Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
33.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oled tvlerde burn in/image retention riski plazmalardan daha yüksek değildir aksine daha düşüktür en kötü ihtimal aynıdır diyebilirsiniz.Bu tv leri yakından takip ediyorum İngiltere'de birçok kişi kullanıyor forumlarında daha birisini görmedim logo yanığı var diye.Zaten bu forumda da bir tek bu arkadaşın canı yanmış ki bu logo yanığı değil tv fabrikadan hatalı çıkmış direkt, logo yanığı böyle olmaz.Buradaki sorun LG firmasının yaptığı terbiyesizlik hatalı tv sini geri alıp yerine yenisini vermeliydi.Bu tvlerde gerçekten böyle vahim bir sorun olsa İngiltere'de toplanırdı çünkü İngilizler biden daha hassas ve hakkını arayan bir millettir.
  • akengin69 A kullanıcısına yanıt
    Forumda bir iki kisi yabanci ulkelerde kanal logosu olmadigini yazmis. Urunun kullanma kilavuzunda goruntu yapismasi olabilecegi, en gec 60 dakikada bir kanal degistirilmesi gerektigi, goruntu yapismasinin surekli olarak ekranda kalabilecegi ve goruntu yapismasi sorununun garanti kapsaminda olmadigi yaziyor. Yani sorunu lg zaten pesinen kabul etmis. Ben de 8-10 bine tv alicam. Oled cok iyi falan ama sorun olursa (goruntu yapismasinin garanti kapsaminda olmadigina iliskin ibarelere ragmen kanunlar ve mahkemeler nezdinde garanti kapsamindadir, cunku bu ibare tuketici kanununun emredici hukumlerine aykiridir, saatte bir kanal degistirin demek (hatta degissen bile logo yabigi olduysa firmaya gore garanti disi) hukuka hukuktan da ote mantiga aykiri) avukat olmama ragmen iade konusunda sıkıntı yasanabilecegini biliyorum. Ha simdi arkadas burada konu acarak ettigi maddi ve manevi zarardan cok daha fazlasini lg turkiyeye yasatmis. Lg biraz akilli olsa 8-10 bin tllik tvde logo yanigi problemini garanti kapsamina alir 2 sene sonra zaten garanti disi, logo yanigi olursa tv degeri kadar onarim masrafi isteyeceklerinden cihaz cop olacak, bunlari belirterek satis yaparsa alacak olan da ona gore alir, kimse acisindan sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Burda Lg firmasını mahkemeye veremezsin. Çünkü Lg ile hiç bir bağın yok. muhattabın faturayı kesen firmadır. aldığın malın tarih cinsi miktarı faturada yazar. Mahkeme bu bilgileri dikkate alır. tüketici kanunundada faturayı kesen firmayı sorumlu tutar. Satın alınan firma mahkeme kararına göre müşterinin mağduriyetini giderir. Oda tüm ödemeleri mahkeme masraflarını vekalet ücretini ilgili firmadam tahsil eder. müteselsilen sorumlu olduğu için buna itiraz edemez. tüm masraf lg firmasından çıkar. satıcının herhangi bir zararı mevcut değildir. daha doğrusu firmanın kendi aralarındaki hesaplarından bu parayı düşer. tabiki sonuçta mahkeme süresi ve kesinleşmesi 6-7 aylık bir süreç tabiki bu arada yasal faizde çalışıyor olacak. i,ş temyiz aşamasına düşerse 1 seneyi geçer. firmalar bu konuda kararı iptal ettirme yapılması zor olduğu için uzun süreli bir faiz batağına girmek istemezler. artı Yargıtay masrafları da cabası. bu olayı logo yapışma olayını zaten kendileri açıkça kabul etmişler. bunu kitapçığına yazarakta belgelemişlerdir. bunun savunulacak yanı yok. bazı arkadaşlar bu olay bir yerde görülmedi sadece bende görülen bir olay gibi bahsediyorlar peki kitapçığına bunu benmi yazdım. bu genel bir olayki bunu yazma zaruriyeti duymuşi kandırdıklarımı kandırırım demiştir. avrupada buna rastlanıp ratlanmadığını çok net bilmiyorum. rastlanmıyorsa bunun tek nedeni var. sıfır hatalı paneller kanunların sert ve etkili olduğu avrupaya sorunlu 2. sınıf ürünler bizim gibi ülkelere pazarlanıyor. birde şunu araştırmak lazım ingilterede bu tv yi yani LG OLED tvyi alanların kitapçığında bu logo yapışma sorunundan bahsediyormu.

• Evet arkadaşlar bu sabah oled tv mde yeni bir sürprizle karşılaştım. tv nin tam ortasında yıldız şeklinde bir ışık devamlı yanıp duruyor. bayağı rahatsız edici. ölü piksel galiba. sonuçda oled miş led miş hepsi hikaye. ledlerde ölü piksel ışık sızması oluyor diye oled aldık ondada logo yapışması ölü piksel mevcut. hepsi pazarlama sahtekarlığı. led in önüne bir O koyunca tv dünyası yeniden keşfedildi zannedildi ama sorunlarda bir fark yok. tek bir fark var enayice fazla para ödemek.
  •  LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920

• Tvnin kamerasi mi var usta.

Hayır kamerası yok
  • ARKADAŞLAR LED TVLERDE IŞIK SIZMASI ÖLÜ PİKSEL SORUNU VAR OLED TVLER DE BUNLARIN HARİCİNDE BİRDE LOGO YAPIŞMASI SORUNU VAR TEKNOLOJİ GERÇEKTEN OLED TV DE TAVAN YAPTI BİR BASAMAK DAHA YÜKSELDİ TABİKİ DAHADA KÖTÜ ANLAMDA. BİZ BU SORUNLARDAN KURTULALIM DEDİKÇE TEKNOLOJİ YENİ SORUNLAR EKLEMEYE BAŞLADI.
  •  LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920
     LG OLED 55EG920

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 20 Mayıs 2016; 22:28:31 >

• Lg oled serisi 19-26 mayis tarihleri arasinda lg g4 cep telefonu hediyeli. Lg nexus 4 um bugun itibariyle bozuldu. Tvye bakmak icin vatana ugradim bi baktim g4 hediyesi var. Kurtarabilirsem nexus 4 u kurtarip g4 u saticam. Tlin problemu alrtaki sanal tuslarin programa girince calismamasi.

• kardeş ben 19 mayısta aldım dünde kurdurdum ama 2 ölü piksel ve dikey 2 satırda renk kaybı vardı tüm hevesim gitti :( g4 işide suya düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS207

kardeş ben 19 mayısta aldım dünde kurdurdum ama 2 ölü piksel ve dikey 2 satırda renk kaybı vardı tüm hevesim gitti :( g4 işide suya düştü

diğer konulardan gördüğüm kadarıyla 55EG910 almışsınız keşke hiç problem çıkmasaymış ve kullansaymışsınız :(
  • Evet benimde o yıldız değilde, tvnin kamerası baya ilgimi çekti.
    Arkadaşım bu kamera kaç megapixel biraz loş olsada tüm odayı yansıtmış :)

Şaka bir yana hakikaten öve öve bitirenediğimiz oled 920'de bırak diğer sorunlarını, ammada yansıma yapıyormuş.
    Desenize karanlık sahneli bir film izlerken odada oturan diğer aile fertleriyle sürekli göz göze geliniyordur :)

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

10 tane mağazada var şuan ama sizinde bahsettiğiniz gibi ürünler teşhir.
  • dallass kullanıcısına yanıt
    meşhur OLED TV hertarafı bir problem. teknolojide diğerlerinden çok üstte diğerlerinin TÜM SORUNLARI BUNDA MEVCUT haricinde artı olarak logo yapışma sorunuda eklenmiş. TEŞEKKÜRLER LG. MÜŞTERİYİ BİR DÖVMEDİKLERİ KALIYOR SORUN VAR DEYİNCE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 21 Mayıs 2016; 13:24:02 >
  • yakuza07 Y kullanıcısına yanıt
    Hangi urunden bahsediyorsunuz. Vatanda acilmamis kutu var gerek depolarda gerek magazalarda. Calisanin ekranindan beraber baktik.

Alıntı yaptığım üründen bahsediyorum.

ec930
  • Mahkeme sonuçlandı mı ya da LG aradı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran corba gibi olmus masallah. Verilen paraya yazik gunah.

• ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Duruşma ayın 26 sında sonuçlanacak. Bilirkişi raporuna göre gizli ayıplı ürün . Talebim doürultusunda yasal faiziyle para iadesi yapılması gerekiyor. az kaldı bekliyoruz. karar çıktıktan sonrada ticaret il müdürlüğüne ayıplı ürün olduğu halde değişim yapmıyan TEKNOSA'yı servisin değişim yapılması gerektiği raporu tutmasına karşı değişime onay vermeyen LG firmasını şikayet dosyası açıp onlarada 1.000 tl ile 100.000 tl arası idari para cezası için gerekli işlemi yapacağım. Bunların hepsi kanun da yazılı ama bilen olmadığı yada uğraşmak istemediklerinden dolayo firmalar istediği gibi at oynatıyorlar. esas dava mahkemeden sonra. ben mahkeme sonunda verdiğim parayı yasal faiziyle birlikte alacam. ondan sonra firmalara idari ceza verilmesi için yasal prosüdürü başlatacam. ÖRNEK OLMASI DİLEĞİYLE.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.