< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (315. sayfa)
-
-
Ben de güncel PS5 Pro için ekstra bir ayara gerek var mı oyun modu haricinde diye merak ediyordum.
TV LG OLED55C46LA
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
VRR açık olması gerekiyor, onu biliyorum.
-
Arkadaşlar selam ben şu an hali hazırda 65b9 kullanıyorum severekte kullanıyorum. 4 senesindeyim değiştirme zamanı geliyor. 77b46la ve 77c4la arasında kaldım sizce bu fiyat farkına değermi saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 17 Kasım 2024; 1:19:43 > -
Vakti zamanında konunun ilk sahibinin bir değerlendirmesi vardı. B9 zamanındaki gibi B ve C serilerinin panel kaliteleri artık o kadar birbirine yakın değilmiş.
verimli bir iptv uygulaması var mı bildiğiniz ?
SS'de kategori gösterimi problemli, smarters pro'da altyazı problemli.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155142091
Şu konuya bir göz gezdir hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 29 Kasım 2024; 16:8:6 >
Selamlar arkadaşlar LGOLED 65c31 almayı düşünüyorum. genel kullanım
stream servisleri
ps5+
tavsiye edermisiniz +ve - leri nedir acaba. Teşekkürler
-
Arkadaşlar selam,
Bugün itibariyle 65B46 alma olasılığım çok yüksek ve fakat bu yanma muhabbeti de aklımın bir tarafını hep kurcalamakta, konu hakkında yakın zamanda başında öyle bir durum geçen var mı? Veya yanma olayları hakkında bilgisi olan ?
-
Merhaba oled pixel parlaklığı oyun modunda 100 olarak gözüküyor standartı bu sanırım herhangi bir zarari olurmu biraz düşürdüm çok parlak gözüküyor çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olmaz. Tam HDR deneyimi için piksel parlaklığı %100 olmalı ve max parlaklık yükseğe getirilmeli.
Hatta Canlı modda da kullanılabilir. Standart modtan daha parlak oluyor.
Tabi Canlı mod manuel ayarla isabetli hale getirilmeli. Renk ayarlarını kısmak ve dinamik kontrastı falan kapatmak gerekiyor.
B ve C serisinin arasindaki fark gecmise gore daha acik.Parlaklik %50den fazla max verilebilende.İlaveten biri Ex..c...standart...b.İslemciler farklı.
Renk gecisinde c serisi daha iyi ve bunun gib8 farklar var.Ancak b serisi b3 e gore cok daha eksiksiz ve gecmis seri modellere gore daha referans kabul edilebilecek seviyeye ulaştı.
Ama nihayetinde hersey butceye bakmakta.Bilinki ikiside sizi mutlu eder.
Ben de C serisi oled kullanıoyrum, TV 3 haftalık ama bazen sanki sesli komut düğmesine basmışım gibi komut bekleme moduna geçiyor. Kumandaya yanlışlıkla mı basıyorum diye çok uzağa koydum ama durum yine aynı. Nildiğiniz sesli komut düğmesine kendisi basıyor yani, bu bir arıza mı yoksa ayarı vs var mı?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159861859
Şu ayarı kapatmayı deneyin bir
Çok teşekkürler, denedim umarım etkiler
Bluetooht logitech klavyem var, bağlanıyor hatta esc gibi tuşlar çalışıyor ama misal youtube da arama kısmına yazamıyorum harfleri almıyor, yine web browser, prime da yine aramada yazamıyorum. Ama başka özellikle çalışıyor. Neden olabilir.
-
Arkadaşlar selam, bir sorum olacak, lg oled tvde netflix, amazon, youtube uygulamalarında videoyu durdurduktan kısa bir süre sonra ekran koruyucu devreye giriyordu sabit görüntü ekranda kalması için. Ancak en son webos sürümünde bu ekran koruyucu gelmiyor sürekli aynı görüntü kalmaya devam ediyor. Bu sorunu deneyimleyen çözen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Akıllı kumandada sıfır (0) tuşuna basılı tutup hızlı erişim menüsünü açın. 1-9 arası istediğiniz uygulamaları atayın. Sadece hangi rakam hangi uygulamaydı hatırlamanız yeterli. Eski tuşlu telefonlardaki hızlı arama gibi
Kumanda bulana kadar geçici olarak çözmüş olursunuz.
32LQ630B6LA kumandası uyumlu ise kullanırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 14 Aralık 2024; 10:8:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X