Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.303
Cevap
253
Favori
335.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayarı ekrana bağlayıp 2K oyun oynamak istiyorum. 2K’de performans nasıl olur? C1 modeli var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    TV'de HDMI 2.1 var; güncel en iyi kaliteyi alırsınız, örneğin oyun modu açık Dolby Vision 10bit 4K@120HZ verebilir. Önemli olan bilgisayarınızın ekran kartı, desteklediği özellikler ve HDMI sürümü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Nvidia 4070 var hocam

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    O zaman sorun olmayacaktır 👍🏻

• C34 e 5 yıllık güncelleme ile ilgili bilgi gelmiş ama güncelleme yok

• movistar73 kullanıcısına yanıt
    Yazan özelliklerin güncelleme zaten daha önce oldu
    Bilgilendirmesi yeni geldi muhtemelen

• isikayhan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam güncelleme gelmemiş suanki 03 ile basliyor bendeki güncelleme webos ise 04 ile basliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 26 Eylül 2024; 15:39:7 >
    Bende 13.40.75 kurulu görünüyor
    Destek sitesinde de son sürüm öyle

• Selamlar, dün tv yi açınca oğlum c3 te bilgi mesajı geldi 5 sene webos güncellemesi yazıyordu sanırım hızlıca tamam a bastı geçti.

Yeni bir şey mi bu olay 5 sene webos güncelleme olayı lg de ?

• MARCO kullanıcısına yanıt
    2023’te UHD ve üzeri modeller için başlamış gibi görünüyor:

https://www.lg.com/tr/webos-smart-tv/webos/

Müşteriler, webOS Yenileme Programı sayesinde beş yıl boyunca dört güncellemenin keyfini sürebilir ve satın alma anındaki mevcut sürüm de dahil olmak üzere toplamda 5 webOS sürümünden yararlanabilir.
    *webOS Yenileme Programı, beş yıl boyunca toplam dört güncellemeyi destekler. Güncelleme eşiği, önceden yüklenmiş webOS sürümüdür. Güncelleme takvimi ay sonundan yıl başlangıcına kadar değişiklik gösterir.
    **Güncellemeler ve takvim; bazı özellikler, uygulamalar ve hizmetler için model ve bölgeye göre değişiklik gösterir.
    ***2023 için mevcut güncellemeler, UHD ve üzeri modelleri içerir

• C1 sahibiyim son 4-5 aydır oyun oynarken 120Hz'ı alamıyorum. 119'da kalıyor. Mavi tuştu sanırım ona basıp detaylı bakınca da 116-119 arası gidip geliyor. Önceleri sabit 120 gözüküyordu. Panel ile alakalı mıdır? Bir sorun mudur? HDMI kabloları değiştirdim her girişi denedim hepsinde durum aynı. Xbox ve Ps5 hangisinde oynarsam oynayayım durum bu. Neden olur acaba bilen var mı?

• Webos 24 daha gelmemis belliki Türkiye yavaş yavaş geliyor ülke ülke güncellemeyi veriyorlar galiba

• isikayhan kullanıcısına yanıt
    Olması gerejen de buydu zaten. Ne o her sene bir WebOS sürümü çıkartıp küçük güncellemeler ile kendi içinde tutmak, bir sonraki çıkanın özelliklerini vermemek... 2019 yılı WebOS 4.10 sürümlü B9 OLED TV sahibiyim. Örneğin bu sürümde bluetooth sadece kulaklık bağlamak için kullanılıyor; bir sonraki WebOS 5'de klavye, gamepad'de bağlanabiliyor. Oysa akıllı kumandaların bluetooth'la bağlandığını biliyoruz. Yani bu özelliği WebOS 4'e vermenin bir engeli yok gözüküyor ama gıdım gıdım veriyorlar. OLED panelde LG rakipsizdi, şimdi yeni oyuncular sahaya girdi. Farkındalık oluşturma adına gerekli bir adımdı. WebOS kendi içinde tutarlı bir sistem ama bir Android, bir Tizen gibi geniş uygulama yelpazesi olan sistemler var. Bunların yanında en başta uygulama mağazası zayıf ve kullanırsınız geliyor bana. Bilinen uygulamalar bile bazen stabilize noktasında eksikliğini görüyorsunuz. Örneğin Amazon Prime Video uygulamasının akıllı kumanda ile optimizasyon sorunu var. Yön tuşları ile kullanıma optimize edilip akıllı kumandanın air mouse özelliği hiç düşünülmemiş, hali ile kullanımda çıldırtıyor adamı... Yeri gelmişken akıllı kumanda LG TV'leri farklı kılan başka bir harika özellik. Başka markalarda bu özelliği kullanmak için bir sürü para verip ayrıca kumanda almak gerekiyor. LG akıllı kumandalarını yeterinde ön plana çıkarmıyor. PC veya telefon ekran yansıtmada air mouse gibi kullanmak harika bir kullanım mesela. Samsung telefonumu kablosuz Dex olarak bağlayıp TV kumandası ile her işimi halledip çıkmak enfes bir deneyim:
    LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Telefon ekranı TV de tam ekran olmuyor siz nasıl tam ekran yaptiniz

Tarif edeyim ama benim TV WebOS 4.10 sistemli, sizinki daha güncel sisteme sahip ise birebir aynı olmayabilir ama tahmin ediyorum mantığı aynıdır.

Kumanda imlecini yansıtılan ekran penceresi üzerine getirdiğinizde üstte 4 adet sembol çıkar. Soldan sağa doğru sırası ile dört sembol:
    1- Taşıma,
    2- Ses kaynağı olarak yansıyan ekranı seçme,
    3- Tam ekran yapma,
    4- Kapatma (ekran yansıtmayı sonlandırma)
    işlevini temsil eder.

3. sıradaki [ ] şekiline benzer sembole tıkladığınızda açıklamasında olduğu gibi yansıtılan ekranı TAM EKRAN yapar:
    LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

• rockNblack kullanıcısına yanıt
    vrr denilen olay o hocam onu kapatırsan sabit 120 olur

• Araneida kullanıcısına yanıt
    Hay çok yaşa dostum ya. Aylardır cevap bulamadım şu duruma. Şimdi tamamdır. Teşekkürler.

• rockNblack kullanıcısına yanıt
    :) sevindim çözdüğüne

• Lg lcd üretimini sonlandırmış.Son fabrikasını TCL'ye 1.5 milyar dolara satmış.

• joven kullanıcısına yanıt

Tcl'ye bak sen, firma hızla büyüyor.

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.