symbian 3 de bile artik optik focus bile oldugu halde windows 7.5 de olmamasi gercekten uzucu
Nokia firmasinin yapmis oldugu wp7 telefonlari daha cezbedici gibi duruyor bu videoya LG icin degilde wp7,5 icin baktim. Sahsen lumia 800 incelemesi beklerken LG cikti karsima sanirim microsoft kendi isletim sistemi icin ilk cikacak telefonlarin bütün özelliklerinin ayni olmasini istemis standart 1ghz, 512ram, 720p kayit yapabilen 5mp lik kameralarla cikiyorlar yani benim anladigim bu ilk ürünlerden sonra firmalarin cikaracagi ürünlerde atis serbest.
abi her şey iyide konuşurken kafayı neden sağa sola sallıyon. bende izlerken sağa sola sallamaya başladım :)
Bu wp iyi güzel donanımı iyi kullanıyor ama arayüzü hiç güzel değil arkadaş windows keşke güzel bir arayüz yapsa.
bana göre sadece flash olmaması bile alınmayacaklar listesine koyar bu teli.
şaka gibi telefon.
stabilite konusunda:
ios ve bada benim için en iyi işletim sistemleri.
Mustafa Çayırpınar'ı daha çok incelemelerde görmek istiyoruz.Mesut Çevik ile bile kapışır bu adam biraz alışması lazım :D
windows phone olayınıda yakından görmüş olduk LG ürününden ziyade.Açıkcası android kullandıktan sonra pek ısınamadım.Android yokken var olan windows mobile havası yok gibi geldi.Ama en çok dikkat çeken özellik geri tuşuna basınca uygulama kapanıyor,ana sayfa tuşuna basınca uygulama arkaya atılıyor.en çok dikkatimi çeken bu oldu.olumlu bir özellik olarak. Ayrıca yazılım olarak LG ile alakalı olmaması ve tek bir platformdan zune'dan çalışmasıda hoş ve stabil birşey.
Win mango ile yükseliş yakalar gibi nokia desteğide geliyor tek eksiği belki uygulama vs. onada el atarlarsa android ile ios arasındaki boşluğu doldurur bence
...ve iOS'a bir kez daha aşık oldum.
Mustafa bey'in incelemesine ilk defa şahit olanlardan biri olan ben; gerçekten başarılı buldum. Tek takıldığım nokta kafanızın kelime'nin vurgusuna göre sağ-sola oynaması. Farklı yüzleri görmek sevindirici.
symbian a tek kuruş yatıran adam boşa yatırım yapmış sayılır
gsm arenada nokia 603 ile fitat olarak neredeyse aynı segmentte gösterilen bu telefon bizim ülkemizde neden uçuk bir rakama satılıyor anlamış değilim...
nokia 603 680 civarında iken bu telefon 1299 lira...inanılmaz uçurum... avrupada bu iki telefon neredeyse aynı fiyatlara satılmakta 250-300 paund
İnceleme için teşekkürler Mustafa abi. :) Sizi ilk kez inceleme yaparken görüyorum.
Ana menü tasarımı bana hitap etmiyor ama bir uygulamayı açtıktan sonra sağa ve sola kaydırışlar hoş olmuş.
Rekabet edecek güce gelmesini bekliyorum.
Sistem gayet stabil çalışıyor ama arayüz sıkıcı ve göze hitap etmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Sistem gayet stabil çalışıyor ama arayüz sıkıcı ve göze hitap etmiyor.
Aynen. Bir ara hoşuma gidiyordu ama şimdi çok sıkıcı görünüyor.
Win mobile 7 gümbür gümbür geliyor. Google kendini geliştirmezse pazar payının süratle düşeceği kesin. Gerçi Android bundan sonra çok iyi olsun olmasın gene pazar payı düşecek gibi..
anlatım iyi incelemede iyi ama bilgi eksikliği var gibi biraz mesela oyun incelenmedi bide telefonun hızını test edicek bi program kullanılmadı
Sistem stabil fakat basit?
Bu basitse ios ne merak ettim :)
Bence androidden daha iyi bir sistem olabilir marketpleace gelişirse tabii.
Ben daha hiç bir telefonda androidin tam anlamıyla stabil çalıştıpını görmedemi.
fakat windows phone7 ise kullanıldığı her telefpnda en ufak bir takılma olmadan çalışıyor ki bu telefon Galaxy S den donanımsal açıdan daha kötü bir telefon :)