Şimdi Ara

LG OM7560 1000W Hi-Fi Ses Sistemi 799₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ederi nedir bilmem medimarktta gece kusuna ozel 799 tlye inmis baska sitelerde en ucuz 1249a var gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ürün güzelmiş ama bitti sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün bilgilerini resmi sitesinden okudum.Hi-fi müzik sunabildiğine dair özelliklerinden hiç bahsetmemiş.Parti,tekno müzik gibi zımbırtılardan bahsetmiş.Bence kaliteli müzik dinleyip dinlenmek isteyenler için rahatsız ışıkları var.Tercih edilecek bir ürün değil.
  • hifi nedir bilmesek yuttururlar ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFAD0126

Ürünün bilgilerini resmi sitesinden okudum.Hi-fi müzik sunabildiğine dair özelliklerinden hiç bahsetmemiş.Parti,tekno müzik gibi zımbırtılardan bahsetmiş.Bence kaliteli müzik dinleyip dinlenmek isteyenler için rahatsız ışıkları var.Tercih edilecek bir ürün değil.
    Ben de arastirdim turkiye lg sitesinde hi-fi belirtilmiyor ancak yurtdisi sitesinde hi-fi oldugu yaziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tudji T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarz ürünlerden ziyade eski ikinci el hifi deneyimi sunan ürün almakta fayda var.Bunlar gösteriş üzerine kurulmuş şeyler.
  • Saçma sapan ürünler

Gidin en kötü 100-150 Watt RMS'lik stereo sistem alın, bundan daha fazla müzik dinleme keyfi alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG SJ3 300W SOUNDBAR 2+1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dünkü kampanya devam ediyor.

bir daha girmeyeceğim sıcak fırsatlara.

Durum resimdeki gibi oldu..

Magaza teslim sectim gidip deneyeceğim begenmezsem almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Dünkü kampanya devam ediyor.

bir daha girmeyeceğim sıcak fırsatlara.

Durum resimdeki gibi oldu..

Magaza teslim sectim gidip deneyeceğim begenmezsem almam.

Merhaba,
    Ben de gece fırsatını görüp 799tl ye aldım ürünü fakat hala kargoya verilmedi, arayıp sorduğumda lg den temin ediliyor 10 iş gününü bulur dendi.

Ürün tükendi yazdı birkaç gün sonra 1499tl den tekrar satışa koydular fakat geçen gün yine kaldırmışlar.

Ucuza aldık diye iptal etmezler umarım. Siz ürünü mağazadan aldınız mı?

• EBK34 kullanıcısına yanıt
    799 lira ucuz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carl_Sagan

799 lira ucuz mu
    Sıfır normal satış fiyatına göre ucuz, değil mi? Hele ki dolar ve euro bu seviyedeyken.

Tabi bu fiyata daha iyi sistemler kurulabilir o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EBK34

Merhaba,
    Ben de gece fırsatını görüp 799tl ye aldım ürünü fakat hala kargoya verilmedi, arayıp sorduğumda lg den temin ediliyor 10 iş gününü bulur dendi.

Ürün tükendi yazdı birkaç gün sonra 1499tl den tekrar satışa koydular fakat geçen gün yine kaldırmışlar.

Ucuza aldık diye iptal etmezler umarım. Siz ürünü mağazadan aldınız mı?

Alıntıları Göster
    valla , o gece fiyatı görünce hem fj5 hemde om7560 aldım , mağaza teslim şeklinde .

2 hafta vakit bulup mağazaya gidemedim ama beklettiler sagolsunlar .

geçtiğimiz cumartesi gittim ikisininde sesini teşhirden dinledim.fj5 i açmadan mağazada iade ettim , zaten 2 sinden birini alacaktım .

eve gidip om7560 ı kurdum , 3 katlı villayı inleten bir sesi var . aslında fiyatı bu tarz bi cihaza göre pahalı ama değdi sanırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

valla , o gece fiyatı görünce hem fj5 hemde om7560 aldım , mağaza teslim şeklinde .

2 hafta vakit bulup mağazaya gidemedim ama beklettiler sagolsunlar .

geçtiğimiz cumartesi gittim ikisininde sesini teşhirden dinledim.fj5 i açmadan mağazada iade ettim , zaten 2 sinden birini alacaktım .

eve gidip om7560 ı kurdum , 3 katlı villayı inleten bir sesi var . aslında fiyatı bu tarz bi cihaza göre pahalı ama değdi sanırım .

Alıntıları Göster
    Anladım, teşekkür ederim cevabınız için.

Ben de 1 dönüm bahçeli villa'da kullanacağım, genelde bahçeye kurarım sanırım, etrafta müsait yüksek sesli dinlemek için.

Bu arada hala kargoya verilmedi, beklemedeyim.

• Arkadaşlar siparişim 28 gün geçmesine rağmen hala kargoya verilmeri, bugün müşteri temsilcisi ile görüştüm sorunun LG kaynaklı olduğ, tedarik sorunu yaşadıklarını belirttiler. Ürünü temin etmişler bugün kargoya vereceklermiş göya.. bakalım hala bekliyorum.

Bu arada cihazı tekrar satışa çıkarttılar 999 TL fiyat ile bilginize.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-om7560-1000-w-hi-fi-ses-sistemi-1165345.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.