Şimdi Ara

LG Optimus 3D(4G) telim için ACİL Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben bugün LG Optimus 3D(4G) yurtdışı - kayıtsız teli ikinci el olarak aldım. 1-2 saat kadar biraz kurcaladım. Sarjı %40 daydı. Kutuda amerika için olan şarj aleti ve data kablosu vardı. Bende data kablosunu uyumlu olan bir şarj çevirici alete takıp duvardaki prize taktım. 10 dk. sonra telefon aşırı ısındı ve tel'den koku geldi. Herhalde kısa devre mi oldu ne deyip(yada başka birşey) çıkardım. Ancak telefonum hala çalışıyor. Hemen bataryayi çıkarıp 2 saat kadar soğumasını bekledim. Tekrar takıp teli açtım düzgün çalışıyor. Ancak inanır mısınız 10 dk içinde şarjı bitti ve telde, şarj da ısındı koku da vardı. Acaba arızalandı mı bilmiyorum? Aynı sorunu yaşayanlar varsa bu durumda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Açıkcası ilk defa bir android teli kullanıyorum. O yüzden pek bir bilgim yok.
    Arkadaşlar, acil yardımlarınızı bekliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten hatsız kullanıyorum. Daha pasaport kaydı yaptırmadım. Arkadaşlar hat takmadığım sürece telefonu kullanmaya devam etsem kapanır mı? Birde telin dili yabancı, ve ayarları da tam yapamıyorum. Mesela ekran ışığını azaltmama izin vermiyor. Acaba simkart takmadığım için mi ayarları kısıtlı ?

Arkadaşlar, lütfen ACİL yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

• valla sorunu bilmiyorum ama telefonun o kadar ısınması ve koku gelmesi hayra alamet değil.Acilen ya geri verin yada pili yada şarj aletini değişirip bi deneyin çok ciddi bir sorun var gibi çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.