max 6000 TL olabilir gibi. Çünkü ben alacağım TV nin minimum 10 yıl güncele yakın kalmasını beklerim (her 5 senede bir TV değiştirme alışkanlığım yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 11 Mayıs 2016; 11:29:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

quote:

quote:

quote:

quote:

4k konsol yok.
    4k tv kanalı yok.

Arkadaşlar bu tarz tartışmaya girmenin çok anlamı yok herkes kendi açısından düşüncesini belirtir, biz diğer tüketicilere de karar vermek düşer.

Açıkçası 4k konusunda ilgili ve meraklı biri olduğum için her ne kadar şu an 4k için çok fazla kaynak olmasada bende tercihimi 4k oled den yana kullanmak isterim eğer maliyeti FHD nin 1,5 katını aşmıyor ise örnek olarak 55 inch FHD OLED 4000 TL ise 55 inch UHD OLED max 6000 TL olabilir gibi. Çünkü ben alacağım TV nin minimum 10 yıl güncele yakın kalmasını beklerim (her 5 senede bir TV değiştirme alışkanlığım yok)

Yok dostum ne tartışması :) Fikir belirtme bu. Alacak olan arkadaşlar var ise en azından haberi olur fiyattan.

• Ana konudan çıkılmış sanki,konunun başında LG ,log yapışması ve mahkeme sürecinden bahsediliyor arkadaşlar :)
    Bende bu TV den almak istiyorum,ama bu olaydan çok tırstım,maşallah siz çok cesursunuz.Plazma gibi de değil,bu meret plazma gene idare ediliyor,ama bu tv tamamen çöp oluyor,uğraş dur mahkeme ile,yaşanılan moral bozukluğu ve mahrumiyet de cabası.
  • albani kullanıcısına yanıt
    Uretici, satici ve ithalatci muteselsilen sorumludur. Tuketici davasini hepsine acabilecegi gibi iclerinden birine yada ikisine de acabilir. Ancak satici teknosanin her yerde bayisi oldugu icin mahkemenin hukmedecegi bedel icra takibine konuldugunda teknosa odemezse haciz yapilmasi kolay olur. Uretuci (lg) ve ithalatcinin muhtemelen istanbulda ofisleri vardir ve haciz isleri zor olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.