Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.334
Cevap
252
Favori
338.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanırım şu ürün işinizi görür. Resim birebir aynı. Yorumlar iyi. Fiyatı da uygun.

https://www.hepsiburada.com/rebera-lg-led-tv-sihirli-kumanda-p-HBV00000KXQRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 14 Aralık 2024; 12:16:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Sanırım şu ürün işinizi görür. Resim birebir aynı. Yorumlar iyi. Fiyatı da uygun.

https://www.hepsiburada.com/rebera-lg-led-tv-sihirli-kumanda-p-HBV00000KXQRO

Teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt

C1 de yapay zeka yokmuydu ? C3de kapatılamıyormu son güncellemeri yapın belki düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliveli90

C1 de yapay zeka yokmuydu ? C3de kapatılamıyormu son güncellemeri yapın belki düzelir

C1 de yok.
    C3 de ne yaparsa yapayım böyle bir matlık var hafif karıncalanma gbi net keskin bir görüntü yok benim fikrim tabi.Ulusal kanallar için konuşuyorum.C3 güncelleme yapmadım.Çünkü tv boşta kaldığında 5 dk içinde ekran koruyucuya geçiyor.Yeni yazılımda ise bu süre 30 dk çıkarılmış.Bu bakımdan dolayı yeni güncellemeyi tv nin sağlığı açısından yapmayı düşünmüyorum.Bana göre gereksiz bir güncelleme olmuş.He ileride mecbur kaldığımızda geçerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt

Aynı tv yayınını youtube ile açın görüntü kalitesini karşılaştırın. Eğer youtubede yüksek ise bu tvnin dahili uydu alıcı modülü kalitesizdir

• Ben de bugün Burak bey'le hem yüzyüze tanıştım. Hem de LG 65C46LA aldım.
    Kullanım alışkanlığımız, izleme mesafemiz, mevcut cihazımız vs değerlendirip en pahalı cihazı değil, bize en uygun olanı dürüstçe sundu.
    İlgi alakasından dolayı şimdiden çok teşekkür ederim. Tv inşallah hafta içi teslim olup kurulacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

AKB75675325 kumanda kodu, mr19/20 tüm tuşları karşılıyor, piyasada 80-100 liralıkları alırsanız genellikle kısayollar calısmıyor sadece kanal yukarı/asağı ses ac/kapa numaralar vs calısıyor, size yakın bi servisi ararsanız fiyat alırsınız

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Bu güncelleme bildirimleri nasıl kapatılıyor. Her açılişta uyarıyor

• Beyler selam

4k indirdigimiz filmleri en kolay nasil izleriz,direk hdd takinca oluyor mu

• Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

Olur

Her defasında tak çıkart yapmak ile uğraşmayayım diyorsanız bilgisayara KODI kurup DLNA sunucu olarak çalışmasını sağlayabiliyorsunuz. Ağ üzerinden tv bunu görüyor ve direkt açabiliyorsunuz.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Youtubeda 1080p baya iyi gozukuyor kendi uydu alicisina gore

• TV'yi AVR'ye bağlayan var mı acaba? TV+ ile Tv izlerken sesi TV'den alayım ama Prime, Disney vs. izlerken ses sistemini açayım istiyorum.

Her defasında HDD'yi tak çıkart uğraşmamak için bir diğer yöntem: USB girişi olan bir modeminiz varsa, HDD'yi modeme takmak ve ev ağında paylaşıma açmak. LG ağ üzerinden klasörü görür ve filmleri oynatır.

Bir adım ilerisi: yerleşik torrent istemcisi olan bir modem / router alırsanız (Keenetic markasını öneririm) filmleri de direkt modeme bağlı diske indirirsiniz, bilgisayarı yormazsınız.

• blackice_serkan kullanıcısına yanıt

Çabuk ayarlardan isteiğiniz ses çıkışı seçebilirsiniz, ister avr ister BT ister kendi hoparlörleri

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

İçine kötü uydu alıcı koymuşlatdır. Bende 48 C1 var uydu yayınları cam gibi net

• Lg evo oled tv de karasal yayinlari "Oled Piksel Parlaklik" 30 ve altinda izliyorum, sizce bu yontem iyi midir? Kontrast i da dusurmem gerekir mi?

• c4 kullanıyorum ama bir kanalı komple silmek istiyorum. Otomatik kanal güncellemelerini etkiler mi bu durum ?

• FredMercury F kullanıcısına yanıt
    Ben 55c2'yi 60 70 parlaklıkta izliyorum. Kontrast da 100'de duruyor. Hiç bir sıkıntı olmadı. Kullanım saati 7000'e yaklaştı. Bunun da %80'i standart tv yayını.

• Merhabalar teşhir G3 55 inch için 60bin fiyat aldım. 5 yıl panel garantisi siz alınca başlayacak dendi ama emin olamadım. Yarın bu cihaz teşhirmiş diyip garanti kapsamı dışına alınır mı bilemedim. Tv açık kalma süresini sordum biz bilemeyiz ancak bir aydan fazla açık kalmadı deniyor. Sizce mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIKE A BOSS -- 5 Ocak 2025; 23:1:29 >
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.