< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (305. sayfa)
-
-
Gerçi sizde bakmışsınızdır, fiyatları sarı sitede 30-40k arası... Güncel sıfır C3 ise 50k... Talip olduğumuz ürünün kullanım sayacına göre bir yorum yaparsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlarına baktım. Satıcıdan ne kadar kullanılmış bilgisini istedim yolladıda. Toplam 52860 dakika kullanılmış. Toplam 880 saat yapıyor. Garantisi bitmiş. Ek uzatma yapmamış. Yarın bakmaya gideceğim. 30k altına inermi emin değilim. Ekran büyüklüğüminden şüpheliyim. 65inç kullanmayada alıştım açıkcası. Arada acaba görüntü kalitesinden ödün versem 30 40bintl tlye 75inç felan mı alsam diyiyorumda. Ondada çok ciddi görüntü kalitesinden ödün vermem lazım. oled ekranda yıllardır hayalim. Xbox series x de bağlayacağım. Oled daha iyi olur gibi geliyor. Yarın öğlen gidip bakacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 23 Ağustos 2024; 22:59:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis konusundaki sıkıntılarını bir kenara bırakırsak TCL mini LED televizyonlar çok iyi. Onlara da bir bakın. OLED'e çok yaklaştılar.
-
50bintl :)
Ben ucuz yazmadım zaten var ise onun da 2. el olanlarına bakmak lazım. Örneğin 65C835 32.500TL'ye var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 24 Ağustos 2024; 10:29:40 > -
845 ile 835 arasında çok fark var mı? Birde 65c835 hiçbir satış sitesinde görmedim.
Bu arada lg 55c2 oled almadım. Hem ölü pixel vardı hemde sağ tarafında boydan bıya yukarından aşağı dalga vardı.
www.displayspecifications.comComparison between: 64.5" TCL 65C835, 64.5" TCL 65C845https://www.displayspecifications.com/en/comparison/37922586d0
2022 model olduğu ve satışta kalktığı için bulamamanız normal. Bu yüzden 2. el olarak mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 24 Ağustos 2024; 13:42:18 > -
Merhaba,
48c3 ve ps5 için en iyi tv ayarları nasıl olmalı. Youtube da bir sürü makele var fakat hepsi birbirinden farklı. Kullanıcıları olarak en iyisi hangisidir ?
-
Hocam bende izledim onların ayarlarını yapınca bok gibi oluyor besinden zevk aliyorlar o ayarlarin anlamadım kendime göre ayarladım ayarlari sende öyle yap
Ben yaşadım. G1 serisi tv de ekranın ortasında kocaman bir yanık oluştu.Yaklaşık 2 ay önce burada görüntüyü de paylaşmıştım bakabilirsiniz, ekranın ortasında Bulut gibi bir yanık. 2.5 yılda bu hale geldi ekran.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsad1905 -- 2 Eylül 2024; 14:50:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Wifi koptu 10 kere fişi çektim öyle düzeldi kaça patlar
Lg c3 de ps5 kapatinca otomatik uydu yayinlarina gecmiyor hdmi cec falan acik tv box kapatinca da aynisi oluyor sinyal yok yazisi cikiyor
Hangi girişte kapatılırsa orada devam eder. Anormal bir durum yok. Her defasında el ile geçmeniz lazım.
-
-
Samsung kullanırken direk ps5i kapatinca uydu yayini otomatik aciliyodu
Artık LG kullanıyorsunuz.
-
Nasıl oldu acaba? Yani ortada kocaman bir yanık.
Ben de G1 kullanıyorum şu anda sorun yok. İlk çıktığından beri kullanıyorum.
-
Ben de G1'i 2.5 yıl ~5000 saat sorunsuz kullanmıştım.
Haber de izlendi ama tabi parlaklığı ciddi kısıyordum. %15-20 parlaklık, max parlaklık kapalı, gamma bt 1886, kontrast 80'di.
Oyunlarda ise HDR + full parlaklık kullandım. SDR filmlerin de bazılarını full parlaklıkta izliyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Eylül 2024; 23:28:7 >
Hemen hemen aynı standartta kullanıyoruz diyebilirim. Ben şu anlık birşey yok. Şans işi de diyebiliriz bu oledler için. Bazıları erken yanabiliyor sanki? Ama G1 den de bu şekilde yanmasını beklemezdim.
Ama fotolara bakınca sanki başka birşey var gibi düşünüyorum. Çok büyük bir alan yanmış ya da başka bir şey olmuş. Bu kadar büyük bir alanın yanması enteresan geldi. Hiç araştırdınız ya da sordunuz mu?
Garantiyi kaç yıl yaptırmıştınız? Ben ekstra garanti uzatarak 5 yıl yaptım. Bakalım farklı bir durum yaşayacak mıyız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X