Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.360
Cevap
252
Favori
339.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kafanı karıştırmak istemem ve bu mesajı da istemeye istemeye yazıyorum.

60bin TL verip oled TV alacaksın, teşhir olacak bence pek akıl karı değil. Ayrıca uzatılmış garantileri bir garantisi olmadığını burada bir çok arkadaş paylaştı.

Teknoloji biraz şans işi ama oled TV teşhiralmak bence mantıklı değil. 5-10 bin fazla verip sıfır ürün al derim, aman aman bir indirim değil 60bin.

• LIKE A BOSS L kullanıcısına yanıt
    En az 1.5 yıldır teshirdir o.2023 üretilen bir TV yi 2024 un sonunda neden teshire açsınlar ki?
    Magazalarda yalan bol satana kadar,kesinlikle teslim almayıp.kapali kutu bakin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

öldürdükleri tv yi size 60bine verecekler...

Merhaba.
    TV’nin çalışma saati, kısa ve uzun piksel temizleme sayısına servis menüsünden bakılıyor. “Biz bilemeyiz” demeleri çok ilginç ve kurnazca bir yaklaşım. İşlerine gelmediği için bilmiyoruz demişlerdir.
    Teşhir ürün aldığınız için zaten baştan herşeyi kabul etmiş sayılıyorsunuz.
    Size tavsiyem ürünü satın almadan önce mutlaka servis menüsüne girin ve şu değerlere bakın:

UTT: Çalışma süresi, açık kaldığı saat süresi
    0ffRS/JB(C,T): Kısa piksel düzeltme/Uzun piksel düzeltme.

Normalde bu değerler yeni bir OLED TV’de “sıfır”dır. Ama siz teşhir ürün alacağınız için bunların karşısında değerler olacaktır.

Ben sıfır fiyatı ödeyip teşhir ürün yollanan bir kullanıcıyım ve bu forumdaki arkadaşlar sayesinde ürünün teşhir olduğunu anlayabildim.
    Satın aldığım firma: İzmir Doğan Firması

Nacizane tavsiyem, özellikle OLED TV’de teşhir ürün satın almayın. İleride üzülebilirsiniz.

Ben yaşadığım süreçte gördüm ki, ürünü satın alana kadar herkes her konuda yardımcı olurum diyor ama malesef öyle olmuyor.
    Lütfen dikkatli olun.

Servis menüsüne girme yöntemi şu mesajda:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154439978

Gelen bilgileri okuma şekli de şu mesajda anlatılıyor:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154440993

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hdblack35 H kullanıcısına yanıt

Hocam herkese ve size buradan teşekkür etmiş olayım. Şahsen kendim de bahsettiğiniz yöntemleri öğrenmiştim daha öncesinde. Onları kast ederek değerleri görebilirsem almayı düşünebileceğimi söyledim. Kendisi istese o değerleri bana göre de gösterirdi. Çok düşünmüyordum aslında zaten ancak G serilerindeki 5 yıl garanti bahanesi ile ürünü pazarlamaya çalışıyordu bayideki çalışan. Forum tecrübesine göre 5 yıl olayının da beni uğraştıracağını az çok görebiliyoruz. Yavaştan başka modellere kayayım ben:) Sizin adınıza da üzüldüm hocam firmaların müşterilerin dişini göstermemesini fırsat bilip türlü işlere girebilme imkanı olması gerçekten üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIKE A BOSS -- 6 Ocak 2025; 23:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv yi acar acmaz kanallara gitme ayari yok mu ? Yani direkt trt 1 gelsin mesela

• mr07 M kullanıcısına yanıt

Hangi girişte bırakıp kapatıyorsanız onunla açılır. HDMI 1 ise HDM1, Canlı tv ise Canlı Tv.

• Lg bu sene G5 serisinde MLA teknolojisini kullanmayacakmış farklı bir teknoloji kullanacakmış.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Onu demiyorum. Mesela youtubedan video izlerken kapattim. Tekrar acinca menu geliyor ya kanal mi uygulama mi diye seciyorsun. Burda direkt secim istemeden kanala gecme ayari var mi

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    Ek ayarlar/Ana sayfa ayarları /Güncel girdi seçeneği ile yapabilirsiniz. (LG İçin)

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

1 Ay kullanılmış olma ihtimali çok düşük fakat panel garantisi sizin fatura tarihinizden itibaren başlar bu doğru..

ürünün fiziksel kozmetiğinde bir sorun yoksa düşünülebilir G4'te 55" yok o yüzdene G3 güzel bir seçenek bence..

• Merhabalar 2.5 senedir lg Oled c1 kullanıyorum fakat hala istediğim ayarları yapabilmiş değilim ? Güncel güzel görüntü ayarları var mı ? Maç izlerken falan baya bulanık oluyor

• Lg oled evo cs3 65 inç ile Android box kullanıyorum. Normal tv kanalları, maç, ulusal, haber kanalları için görseldeki ayarları yaptım webos hdr movies sütunundaki. Görüntü harika oldu. Bu ayarları yapmanızı tavsiye ederim. En doğru ve kaliteli renkleri veriyor. Başta gözünüze tuhaf gelebilir ancak alıştıkça diğer resim modları size bozuk gelecek
    LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 25 Ocak 2025; 13:54:33 >

• Kursa1903 K kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiç okunmuyor. 🥴

• Murtey M kullanıcısına yanıt

Tıklayıp zoomlayın hocam.

• Murtey M kullanıcısına yanıt
    Direkt linki:

https://forum.donanimhaber.com/store/3e/43/31/3e433106ae10b15a17ed7d59a9707f4f.png

Kayıt edip te bakılabilir.

• isikayhan kullanıcısına yanıt
    Belki de webden bakmak lazım ama ben mobilden bakıyorum. Ama bu şekilde net oldu. Tşk.

• LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

TV de soldan sağa doğru yatay şeritler olmaya başladı ismi nedir bilmiyorum ama sanırım 4,5 yıldır kullandığım GX model oled tv nin rahmetli olmasına fazla zaman kalmadı:(

• Bende 50up810006la var cat5 kablo ile bağlandığım da hem youtube da hemde web browser ile hız testi yaptigimda 80 Mbit hız alıyorum aynı kabloyu laptopa bagladigimda 940 Mbit hız alıyorum neden bu kadar fark var nasıl hızımı yükseltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 27 Ocak 2025; 0:44:45 >
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.