Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: volnes , volnes Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
6.368
Cevap
252
Favori
339.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2020 LG GX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Lg tvlerin sihirli kumandalarında kanal listesini açma tuşu hangisi? List tuşuna basınca rehber açılıyor ok tuşuna basınca kanal adı açılıyor ben eski tip kanal listesi görmek istiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt

Kumandadaki üç nokta tuşu veya ok'e basınca, sağda çıkan üç noktayla geçilen menüden açılıyor. En azından benimkinde öyle:

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Haziran 2024; 0:3:10 >

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Hocam 7nin altındaki list tuşuna basılı tutunca da açılıyor ama çok meşakkatli bi yol acaba list tuşuna basınca direkt rehber yerine liste açılsın ayarlayabilirsem miyiz

• ImKeynes kullanıcısına yanıt

Evet o tuş. Bazı tuşlar çift işlevli. Tek basış ve uzun basış ile farklı 2 işlem yapıyor ve bunlar değişmiyor.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Lg tvler çok güzel arayüzü işletim sistemi ama malesef bu özelliği çoook kullanışsız olmuş yabancı forumlara bi bakalım nasıl halletmişler acaba

Dostum yukarıda attığım sorun ile alakalı bir fikrin var mı? Manuel pixel temizleme yaptım yinede geçmedi. Tv kapalıyken bile orada duruyor

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Kapalıyken bile oradaysa panel bozulmuştur. Piksel temizleme ile geçmez. Aşırı sıcaklar, Tv üzerine asılan koruma camlarımının ağırlığı, panele direkt güneş vurması gibi durumlarda böyle şeylerin olduğunu paylaşanlar olmuştu.

Nihayetinde OLED tabakası incecik bir film ve çok narin.

Size panel değişikliği maliyeti çıkar ama o panel hala stoklarda var mı emin değilim. Servise gösterin bakalım ne diyecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şimdi detaylı test yaptım tv kapalıyken birkaç dk orada duruyor zaman geçtikçe kayboluyor. Fakat tv yi açınca hemen geri geliyor. 4 yıldır sorunsuz kullandım ve aşırı memnundum. Bu olaydan sonra ben her oled tv nin max 5 yıl içinde bir sorun çıkartacağını düşünüyorum. Kesinlikle kullandığı teknoloji çok iyi ama çokta kısa ömürlü.

Serviste 2020 model panelin olmasına ihtimal vermiyorum hem olsa bile zaten panel değişimi için tv parası isteyecekleri için kabul etmem. O yüzden gittiği yere kadar kullanırım sonrada tekrar oled alır mıyım orası şüpheli.

Bildiğim kadarıyla 10 yıl yedek parça bulundurma zorunluluğu var. Hem bu sebepten hem de 4 5 yıl önceki modellerin artık sıkça arıza yapmaya başlaması sebebiyle serviste panel bulunur. Ama gerçekten astarı yüzünden pahalıya gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamün aleyküm LG OLED 48c34 model tv aldım 2 aylık YouTube den 4khdr 60 video açınca vidolar dona dona oynuyor 100 MB internetim var nedeni ne bilen varmı.

Birde ömrü uzatmak için en iyi ayarlar ne yada bu ayarlar kullanılsın dediginiz ayarlar ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 30 Haziran 2024; 13:16:53 >
  • Arkadaşlar merhabalar Lg86nano906 model tv kullanmaktayım. Tvde ekranda tozlanma olmuştu garantisi bittikten 1 ay sonra. 2 ay önce tüketici hakem heyetine başvurmuştum sonuç bekliyorum. 4 gündürde garip şekilde tv kendiliğindem bazen 1 saate bazen 2 saate kapanmaya başladı. Güç ayarlarındanmı kaynaklı dedim otomatik ve kapalı seçtim yine aynı. Hiç başına gelen oldu mu 2.5 yıllık tv de bu kadar sorun cidden enteresan. Elektronik şansızı bir insan değilim ama bu üründe sıkıntı yaşadım.

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

LG OLED konusundasınız ve buradakiler OLED kullanıcıları. Nanocell Tv'ler farklı donanımlara sahip televizyonlar. Haliyle benzer durumlar çok nadir görünür. İlgili konuya yazarsanız daha net cevap alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Haziran 2024; 14:54:59 >
  • movistar73 kullanıcısına yanıt

İnternet hızınızın 100mbit olması dışında televizyona ulaşan hız ne kadar, asıl önemli olan o. Kablosuz bağlantı yapıyorsanız ve uzaksanız o hıza ulaşamazsınız. 5ghz AC bağlantı yaptığınızdan emin olun. Tarayıcıdan hız testi yapıp onu kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Haziran 2024; 14:56:53 >
  • movistar73 kullanıcısına yanıt
    Ürününüz hayırlı olsun.
    Öncelikle 100 Mbps internet aboneliğinizden ziyade TV'nizin modem/router'a bağlantı verimi ve bu hızın ne kadarını kullandığı önemli. Bağlantınız kablolu mu, kablosuz ise 5 Ghz bandından mı bağlı? Verimli bağlantı için kablolu tabsiye edilir, kablosuz ise 5 Ghz bandından bağlanmak tavsiye edilir. TV'deki mevcut hızı önce bir ölçün. TV'nin dahili internet gezgini aracılığıyla yapabilirsiniz. Meşhur speedtest sitesi doğru sonuç vermiyor, nperf'ü deneyin (Google'a nperf yazın çıkar). Aboneliğiniz varsa Netflix'in yardım kısmından ağ testi var, o daha doğru bilgi veriyor.

Aldığınız yeni ürünü test için gerekli tüm bilgiler ilk mesajda mevcuttur...

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam ps5 tv ye bağlı ps5 te YouTube açınca hiç bir sorun sıkıntı yok ama tv den acinca donuyor akşam eve gidince bağlantı hızını test edicem

Kablosuz bağlantı yapıyorum hızını ölçmedim hiç aklıma gelmedi dedim belki tv dendir 4k videolarda gücü yetmiyor sanıyordum eve geçince hepsini deneyeceğim

• Modeme res attım düzeldi teşekkürler arkadaşlar

Merhaba hocam. Bende Samsung Tv kırıldı. Panel olmadığı için üst versiyon Tv ile değiştirdiler. Belki sizde g4 ile değişim olabilir. Servise bir sorun derim.

• 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.