Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
33.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük ihtimal 26.05.2016 tarihinde duruşmam var. bilirkişi raporuna göre mahkeme benim lehime sonuçlanacak temyizede gönderecekler gibime geliyorlar. benden intikam alacaklar. LG DE UTANMA DİYE BİR ŞEY KALMAMIŞ HERŞEY YAPAR BUNLAR. artık farketmiyor. paramı yasal faizimi mahkeme masraflarını alacam. ONLARINDA NE MAL OLDUKLARI ORTAYA ÇIKIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 5 Nisan 2016; 20:05:57 >
  • kardeş fazla takılma artık,iş olacağına varacaktır,senin panelin durumu "kabul edilebilir" seviyenin epeyi üzerinde idi! "kullanıcı hatasıyla" da zerre kadar alakası yoktur!
    bilirkişiler artık epeyi zaman dır hep tüketici lehine raporlar çıkarıyorlar! bu davalar da genel de tek celse de bitiyor! temyiz olsa bile karar değişmez ve onanıyor!
    ve çok büyük ihtimalle de temyize gitmezler çünkü rapora göre,bu kararın "onanır" olduğunu karşı taraf da bildiği için,süreci uzatıp da daha fazla gecikme faizleri+masraflar
    v.s ödemek istemezler

geçmişte bir Sonyzede vardı yaw adamı sanırım tam 28ay salladılar dava sonuçlanıncaya kadar temyiz dahil hepsi bittiğinde faizi birlikte ciddi bir para geri almıştı
    sanırım panele 6 kağıt gibi ödemişti 12 veya 14 kağıt geri aldı fakat sonra yine gidip Sony almıştı sanırım Sony nin bugüne kadar ürettiği en iyi paneli olan
    X4500 almıştı ve sanırım yine ben aldırmıştım onu da böyle işler de oldu burada,bu msg lar da vardır ve duruyor ama nerede orasını bilmiyorum!

++

• albani kullanıcısına yanıt
    HOCAM NE ALMAM GEREKTİĞİNİ SİZE DANIŞACAM 2016 ÜST SEVİYE BİR TV. FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ. ŞU 2016 LAR PİYASAYA BİR GİRSİN BENİM MAHKEMEDE OZAMANA BİTMİŞ OLUR. OLAYA FAZLADA TAKILMIYORUM ARTIK. üLKEMİZİN GENEL SORUNU HERKESİN BAŞINA GELEN VE GELECEK OLAN OLAYLAR. EN AZINDAN TECRÜBE KAZANDIM BELKİDE ÇOK İNSANI BU LG PİSLİĞİNDEN KURTARDIM. BEN MÜCADELE EDİYORUM EDEMİYECEK OLANLARDA OLABİLİR. BELKİDE ÇOK KİŞİYE HAK ARAMA KONUSUNDA CESARET VERMİŞTİR.
  • Zeki kardeş,olayın bir boyutu da şöyledir;direk MARKA ile de alakası yoktur! senin başına gelenlerin daha da beteri TPV ve veya SonySE de oluyor!
    hele de şansın yaver gitmemişse yandı gülüm keten helva oluyorsun yaw,hem bir sürü para bayıl hem de derdi-sıkıntısı da cabası,dolayısıyla işin "şans"
    faktörünü geçersem,bu üretilerin hepsi de aynı dır!

Ancak 2015 başın dan beri MH/Servis v.s olarak kesinlikle en iyisi Samy/TR dir,ama siz buna da isterseniz "kötünün-iyisi" diyebilirsiniz ana gerçekten
    herifler geçen sene bu konuda ciddi bir atılım yaparak,eski den çok kötü idiler ama şimdi en iyisi oldular,TPV/SonySE/LGE hep aynı,hep kötü bunlar

Sorunsuz panel de yok artık! eski den Tosh/Pany/Pio ve diğer "caponlar" varken,paneller de çok kaliteli iken bu kadar başımız ağrımaz dı! hatta hiç ağrımaz dı
    ama onlar öncelikle adam gibi "kaliteli" idiler bugün hepsi Çin malı,dandik kalite!! SW olarak da bir alay sorunları olan,kısaca işiniz tam şansa kalıyor!

istediğin kadar para bas yine hikaye! çünkü kaliteli(HW olarak)panel yok+SW olarak bir sürü sorunlar v.s derken buradan adam gibi bu eskimiş özellikle TFT-LCD
    lerden hiç bir cacık olmaz ben onun için aman sakın fazla para vermeyin gidin A101 veya BIM den HiLevel veya SEG veya Vestel çakma markalı olan
    panel alın haybeye demiyorum yaw hepsi aynı nasılsa,aradaki fark yok denecek kadar;hatta hiç yok,ülen bunların alayı Çin malı elemanlar ile dolu ne kalitesi
    yaw,MARKA ya para basıyorsunuz sadece,o eskden di "panele para vermek" eskiden markayada veriyorduk ama adam gibi panel alıyorduk!(bunların hepsi
    capondu!!)

Benim artık tavsiyem direk Oled dir! LCD ile işim bitti,ancak çok mecbur kalırsam ucuz yollu LCD de olabilir veya alabilirim v.s "sorunlar" diye de takılırsam hangi
    aleti alsam hepsi sorun yaw bana sorunsuz Pio gibi panel gösteren varmıdır acaba??? bu işten gelen birisi olarak ne mal olduğunu çok iyi bildiğim
    bu meretlere manyak paralar hatta biraz fazla paralar vermek benim için çok saflık hatta kerizlik olur

LGE Oled gözümü korkutuyor ama gerekiyorsa onuda alabilirim,LCD almak kesinlikle istemiyorum zaten elimde 2 tane süper LCD var,gittiği yere kadar gider
    sonrası Allah kerim diyorum

yok HDR çıkmış yok Ambi varmış yok Mediası bilmem ne imiş yok Smart TV imiş v.s v.s bunlar benim için hikaye bile değil yaw,gerektiği zaman ya PC dne ya da ext.cihazlar
    alarak bu işleri hallediyorum zaten kaldıki şu anda da zaten böyle yapıyorum+

ben tavsiye v.s işlerini bırakalı çok oldu,gidin kafanıza gözünüze ve cebinize göre bir panel alın ve sakın fazla açılmayın

• albani kullanıcısına yanıt
    Valla bunu konu başlığına sabitlemek lazım her konuya giren önce bunu okusun inanın konu kirliliği ortadan kalkar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki bey mücadelenizi destekliyorum, takipteyim.
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Zeki kardeş,olayın bir boyutu da şöyledir;direk MARKA ile de alakası yoktur! senin başına gelenlerin daha da beteri TPV ve veya SonySE de oluyor!
    hele de şansın yaver gitmemişse yandı gülüm keten helva oluyorsun yaw,hem bir sürü para bayıl hem de derdi-sıkıntısı da cabası,dolayısıyla işin "şans"
    faktörünü geçersem,bu üretilerin hepsi de aynı dır!

Ancak 2015 başın dan beri MH/Servis v.s olarak kesinlikle en iyisi Samy/TR dir,ama siz buna da isterseniz "kötünün-iyisi" diyebilirsiniz ana gerçekten
    herifler geçen sene bu konuda ciddi bir atılım yaparak,eski den çok kötü idiler ama şimdi en iyisi oldular,TPV/SonySE/LGE hep aynı,hep kötü bunlar

Sorunsuz panel de yok artık! eski den Tosh/Pany/Pio ve diğer "caponlar" varken,paneller de çok kaliteli iken bu kadar başımız ağrımaz dı! hatta hiç ağrımaz dı
    ama onlar öncelikle adam gibi "kaliteli" idiler bugün hepsi Çin malı,dandik kalite!! SW olarak da bir alay sorunları olan,kısaca işiniz tam şansa kalıyor!

istediğin kadar para bas yine hikaye! çünkü kaliteli(HW olarak)panel yok+SW olarak bir sürü sorunlar v.s derken buradan adam gibi bu eskimiş özellikle TFT-LCD
    lerden hiç bir cacık olmaz ben onun için aman sakın fazla para vermeyin gidin A101 veya BIM den HiLevel veya SEG veya Vestel çakma markalı olan
    panel alın haybeye demiyorum yaw hepsi aynı nasılsa,aradaki fark yok denecek kadar;hatta hiç yok,ülen bunların alayı Çin malı elemanlar ile dolu ne kalitesi
    yaw,MARKA ya para basıyorsunuz sadece,o eskden di "panele para vermek" eskiden markayada veriyorduk ama adam gibi panel alıyorduk!(bunların hepsi
    capondu!!)

Benim artık tavsiyem direk Oled dir! LCD ile işim bitti,ancak çok mecbur kalırsam ucuz yollu LCD de olabilir veya alabilirim v.s "sorunlar" diye de takılırsam hangi
    aleti alsam hepsi sorun yaw bana sorunsuz Pio gibi panel gösteren varmıdır acaba??? bu işten gelen birisi olarak ne mal olduğunu çok iyi bildiğim
    bu meretlere manyak paralar hatta biraz fazla paralar vermek benim için çok saflık hatta kerizlik olur

LGE Oled gözümü korkutuyor ama gerekiyorsa onuda alabilirim,LCD almak kesinlikle istemiyorum zaten elimde 2 tane süper LCD var,gittiği yere kadar gider
    sonrası Allah kerim diyorum

yok HDR çıkmış yok Ambi varmış yok Mediası bilmem ne imiş yok Smart TV imiş v.s v.s bunlar benim için hikaye bile değil yaw,gerektiği zaman ya PC dne ya da ext.cihazlar
    alarak bu işleri hallediyorum zaten kaldıki şu anda da zaten böyle yapıyorum+

ben tavsiye v.s işlerini bırakalı çok oldu,gidin kafanıza gözünüze ve cebinize göre bir panel alın ve sakın fazla açılmayın

hocam mrb yazılarınızı tek tek kelimesi kelimesine okuyorum

hocam 2009 da samsung 40b650 tvyi halen sorunsuz kullanıyorum daha gecen gün 8,5gb lik flimi açmaz açsada ses vermez versede takılır dediğim flimi sorunsuz izledim lakin kayınbiraderin daha gecen yıl aldıgı philips 49PUS7909 modeli sürekli takılıyor donuyor :)

sorum şu tv artık salona çok küçük kalıyor (40m2) yeni tv almak istiyorum sizin yazdıklarınızdan çıkardıgım özet bu saatden sonra lcd alınmaz tamm eyvallah ama 55lg920 oled serisi 8-9k larda Allahtan korkuları yokmu bunların 3,5 öğretmen maaşı :)

sonuç oled alamıyorsak lcd için (bıktınız bu sorulardan hergun yüzlerce msj geliyor biliyorum ama elektronik öğretmeni olarak eşime mahcup olayayım bari :)) 4000 tl ye kadar önerebileceginiz model yokmu

1.aklımda hiçbir model ve secenek yok seri belitmen bile yeter
    2. bim yada a101 den alıp oled oturana kadar beklemek mi

uzattım cevaplarsan sevinirim(telefonunun bile almıştım ararım diye ama bıktım bu işlerden dedigin için rahatsız etmek istemedim) ama mutlaka bir model öner hocam 55 inç :))))

• Hocam "ucuz yollu" bir panel yeterli dir! kısa ve öz,sen bakma milletin daha doğrusu birilerinin sürekli bir şeylere gaz vermesine! salla geç bunları
    bu devir de SED bile olsa öyle abuk rakamlar bu sorunlu panellere verilmez! herifler tam çakal yaw her sen bir şey buluyorlar fiyatları yukarıya çekiyorlar
    veya orada tutuyorlar v.s yaw bunun adı "TFT-LCD" teknolojisi kardeşim,son durağa geldik ama kimileri hala uyuyor yaw böyle adama da ben 15 kağıda
    veya 25 kağıda bu LCD yi hava da aldırırım o zaman süsler püsler bir de sürekli "teknoloji" den bahsederim adamın eline verir paneli gönderirim!

aman diyeyim uyanık olun,bekleyin fiyatlar insin veya daha alınabilir rakamlara düşsün o zaman alın,Vestel artık listeye girmiştir,zaten orta da Alman/capon
    filan kalmayınca kalan her markaya da elimiz mahkum oluyor!

benim içime sinen panel yok,zaten artık hepsi sorunlu ve hepsi riskli! haybeye bir çuval para verip de yine işimi de şansa bırakmak istemem!

ne alıncak o zaman?? valla bende bilmiyorum bildiğim şeyler çok fazla ama içime sinmiyor bunlar! ucuz yollu panel diyorum kestirip atıyorum
    ama kimileri çıtasını acaip yüksek asıyor yaw,kimileri ise olayı her şekilde getirip "teknolojiye" bağlıyor kasıtlı olarak kazıkmı yemek istiyor
    onu da çözemedim!

2015 modellere bakın elde kalanları ucuzlattılar sayılır,2016 için çok erken,ben Oled kovalıyorum diyorum ama rakamlar da hala çok yüksek
    elimde 2 tane panel var amann bozulmasın diye dua ediyorum yaw,ülen alacak panel yok bana

• quote:

Orijinalden alıntı: hzb

Dünyanın en iyi televizyonu diye lanse edilen LG OLED. 10 Aralık 2015 de Bandırma TEKNOSA mağazasından almış olduğum 55 EG 920 oled tv de 1 hafta sonra ekranda tuhaf şekiller hissetmeye başladım dikkatli incelediğimde tv nin sağ üst köşesinde TRT SPOR HD alt tarafında başka bir logonun sabit bir şekilde durduğunu gördüm belki düzelir bir bekliyelim dedim ama ikinci hafta içinde tv nin bütün köşelerinde logoların yapışıp kaldığı ekranda şeritler meydana geldiği panelde boş bir yerin kalmadığını gördüm. 28 aralık 2015 de servis açtırdım. servis inceleme yaptı değişim yapılması gerektiğini genel merkeze bildireceklerini beyan edip gitti. 2 gün sonra tekrar gelip inceleme ve resim çektiler. 05.01.2016 tarihinde genel merkezden bir beyefendi arıyarak Tv de fabrika çıkışlı bir yazılımın eksik olduğu servisi yönlendirip ekranın yazılım ile yıkanıp temizlenebileceğini beyan etti . Ben kesinlikle tamirat istemediğimi cihazın değişmesini talep etmeme rağmen sert bir üslupla tamir yapacaklarını beyan etmiştir. tamirden sonra düzelmezse değiştirelim talebini bende sert bir üslupla geri çevirdim. bugün 08.01.2016 servise uğradığımda değişim için onay gelmediği tamirat yapılması için bize bilgi gönderildi dendi. 30 günlük süere dolmadığında teknosaya ayıplı mal ile ilgili ihtarname gönderdim. hem servisin kararını hemde teknosanın vereceği kararı bekliyorum. sonuç inşallah mahkeme olmaz. Ayrıca tv hareketli sahnelerde tamamen çamurlaşıyor filim seyredemezsiniz .fabrikanın hatalı imalatı sonunda tv yi alıp özür diliyeceğine tamirat yapcaz demesini kınıyorum. fotoğrafları ekliyeceğim oled alırken 1 kere değil hiç düşünmeyin. sağolsun LG genel merkez 12 gündür bir karar veremedi. Burası Türkiye insanları kandırmak biraz kolay oluyor galiba. zekamızla dalga geçiyorlar. kanun açık ve net ayıplı üründe değişim, para iadesi yada tamir kararını müşteriye bırakmış. lg ben kanunu tanımıyorum tamir yapacam diyor. Resimleri eklemeye çalışıyorum ama bir türlü eklenmedi. İstiyen olursa email ile gönderebilirim. Bu televizyonu aldığınızda bir kanalı yarım saatten fazla seyretmememiz gerekiyormuş. bu logo yapışmaları normalmış. maç seyrediyorsanız ya ilk yarıyı seyredeceksiniz yada ikinci yarıyı yoksa logo yapışır. filimde öyle yarısını izleyim diğer yarısınıda tekrar yayınlanırsa seyredeceksin. bunlara razıysanız HAYIRLI OLSUN.

Arkadaşlarım öncelikle mübarek Regaip kandiliniz kutlarım arkadaşımada çok büyük teknolojik geçmiş olsun dilerim kendi yandı yananları uyarması adına bundan sonraki olacakları Lg düşünsün ben bu başlıktaki tvyi almak için çok ısrarcıydım burda yaşanan hadiseye inanamadım bugün vatan komputürün harbiye elmadağdaki ofisine gittim isteyen inanmayan gider sorabilir elbette burdaki yorumu aynen aktardım ve ordaki görevli bana aynısını söyledi evet o yapışma oluyormuş logolarda ben eğitiminede gittim lgde dedi bu sorundan bahsettik dedi yazılımla gidermi dedim hayır henüz öyle bir teknoloji yok dedi ya kardeşim siz manyakmısını kişilere 8.10.000 tlye oled satacaksınız burası Türkiye burda o reklam logosu her kanalda 24-28 saat hep var dedim olurmu böyle saçmalık dedim eğildi büküldü almam o zaman dedim ayrıca bunun içinde sözleşmede garanti kapsamında yok dedim nasıl insanlar bunlar dedim abi dedi tvler Avrupa ve Amerikadaki logosuz kanallara göre üretimi yapılmış dedi söyleyin lgye bir çözüm bulsun bizede uygun yapsınlar yada burda milleti kandırmasınlar dedim haklısın dedi arkadaşa açık yürekli olduğu için çok tşk ettim sevineyimmi üzeleyimmi ağlayımmı hayallerini kurduğum parasını veremeyip fiyatın az buçuk düşmesini beklediğim oledimde bunlar var hee yazık yaww ben bu şartlarda nasıl alırım arkadaş siz açıklarmısınız benim çocuk akşama kadar cartoon networrk seyrediyor logosu ekranda sağ üste 20 cm 24 sat duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecidiyeköylü -- 7 Nisan 2016; 19:33:57 >

• mecidiyeköylü kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kısa ve öz olarak özetlediin teşekkür ederim. Bir ders çıkaran varsa ne mutlu yoksa benim gibi teknoloji harikası LG OLED alırlar logoların şerit etiketlerin arasından tv seyretmeye çalışırlar. çok zevkli :) filimin yarısını zor görüyorum her geçen gün bir şeyler yapışıyor. ÇİN İŞKENCESİ.
  • yaw hala bi panel almaya karar veremedim..Tam alacam gogolden bakıyorum bi sürü ariza vs bilmem ne..
    Bende kendime şöyle bi yol çizdim..
    1. Ben ne istiyorum ? Usb den dev ekranda film izlemek
    2. Bütçe ne kadar ? max 2 bin tl (ama kredi kartımda limit 17 bin.. Kaliteli olede feda edilir...)
    3. Tv yayınlarınıda alsın..:)
    4. 2 yada 3 yıl bozulmasın desemde inanma.
    5. ................................
    Dedim kendime ne duruyorsun git Arçelik vestel mis gibi 1000 1500 arası paneller tonla..şimdi iş bunlar arasında seçim yapmakta.....Yakında tamamdır.
  • ya_meraktan Y kullanıcısına yanıt
    BENDE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORDUM. BU KADAR ÇOK PARA VERSENDE ARIZASIZ SORUNSUZ BULMAN ZOR. BARİ VESTEL,ARÇELİK, BEKO AL BİRİNİ OTUR AŞAĞI. ARIZALI ÇIKSADA ÇOK PARA VERDİĞİNE YANMAZSIN. 8-10 BİN LİRA VERDİNMİ ÇOK ZOR OLUYOR.
  • quote:

Hocam "ucuz yollu" bir panel yeterli dir! kısa ve öz,sen bakma milletin daha doğrusu birilerinin sürekli bir şeylere gaz vermesine! salla geç bunları
    bu devir de SED bile olsa öyle abuk rakamlar bu sorunlu panellere verilmez! herifler tam çakal yaw her sen bir şey buluyorlar fiyatları yukarıya çekiyorlar
    veya orada tutuyorlar v.s yaw bunun adı "TFT-LCD" teknolojisi kardeşim,son durağa geldik ama kimileri hala uyuyor yaw böyle adama da ben 15 kağıda
    veya 25 kağıda bu LCD yi hava da aldırırım o zaman süsler püsler bir de sürekli "teknoloji" den bahsederim adamın eline verir paneli gönderirim!

aman diyeyim uyanık olun,bekleyin fiyatlar insin veya daha alınabilir rakamlara düşsün o zaman alın,Vestel artık listeye girmiştir,zaten orta da Alman/capon

benim içime sinen panel yok,zaten artık hepsi sorunlu ve hepsi riskli! haybeye bir çuval para verip de yine işimi de şansa bırakmak istemem!

ne alıncak o zaman?? valla bende bilmiyorum bildiğim şeyler çok fazla ama içime sinmiyor bunlar! ucuz yollu panel diyorum kestirip atıyorum
    ama kimileri çıtasını acaip yüksek asıyor yaw,kimileri ise olayı her şekilde getirip "teknolojiye" bağlıyor kasıtlı olarak kazıkmı yemek istiyor
    onu da çözemedim!

2015 modellere bakın elde kalanları ucuzlattılar sayılır,2016 için çok erken,ben Oled kovalıyorum diyorum ama rakamlar da hala çok yüksek
    elimde 2 tane panel var amann bozulmasın diye dua ediyorum yaw,ülen alacak panel yok bana

üstadım o kadar güzel özetledin ki şu yazdıklarını hele hele şu son msjı donananımhaber girişine herkesin okuyup işaretleyeceği bir yere koymak lazım

sayende şunları öğrendim Allah senden razı olsun gözümüzü açtın

1-bu işin üstadı pio oda fiyatları çok yüksek
    2-geri kalan alayı çin kaliteli panel eskidendi artık yok
    3-TFT-LCD eskidi süsleyip püsleyip önümüze koyuyorlar ve çoğu sıkıntılı
    4-OLED leri bir müddet daha gelişmesini beklemek (LG ve samsung bu konuda aceleci ve çokta istekli değiller sanırım rakip yok ondan herhalde)

şu yazdıklarından sonra limiti 2500-3000 e indireceğim hatta 2000-2500 arası sıkıntı çıkarırsa kaldırır balkondan atarım zeki beyin yasadıklarını düşününce gibi 8-9k lik tvyi atsan atılmaz satsan satılmaz

sevgili hocam işinden vaktinden zaman ayırıp bizleri aydınlattığın için öncelikle sahsım adına çok teşekkür ederim senin gibi adamlara ihtiyacımız var eyv. sağlıcakla kal.

• LG OLED TV KİTAPÇIĞI LOG YAPIŞMASI OLUNCA KAPIMIZI ÇALMAYIN BURDAN SİZİ UYARIYORUM DİYOR. ONA GÖRE
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 8 Nisan 2016; 19:17:10 >

• quote:

Hocam "ucuz yollu" bir panel yeterli dir! kısa ve öz,sen bakma milletin daha doğrusu birilerinin sürekli bir şeylere gaz vermesine! salla geç bunları

onu da çözemedim!

sony 55X8505C 3999 a düşmüş media markta bu gece geçerli daha 1 saat önce 2000-2500 diyordum albani üstadım biz adam olmayız

kafam karıştı şimdi

biraz araştırdım 2015 şubatındada bu fiyatlara düşmüş biraz daha bekleyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS207 -- 7 Nisan 2016; 23:45:49 >

• ya_meraktan Y kullanıcısına yanıt
    Hocam amacın film izlemekse ve akşam karanlıkta ya da loş ortamda izliyorsan ne işin var led tv ile. Al bir projeksiyon hem keyfince izle hem de led tv nin sorunlarıyla uğraşma ayrıca sana daha az maliyetli olur. İnan bana projeksiyonda film izledikten sonra bir daha tv nin yüzüne bakmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_26

Hocam amacın film izlemekse ve akşam karanlıkta ya da loş ortamda izliyorsan ne işin var led tv ile. Al bir projeksiyon hem keyfince izle hem de led tv nin sorunlarıyla uğraşma ayrıca sana daha az maliyetli olur. İnan bana projeksiyonda film izledikten sonra bir daha tv nin yüzüne bakmazsın.

aynen doğru ama adam tam harbi "FILM" ci ise bu dediğin doğru olur! adam "TV izlerim" diyorsa veya her bir numarayı yapacağım derse o zaman LCD olur tabiki!

FILM ci adam ya kalkıp Sinema ya gider ya da evine PJ sistemi kurar ya da artık olamayan PDP alır kullanır

adam x marka IPS panelli 800 veya 800;1 contrast ile FILM ciyim diyor 10/15/20bin;1 c r varken 1000/1200 onun için referans oluyor!

ancak ne Sinema ne de PJ normal de bir TV nin işini de yapmaz! adamın işi sadec TV izlemekse zaten PJ ilede işi olmaz!

PJ nin de üç-kuruşa olanı da bir boka yaramaz! adı bunun PJ olur ama işi yapmaz,biraz kıyacaksın parayı PJ işinde ve onun da sonu yok,TV gibi pratik olamaz

"FILM" ayrı bir olaydır,benim bir çok tanıdğım vardır prof.kullanıcıdır bunlar bazıları hiç TV bile izlemezler paso FILM izlerler yaw ya PDP den ya da PJ den
    tabiki

ama bizim kullanıcıların çok büyük yüzdesi "all-in-one" uygulama yaptıkları için her bir şeyi tek bir panel den izleyerek halledeyim ister!

• Oled tv ler goruntu kalitesi olarak ustundur ve daha fazla avantajlari vardir lcd te gore ama asil mesele kullanim omru kullanim omru lcd ye gore cok dusuk kac zamandir arastiriyorum en çok 30 bin saat gider diyorlar ve 20 bin saatten sonra da goruntu kalitesi surekli bozulur kotulesir diye biseyler buldum onun icin alirken dikkatli olun sonra aglamayin ha insan cok zenginse 10 bin 15 bin cerez parasiysa alinabilir ama uzun sute kullanmaya niyetliyseniz almayi tavsiye etmem oled lerin gelismeye zamana ihtiyaci var
  • flim aradabir seyrederim kızımın baba bana itfaiyeci samı aç dediğinde kızım o yok diyorum ağlıyor :) youtubeden açacak harici android kutumu taksam bu oledlerin
    düşeceği yok yoğunlukla tv seyrederim dünya kupası haricinde hiç mac izlemem seyretmem oynamamda :)

bugun bütün mağazaları gezdim 7,5k ya 55js9500 mu ne adam bu Nirvana diyor :) abi deli paralar söylüyorlar eli ayağı düzgün bişey en düşük 4k en son a101 e gittim 43" 4k 1399
    yazıyordu 55 yada 49 1500-1800 olursa ve kafamı karıştıran bir kampanya çıkmazsa alacam artık oledler düşene kadar işimi görür

osdorp kardeş albani ustad açıkladı bu değerlerin kesin bir hükmü yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.