Çin tarafından Micro led ve Oled tv bekliyorum. Lcd defterini kapattım. |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (309. sayfa)
-
-
Merhabalar,
65C1 tvnin kumandasindaki kayar tus kırıldı yeni kumanda alacagim bu kumandanin model kodunu nasil ogrenebilirim, bilen birisi varsa yazabilirmi?
Birde teli tvye baglayamiyorum, harici baglantilari sifirlasamda sorun çözülmedi?
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kumanda almanıza gerek yok, hem çok da pahalılar. Tamirini siz yapabilirsiniz, biraz eliniz yatkınsa bir kürdanlık işi var 😀. Benim de başıma geldi, yaptım; tıkır çalışıyor şimdi.
Bu arada kumanda model numaraları pil kapağının altındaki etiketlerde yazar. Yine de kumandayı yenilemeyi düşünüyorsanız eskisini atacağınıza bana gönderebilirsiniz 🙂...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 4 Ekim 2024; 0:17:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Webos24 2023 modelerine gelmedimj?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese merhabalar. bir kaç gün sonra c4 oled tv me kavuşuyorum.
gündüz ve gece şeklinde hangi görüntü renk vs ayarlarını kullanmalıyım toplu olarak liste şeklide ulaşma imkanımız var mıdır?
-
LG tv kurulumu için hangi numarayı arıyoruz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
444 6 543
https://www.lg.com/tr/destek/contact-us/telefon/
Merhabar. Oled Tv de tv her kapandığında piksel temizlemeyi OTOMATİK olarak yapması için nereye girmem lazım hangi ayarı seçmem lazım?
Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor tv kendi hallediyor sadece elektrikten çekmemeniz yeterli fişini
-
Merhabalar. LG C4 Oled 65 inç tv bugun kurulum yapıldı. çok da iyi çekemedim fakat yine de fikir verme açısından fotoğrafları ekliyorum. (normalde resimlerden daha güzel görüntü ancak fotoda ışık farklılıkları mevcut sanırım çevresel faktörler ve telefondan ötürü)
-
LG C3 modeline webos 24 guncellemesi geldi haberiniz olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
manuel pixel temizleme yap, 2 kere yap hatta,
ilk c3 adlığımda fena banding vardı, pixel temizliğinden sonra düzeldi
-
Bir defa manuel temizleme yaptım. Karartılar gitti gibi. Bir de hafiften sol tarafta dikey olarak pembelik var gibi. Yandan bakınca belli oluyor dikkatli bakarsam. Karşıdan belli olmuyor. Bu evo panellerde olağan bir durum sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu sorun insanı deli eder. Bende de lg c3 var karşıdan bakarken bir sorun yok ama yan açılardan bakınca yakın taraf beyaz diğer taraf daha pembe görünüyor tam tersi yöne geçince de tam tersi oluyor. Örneğin futbol maçları izlerken yan açıdan zeminin bir tarafı yemyeşil diğer tarafı daha soluk görünüyor. Araştırdığım zaman böylr bir şey olduğunu bilseydim asla almazdım
Lg C3 de yine ilk kullanımda ayarları kısık şekilde kullanım senaryosu geçerli mi.Şu 200 saat muhabbeti.
C3 için bana da webos 24 güncellemesi geldi.
Acaba C2 modellerine geldi mi ?
-
C2'ye de yakın zamanda gelir büyük ihtimalle, bölge bölge ve modele göre kademe kademe yayınlıyorlar.
-
Ekran koruyucunun çalışmadığı ifade ediliyor son sürümde...Yani tv yi belli süre boşta kaldığında patlayan havai fişekler çıkmıyormuş.Bu sıkıntı yaratabilir.
Deneyen oldu mu acaba?
-
Henüz güncellemedim biraz beklemeyi düşünüyorum, bu tür bir sorun varsa muhtemelen yakın zamanda yeni bir güncelleme daha yayınlanacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X