Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
33.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oledler plazma tabanli oldugundan ona gore kullanmak lazim heralde biliyosunuz plazmalarda rodaj suresi diye bisey var logo yapisma riskini azaltmak icin tv yi ilk 100 200 saat dusuk ayarlarda kullanmak gerekiyor bende panasonic Plazma var rodaj donemini uyguladim 3yil gecti bi sorun yok oledleride ilk alinista boyle kullanilmali bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi tebrik ederim

• burak_YILDIZ kullanıcısına yanıt
    Haklısın diyelim hocam. Oledleri satarken böyle bir uyarıları varmı yok. Şimdi üst düzey bir tv alıyorsun. üst düzey bir araba parası ödüyorsun. sonra oturup maç seyredeceksin. 60 dakkikada süre doldu kapatalıp gerisini özetlerde seyredelimmi diyeceğiz. yada filimin ortasında yeter süre doldu kapatalımmı diyecez bu nasıl teknoloji. buda sorunu çözmüyor. 5 dk seyretiğim kanaldan bile logo yapıştı. yayınladığım resimlerde mevcut. birisiyle telefon görüşmesi yapılıyor. tv üzerinde telefon görüşmesi yapıldığına dair telefon resmi koymuşlar tahminen 3-5 dakika o bile yapışmış. bunun izah edilecek bir tarafı yok. olabilir demekle geçiştirmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 17 Şubat 2016; 13:25:47 >
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Sen haklısın hocam bence senin tv de yazilimsal hata var lg nin bunu kabul etmesi lazim zaten senin icin demedim rodaj suresi olayini genel bi yorum yaptim

• LG Türkiye o kadar saçmalamış ki bakıyorum bu konu 4bin kere tıklanmış ve bu forumu okuyan ve oled almak isteyen insanlar belki de almayacak.Halbuki hatalarını kabul edip paneli değiştirselerdi siz buraya bu konuyu açmazdınız.Oledler şu anda en iyi görüntü veren televizyonlardır ve bu tv leri İngiltere'de binlerce kişi kullanıyor ve ben onların forumuna baktığımda bu sorundan şikayetçi olan birini görmedim.Size fabrikadan hatalı çıkan bir panel verilmiş zaten oledlerin hepsi böyle olsa o ürünler piyasadan toplatılır.LG nin yapması gereken size yeni tv nizi göndermekti yanlış yapmışlar.Bu arada bir avukat olarak şunu diyim kitapçıklarda ne yazdıkları önemli değildir üreticilerin, asıl olan kanundur.Ürününüzde bariz bir hata varsa (ölü pikseller mesela) bu mal ayıplı mal kapsamına girer ve haklarınızı kullanırsınız.Sakın üreticilerin gözünüzü korkutmasına izin vermeyin kanuna uymak zorundalar.Size de geçmiş olsun mahkemeler böyle durumlarda her zaman tüketiciyi korurlar.

• akengin69 A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok haklısınız İngilterede forumlarda bu konuyu göremezsiniz çünkü ordaki müşteri hizmetleri servisler böyle bir olayda hemen özür diliyerek televizyonu evden alıp yenisini kurarlar. Kanunlar orda keskin ve nettir. Türkiye olunca işler değişiyor. LG türkiye müşteri hizmetleri şarlatanlıktan başka bir şey yapmıyor. adamlar bizim için bu bir arıza ve ayıp değildir. kitapçığında yazıyor deyip işin içinden çıkıyorlar. kaç kişi mahkemeye başvurup hakkını arıyorki. bu konu hakkında belki 20 kere kendilerine yazı yazmama rağmen hiç umursamadılar geri dönüşleri yok. ne halin varsa gör demek istiyorlar. Bu olay benim panelle ilgili bir sorun diyeceğim ama bunu kitapçığında bahsettiğine göre genel bir sorun. Yada şikayetler artınca bunu kitapçığında yazma zaruriyeti hissetmiş. dediğiniz gibi bunu değişimine olur verseydi bunu forumda yazma ihtiyacını hissetmeyecektim. bir tv değiştirmemek için belki 100 lerce tv satamıyacaklar. ben tv nin değiştirilmemesinden ziyade müşteri hizmetlerinin bu kadar utanmaz ve vurdum duymaz olmasına kızıyorum.

• BİRDE İNSANIN AKLINA ŞU GELİYOR FABRİKADAN ÇIKIŞTA BUNLARIN TESTLERİ YAPILIYORDUR. SORUNSUZ PANELLER AVRUPA PAZARINA SORUNLU PANELLERİ ÇÖPE ATMAKTANSA BİZİM GİBİ ÜLKELEREMİ PAZARLIYORLAR. BÜTÜN TV LERDE HEP SORUN. SORUNSUZ ÇIKAN TV SAYISI ÇOK AZ. TÜRKİYEDEKİ FORMLARA BAKIN HERKES ÖLÜ PİKSELDEN BULUTLANMA, IŞIK SIZMASI LOGO YAPIŞMASI GİBİ ŞİKAYETLERİ HAD SAFHADA. MÜŞTERİ HİZMETLERİ BU KONULARA DUYARSIZ. AVRUPADA BU KADAR YOĞUN ARIZA MEVCUT DEĞİL. OLSA BİLE ANINDA DEĞİŞTİRİLİYOR.
  • Kardeşim inşallah sorunun çözülür, paranı fazlasıyla geri alırsın. Ben de bu modeli almak için son bir araştırma yaparken yaşadıklarını okudum. Vazgeçtim, en azından çok dua aldığını bilmeni isterim...

Youtube'da paylaştığın videoları LG'nin oled mevzusunda en çok izlenen videolarında paylaştım ki tüm dünya öğrensin. Geçmiş olsun tekrardan...
  • mesaglam M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Doğruları anlatır paylaşırsak. çok kişinin canı yanmaz. Öyle bir ticari ahlaksızlıkla karşı karşıyayızki LG gibi firmalar güzel reklamlarla pazarlayıp malımı satayım gerisi önemli değil modundalar. Reklamlarında okadar güzel anlatıyorlarki gerçek siyah gerçek renk. logo yapışmalarından hiç bahsetmiyor. yalnız kitapçığına kendimi kurtarabilirmiyim acabasıyla bir yerinde bahsediyor. kitapçık kapalı kutunun içinde aldıktan sonra bakabiliyorsun ozamanda iş işten geçmiş oluyor. Ben kitapcığımda yazdım almasaydın bu garanti dışı diyor. verdiğin parayamı yanarsın böyle ahlaksızlarlamı uğraşırsın anlıyamadım. ŞU AN PANEL ÖYLE BİR REZİL DURUMDAKİ HANGİ KANALI SEYRETTİĞİM BELLİ DEĞİL. HERTARAF LOGO VE ŞERİTLERLE DOLU. HER GÜN HER SAAT BİRŞEYLER YAPIŞIYOR. UTANMAZLAR BİRDE BU GARANTİ DIŞI DİYORLAR. ORTADA TELEVİZYON YOK. ADAMLAR AÇIKCA 1 SAATTEN FAZLA SEYRETMEYİN DİYORLAR. ONLARA GÖRE 4 TANE TV ALACAZ HEPSİNİ 1 SAAT DEĞİŞİK DEĞİŞİK SEYREDECEZ. HAYIR MERAK EDİYORUM LG TÜRKİYENİN O UTANMAZ MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ YADA YETKİLİLERİ BU RDA YAZILANLARI OKUMUYORMU ACABA DİYORLARMIKİ YA BİZ İNSANMIYIZ VATANDAŞIMIZA BU KADAR İŞKENCE YAPIYORUZ, MADUR EDİYORUZ OKUDUKLARINDAN EMİNİM BU FORMU ONLARA EMAİLLE GÖNDERDİM. UTANMZLIKTA BÖYLE BİR ŞEY İŞTE.. ONLARDA ORDAN KIS KIS GÜLÜYORDUR.

• Gecmis olsun. Oled i direk eledim, LG yi zaten elemiştim, soundbar i duvara asmak icin aparat talep ettim, 1.5 ay sonra her turlu sosyal platformda yaptigim baski sonucu tedarik ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: babarlar999

Şimdi bende aldım lg 55 eğ 920 Bala'yı paketi yapdırdım 6 aylık cihaz halen kutusunda tırsdım açıkcası teknosadan aldım 7.500 acaba sizce geri idademi etsem napsam bilemedim led alsak ışık sızması oluyor oled alsak logo yapısması oluyor cok kararsız kaldım 😬 bide ömürleri sizce kaç yıl oled lerin oradaki çocuk sonsuz demişti bana led tv lere göre 😀

Yazık bence eg 920 ye o kadar para sorunlu tv +1 lg markalı +2 full hd +3 panasonickler çıkıcak bu sene ayrıca sen 3500-4000 arası va panelli bir sony , philips alsan bile anlayamazsın farkı. O hani oled markasının tadını ya panasonic üretince ya da sony üretince anlarsın.Japonlar yapmazsa anlayamazsın hangi sony tv de titreme oluyor (fabrika hatalılar hariç) hangi panasonicte öyle oldu hangi toshiba tv de öyle ? diğerleri tir tir titriyor nasıl bişey ya abi telefon mu kassın ? sadece görüntüyü veriyor ekran ya bu ekran , ekran titrer mi gibi ? Japonların terbiyesi böyle beyler çanakkale de yapılan köprü olayı misali.

• Evet bugün ön duruşmaya girdim. karşı taraf gelmedi. 11.3.2016 tarihine keşif 29.3.2016 tarihinde son duruşma tarihi verildi. hayırlısı bekliyoruz. MÜŞTERİSİNİ BU KADAR MAĞDUR EDEN O ŞEREF VE HAYSİYETLİ LG TÜRKİYE YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
  • Bende bu yanık ve logo yapışma sorununu eski seri lg oled lerde görmüştüm. Arkadaşın yaşadığı duruma üzüldüm lg nin duyarsızlığınada şaşırdım. Oled yeni bir teknoloji gelişmesi lazım bende oled sevdamdan vazgeçtim samsung tv bakacam hiç olmazsa müşteri hizmetleri lg kadar değildir.

• ARKADAŞLAR BİRDE VİDEODAN İZLEYİN MEŞHUR OLED TV Yİ. BU TV Yİ UTANMA VE ONURU OLMAYAN LG TÜRKİYE YETKİLİLERİNİN GÖZÜNE SOKMAK İÇİN YAYINLIYORUM. SONUNDA BU TV Yİ KENDİLERİNE HEDİYE OLARAK GÖNDERECEM. BELKİ UTANIRLAR DİYECEM AMA ÖYLE BİR ONURLARININ OLDUĞUNU SANMIYORUM.

https://youtu.be/b0J2RyIMbKE
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzb

ARKADAŞLAR BİRDE VİDEODAN İZLEYİN MEŞHUR OLED TV Yİ. BU TV Yİ UTANMA VE ONURU OLMAYAN LG TÜRKİYE YETKİLİLERİNİN GÖZÜNE SOKMAK İÇİN YAYINLIYORUM. SONUNDA BU TV Yİ KENDİLERİNE HEDİYE OLARAK GÖNDERECEM. BELKİ UTANIRLAR DİYECEM AMA ÖYLE BİR ONURLARININ OLDUĞUNU SANMIYORUM.

https://youtu.be/b0J2RyIMbKE

Hocam sizinki başka bir sorun yahu :(( bu kadar logo ve Görüntünün yapışması normal değil bence.

Umuyorum ki davayı kazanırsınız.

Bu servis milleti maalesef böyle Şeyler yapıyor bazen. Bende Samsung ile Yaşadığım hukuk mücadelemi kazanmıştım. Onlar da hiç bir duruşmaya katılmadı. Bilir kişiler müşteri hakkında genelde olumlu tavır alıyor.

Geçmiş olsun.

Bu arada bende de şu an eg920 var. Servis kurarken elemana ekran logo olayından bahsettim.servis kumandasında OLED ayarına girdi ve oradaki rakamı ya 0 yaptı ya da 1 yaptı. Ne yaptığını anlatmadı ama :( şu an Yaklaşık 1,5 ay oldu sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Bizcede normal değil ama lg normal diyor. oledlerde bu oluyor değişim veremeyiz diyor. kitapçığında bundan bahsediyor zaten.
  • Her zaman aklıma takılırdı lg'nin tüm demolarında sağ alt köşede LG logosu olurken oledlerde neden yok,yada neden oledlerin tüm demoları yavaş videolar diye...Limiti 9000 liraya kadar çıkaran müşterilere JS9000 yada uf950 önermeye devam en iyisi.Bu arada büyük geçmiş olsun hocam inşallah istediğin gibi olur.

• BYRM81 kullanıcısına yanıt
    Hareketli sahnelerde çuvallıyor. oledlerde satıştaki demolerı alacan sadece onları seyredecen. yada salonda süsolarak duracak.
  • Evet tv nin keşfi cuma günü yapıldı genel kanaat bu televizyonun bu şekilde seyredilemiyeceği bilirkişi raporunu hazırlamak için süre istedi. 29.03.2016 da son duruşma var. karar çıkacak. artık 2016 model hangi tv yi almalıyım. onu düşünüyorum. biraz sony aklımda var. bakalım zaman ne gösterir. birdaha LG nin kapısından bile geçmiyeceğim kesin. dünyanın en iyi tv yalanını gözlerine soksunlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.