olabilir, eski sürümden net farklar var mı hocam? |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (310. sayfa)
-
-
Henüz güncellemedim ama ilginç şekilde sabah görünen güncelleme şimdi gözükmüyor güncellemeyi geri çektiler herhalde :)
Güncellemede şu değişiklikler varmış bu arada.
- Chromecast support - should make your phone's screen casting easier.
- Voice recognition ( didnt have time to try it)
- Home screen app icons slightly bigger - guides at bottom of screen slightly smaller
- Addition of "accesibility" in home "quick cards"
- "Always ready" now displayed as an app. It is removed from availability as a side menu shortcut but I think you can now add it as a magic remote speed dial shortcut ( didnt have time to test it ). This should make it appropriate to use as a handy one-button process to use "always ready" as a screensaver.
- Revamped "Home hub" - some things re-aranged, some things look different
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Ekim 2024; 20:21:12 > -
C1 serisine Chromecast desteği gelse bana yeter. Başka bir yenilik olmasa da olur.
-
Arkadaşlar merhaba,
yaklaşık 5 yıldır LG oled55b8pla modelini kullanıyorum. Bugün itibari ile aşağıdaki resimde görüldüğü gibi dikey bir beyaz çizgi oluştu. Ekranda siyah görüntü varken daha belirgin.
Pixel temizliği yapmama rağmen düzelmedi.
Yalnız, Resim ayarlarında Resim testine aldığımda çizgi kayboluyor.
Canlı Tv modu yada hdd den film izlediğimde beyaz çizgi bazen bir görünüyor bir kayboluyor sürekli ekrandaki renge göre belirginleşip kayboluyor.
Bu sorunun çözümüne dair bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Ne yapmam gerekir? Tv nin Garantisi bitti .
Yaklaşık 3 hafta kadar önce bir güncelleme geldi onu kurdum son güncel versiyonu bu şekilde. Uzun zamandır yaklaşık 1-2 senedir hiç güncelleme gelmiyordu, yeni güncellemeyi kurduktan sonra böyle bir şey olabilir mi?
-
Bende c1 cihaz yaklaşık 3-4 yıldır kullanmama rağmen uzun pixel yenileme uyarası gelmedi ve yapmadı. Buna nereden bakabilirim ben zamanı gelip gelmediğine?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
C1'ler 2000 saatte bir yapıyor. Kullanım saatine flash bellek takarak bakılabilir. Kumandadaki mavi tuşa art arda 10 kere basınca, kullanım saatini belleğe kaydediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YouTube Adem helvacı diye ilgili bir arkadaş var.Bence ona bir danışın.
-
Mesajıma ek:
C2 ve sonrası, tazelemeyi 500 saatte bir yapıyor. Süresi de 1 saatten 10 dk'ya düşürüldü. Bu sebeple, C2'den itibaren artık uyarı çıkmıyor. Kısa tazeleme gibi yapıp geçiyor.
(Uyarı konusu kesin değil, ama benim G4'te çıkmamıştı. En azından, kapatırken piksel tazeleme yapacağını belirtmedi.)
C2'de makine öğrenme tabanlı tazeleme sistemine geçtiler. Mesela bu sayede, EX panelde piksel açıklık oranının WBE'ye göre biraz daha gelişmesi de mümkün oldu. Tazeleme işlemi, pikseller arasında daha az boşluk varken yapılabilir hale geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OLED55C34LA kulllanan var mı, renk ayarlarını nasıl yapmamız lazım? Evdekiler canlı modunda kullanıyor çok canlı ve pastel oluyor şahsen , doğru renkleri nasıl bulabiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LG C4 55 ile katıldım bugün aranıza.
Kurulumu ve ayarları servis yaptı.
- Kanal yerlerini değiştirmezseniz frekans güncellemelerini otomatik yapar dediler, var mı doğruluk payı?
- Ölü piksel testi yaptım temiz gözüküyor var mı yapmam gereken başka kontrol ?
- Ayar olarak yine daha iyi performans için kontrol etmemiz gereken bir konu var mı ?
-USB ve HDMI girişlerinin hepsi aynı özellikte mi ?
Genellikle film/dizi ve gündelik tv olarak kullanacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 19 Ekim 2024; 14:52:56 > -
TKGS ayarında "Çalışma şeklini belirle" kısmını "Tam otomatik" yerine "Esnek" seçerek, kanalları istediğiniz gibi dizebilirsiniz. Güncellemeleri de alırsınız.
-
Teşekkür ederim. Bakayım o ayara, henüz menüyü karıştırma fırsatım olmadı.
-
C3. Var bende ama kanal aramada tkgs ayarını göremedim.Neyin içinde bu ayar?
Bahsettiğiniz ayar tam olarak nerede bulamadım ben de
Hocam baktım şimdi 639 saat olmuş. Alalı 3 yılı geçti, biraz az mı kullanmışım :)
-
2:03 sonrası
BİLGİNİN KAYNAĞIyoutubeÜcretsiz bir şekilde kurulumunuz tamamdır (: emeğe Saygı için abone olmayı unutmayın lütfen 😊👍🏻https://youtu.be/VRsmq-ociEM?si=lJrIOwN6BLPNSaLl&t=123 -
Benim 4 aylık panelin kullanım süresini paylaşayım hocam, siz oradan pay çıkarın
-
Hocam ben hiç kullanmamışım televizyonu 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X