Ben son 6 yıldır uydu yayını yerine tamamen dijital yayın ile televizyon izliyorum. Evet bahsettiğiniz gibi bir gecikme oluyor. Komşulardan gol sesi duyunca heyecanı kaçırdığı da doğru ama bir süre sonra yadırgamıyorsunuz. Hemen hemen tüm yayın platformlarını denemiş biri olarak Turkcell Tv+ TV aplikasyonda görüntü kalitesi ve bitrate değeri en yüksek olanı diyebilirim. 60fps yayın yapıyor. Uydu yayını mı değil mi ayırt edemezsiniz. Ben paketime dahil olan 4.5TL'lik giriş paketi ile izliyorum. Spor kanallarına ek Tabiispor'da bedava. TRT ve TRTspor da açık. Deneme fırsatınız olursa mutlaka test edin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 23 Ekim 2024; 11:15:41 > |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (312. sayfa)
-
-
Teşekkürler üstad bu bilgiyi değerlendireceğim.
-
Arkadaşlar LG G1-C1 modellerinde ekran bölme var mıydı? İki ayrı kaynak yayını ikiye bölme şeklinde. Yeni modellerde varmış sanırım. Ben sanki G1 de de var diye biliyordum. Sanki bu özelliği kullandım diye hatırlıyorum ama şu anda yok bulamıyorum bi türlü.
-
Hayır yok.
-
-
Turkcell tv candır can
Az uğraşmadım c3 e getirmek için hatırlarsanız :)
İzleyenler uydu yayını sanıyor maşallah diyelim
-
Bu bölünmüş ekran seçeneği G1 de yok. :) Ben bir tarafta ps5 kaynağı açıkken bir tarafta youtube açmak istiyordum. Ama dur bi dakka şimdi hatırladım sanırım. PS5 içinde oyun oynarken ps5 içinden youtube açınca ikisi yanyana bölünmüş ekran şeklinde kullanılabiliyordu. Böyle olması lazım siz yazınca aklıma geldi. Bunu deneyeceğim.
Ayrıca bölünmüş ekran G1 de şöyle oluyor. Browser açık iken mobil görüntü diye seçenek var onu açınca en son hdmi hangi kaynak var ise browser ile yan yana açılıyor. Ama browser dan youtube açınca ekran browser olarak full ekran kaplıyor. Yani youtube açmaya izin vermiyor.
-
Evet hatırlıyorum. Olmazsa olmaz uygulamalarımdan bir tanesi. Arada Turkcell hediyeler kısmında premium kodu dağıtıyorlar. Kullanmayacak bir kaç kişiden toplayıp lazım oldukça kullanıyorum. Premium içinde S sport 1 ve 2 olduğu için iyi oluyor.
Arayüzün kullanımını iyileştirseler yeter. Çok hantal ve kullanışsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 23 Ekim 2024; 14:29:14 > -
En kaliteli görüntü en yüksek bir trade değeri Turkcell TV’de mi? İnternet üzerinden yayın yapan platformlar içinde. Peki DS Smart’ın uydu yayınına göre nasıl? Çok yakın mı birbirine ?
Bir de D-Smart GO veya Tivibu ip tv ne durumda ? Anladığım kadarıyla Turkcell tv plus kadar kaliteli görüntü vermiyor -
Dsmart Go da kullandım. Yayın kalitesi düşük.
-
Yeri gelmişken paylaşayım. O veya bu vesile ile uydu yayınlarını internet üzerinden izlemek durumunda olan arkadaşlar... @Muhalif09 rumuzlu forumdaş bir arkadaşımız sayfasında kendi emeği ile hazırladığı, ücretsiz Türk uydu yayınlarını içeren playlistler paylaşmıştır. Aktif kullandığınız herhangi bir iptv uygulamasına ekleyerek istifade edebilirsiniz. Winter is coming.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/148828775 -
Merhaba. Benim c4 evo oled tv de yapay zeka kendi kendisine araya girip konuşuyor youtube açıyor vs. Bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözebilirim? -
Dün itibariyle bende 77” B46 Lg oled modeliyle aranıza katılmış bulundum…
7 yıllık emektar 65” Qled Curved Samsung dan OLED e geçmiş biri olarak ilk gün izlenimlerimde,
Ekran büyüklüğü farkı gözüme çarptı.
Qled samsungu ayak standı ile kullanıyordum , Lg yi duvara astırdım bu sefer.
Qled eski tv nin sol tarafından ledlerde sorun yarattığı için ve garantisi bittiğinden ötürü tv yi yenilemek durumunda kaldım.
Aklımda ve kalbimde hep bir Oled tv almak vardı zaten…
Ps5 de oyun deneyimlerimde özellikle siyahın ve karanlığın bol geçtiği oyunlardaki performansı muhteşem..
Umarım sıkıntısız keyifle kullanmak nasip olur.
-
Benim c2 de film izlerken yada annem bana bisey derken mikrofon işareti cikip konuşuyor duyduğu şeyi internette bulmayanlar çakışıyor? Nasıl kapatırız bunu? Bunu yapan Alexa mı? -
hayal falan deyince devreye giriyordur. "hi lg" komutu normalde. tv den uzağım ama ayarlarda vardı açıp kapama seçeneği
-
Bir film indirdim içinde çift dil varmış. İngilizce FLAC uzantılı gözüküyor TV'den seçtiğimde , çok az ve boğuk geliyor. Bununla alakalı farklı bir indirme yapmadan benim tvden yapabileceğim bir ayar vb var mı ?
-
Güle güle, sorunsuz kullanın inşallah.
Ancak resimlerde dikkatimi çeken konu tv'nin çevresindeki mobilya; çok beyaz ve parlak. Sanki amblight tv gibi olmuş. Görüntüdeki tüm renk mobilyadan yansımış. Bence oled tv için ışığı çok yansıtacak renkler yerine daha mat mobilya olsa daha güzel olur gibi. Eğer ayrı bir tv odası yapsam tamamen siyah bir oda düzenlerdim. TV izlerken parlaklık hoşuma gitmiyor şahsen. -
C3 televizyonumu webos 24'e güncelledim, psikolojik olabilir ama parlaklık ve görüntü kalitesinde bir tık iyileşme gözlemledim.
Chromecast özelliği de gelmiş ama henüz denemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Ekim 2024; 18:24:57 > -
Teşekkür ederim, beyazda o yansıma olmuş , onu da tepeden çektigim için sanırım uzaktan ya da tam karşısından o parlaklığı görmüyorsunuz hocam. Hatta siz demeseniz farkında bile olmayacaktım.
-
"Ayarlar - Genel - AI Hizmeti - Ses Tanıma Özellikleri - Hands Free" kısmından kapatılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X