< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG OLED B9 Kullanıcıları (28. sayfa)
-
-
-
Merhabalar,quote:
Orijinalden alıntı: cchacalls
Hocam sizinle TV Soundbar ve Xbox Onex sistemlerimiz birebir aynı galiba :) Kısık ses durumu Lg Sn11R soundbar a güncelleme geldikten sonra oldu. Tv için 120hz dolby vision desteği anladığım kadarıyla bizim TV lere gelmeyecek. Bizim TV lerin Hdmi bant genişliği 40 gbit diye hatırlıyorum. Yeni modellerde 48 diye aklımda kaldı. Bu yüzden 4k 120 hz Dolby Vision için bant genişliği yetmiyor galiba. Ancak şu da var ben söyle düşündüm. Series X aldık diyelim bu konsol basit oyunlar dışında 4k 120 fps oyun desteği yok. Konsolun gücüne göre de güncel oyunlar için çok zor görünüyor. Bence 4k 120 hz Dolby Vision bazı grafik kalitesi basit oyunlar için gelir. Zaten 4k 60 fps Dolby Vision da sorun yok bizim TV ler de.
Daldan dala atlaya atlaya bu konuya geldim. :)
2020 B9SLA'nın 4K 120 Hz HDR desteği olup olmadığını bir türlü anlayamadım.
Farklı kaynaklarda farklı bilgiler mevcut.
Sizlerin tecrübeleri nedir acaba?
İyi forumlar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sorunuzu ancak bu özelliği verebilen kaynağı olanlar cevaplayabilir. Daha düne kadar bu özellikleri verebilen kaynaklar yoktu şimdi Xbox Series X ve PS5 bu özellikleri verebiliyor. Bu özelliklerin hepsini birden destekleyen oyun sayısı da sınırlı. Örneğin Ori Series X'de 4K 120fps HDR özellikte oynanabiliyor. Bende One X var; en fazla 4K 60fps HDR alabiliyorsun. Series X sahipleri bunu test edebilir veya ilgili sayfada bu sorulabilir:
https://forum.donanimhaber.com/xbox-series-x-ana-konu-dunyanin-en-guclu-oyun-konsolu-fps-boost-ea-games--138606936
Sayfada sordum; bakalım ne cevap gelecek:
https://forum.donanimhaber.com/xbox-series-x-ana-konu-dunyanin-en-guclu-oyun-konsolu-fps-boost-ea-games--138606936-2134#150276646
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 24 Ağustos 2021; 11:39:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sorduğum soruya cevap geldi: Xbox Series X sayfasında @Philipp_Plein nickli arkadaş B9 serisi TV'de 4K 120fps HDR olarak Ori'nin oynandığını belirtti...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.quote:
Orijinalden alıntı: tayaydin
Sorduğum soruya cevap geldi: Xbox Series X sayfasında @Philipp_Plein nickli arkadaş B9 serisi TV'de 4K 120fps HDR olarak Ori'nin oynandığını belirtti...
Zahmet verdim, çok naziksiniz.
İyi forumlar.
Febr
Edit: Ben de sizin sorunuz üzerine o konuda bir soru sordum. HDR görüntü alındığından emin olup olmadıklarını sordum.
Tekrar teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Febr -- 24 Ağustos 2021; 16:27:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben PC üzerinden 4K 120HZ HDR görüntü alıyorum. Destek var.
-
Teşekkür ederim bilgi için.
İyi forumlar...
4k 120 hz verse ne yazar kaç oyunu 4k 120hz de oynayabilirsin . Belki 3-5 yıl sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkese selamlar,
son 10 günde 2 sefer başıma geldi televizyonu kumandan kapatıyorum ekran kapanıyor ama biraz sonra ekran kapalı oldugu halde tv yayınının sesi geliyor. görüntü yok ses var neden olur acaba bir ayar falanmı açtımda ondanmı oluyordun başına gelen varmı.
-
Yani nazikçe soru sormuşum; kıymetli insanlar da gerek bildiklerini aktararak olsun, gerek bileceklerini düşündükleri kişilere danışarak olsun soruma cevap vermeye çalışmışlar.quote:
Orijinalden alıntı: Red_devil33
4k 120 hz verse ne yazar kaç oyunu 4k 120hz de oynayabilirsin . Belki 3-5 yıl sonra
OYUN diye bir şey mi demişim ben?
Hmmm?
OYUN nerede, OYUN?
Hem oyun için sormuş olsam bile, size ne?
Küçük dünyalarınızda bilip bilmeden konuşmaya ne kadar da meraklısınız yahu...
Utanmasanız fırça atacaksınız bir de 120 Hz desteğini araştırıyorum diye...
İnanılır gibi değil!
quote:
Orijinalden alıntı: Febr
Yani nazikçe soru sormuşum; kıymetli insanlar da gerek bildiklerini aktararak olsun, gerek bileceklerini düşündükleri kişilere danışarak olsun soruma cevap vermeye çalışmışlar.
OYUN diye bir şey mi demişim ben?
Hmmm?
OYUN nerede, OYUN?
Hem oyun için sormuş olsam bile, size ne?
Küçük dünyalarınızda bilip bilmeden konuşmaya ne kadar da meraklısınız yahu...
Utanmasanız fırça atacaksınız bir de 120 Hz desteğini araştırıyorum diye...
İnanılır gibi değil!
Alıntıları GösterAyrıca sen neden üstüne alındı ki can . Ben şöyle bir foruma baktım bir kaç kişi 4k 120hz yazmış bende dedim 4k 120hz olsa ne olur şuan erken sana alıntı yaptımmı üstüne alındın cannnnnn.
dünyan okadar büyükse neden hdmi 2.1 kablo alıp gerekli sistemi kurup kendin test etmedin .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Ağustos 2021; 10:29:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Red_devil33Ayrıca sen neden üstüne alındı ki can . Ben şöyle bir foruma baktım bir kaç kişi 4k 120hz yazmış bende dedim 4k 120hz olsa ne olur şuan erken sana alıntı yaptımmı üstüne alındın cannnnnn.
dünyan okadar büyükse neden hdmi 2.1 kablo alıp gerekli sistemi kurup kendin test etmedin .
Alıntıları Göster
Hırsından mesajı da kim bilir kaç kere değiştirmiş.
YAV HEE HEEE... TAAAM TAAAM...
(Diğer arkadaşlardan çok özür diliyorum. Zira başka türlü cevaptan anlamaz bunlar. )
-
Mesajı değiştiriyorum çünkü karşımdakini incitmek istemiyorum .
Baaak sen.
Dur ben yönetimdeki hacı arkadaşlardan o edep dolu mesajınızı bana iletmelerini isteyeyim de buraya ekleyeyim.
Ne güzel iş. Millete istediği gibi davranıp cevap hakkı doğursun, ağzının payını alınca da mesajı değiştirsin herkes...
quote:
Orijinalden alıntı: Red_devil33Ayrıca sen neden üstüne alındı ki can . Ben şöyle bir foruma baktım bir kaç kişi 4k 120hz yazmış bende dedim 4k 120hz olsa ne olur şuan erken sana alıntı yaptımmı üstüne alındın cannnnnn.
Alıntıları Gösterquote:
Benim dünyam küçük benim için 4k 120hz hayal . Belliki senin dünyan kocaman senin için 8k 120hz bile çocuk işi.
Burnumu ima ediyorsun ben fakirim sen zengin benim dünyam minnacık seninki kocaman .
Ben buna varsa afedersin ama gülerim gülerim gülerim senin gidemediğim yerde ben cenabet geziyordum . Sen bana dünyaları versen bana dünyaları degil evreni versen ben o küçük dünyamdaki 1 kişiye değiştirmem tamamı.
Bende art niyet yoktu sadece 4k 120hz çok zor dedim ki bu konuda haklıyım . Ama sen art niyetinle ortaya neler çıkarttın seni dünyan buysa Abe ben küçük dünyamda mutluyum yavvvv. Irrrrrrrrrrrr .
Ayrıca sen neden üstüne alındı ki can . Ben şöyle bir foruma baktım bir kaç kişi 4k 120hz yazmış bende dedim 4k 120hz olsa ne olur şuan erken sana alıntı yaptımmı üstüne alındın cannnnnn
MUHTEREMiN ORiJiNAL MESAJI.
-
Bul araştır umurumda sankii
Çok rica edeceğim, konuyu yeterince kirlettiniz.
Başka yerde eşelenin...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X