Bu telefonu düşünüyorumdum hatta sepetede ekliyecektim bütçemde malum 600 tl max. her özelliğine kötü dendiği için vazgeçtim. Kullanan birine sormak istiyorum.
Ekran kalitesi kötü deniyor, Tipine kötü deniyor, Kamerasına kötü deniyor, Arayüzüne kötü deniyor, Şarj süresine kötü deniyor,
kısaca bu telefon sadece sağlamlık olarakmı iyi diğer tüm özellikler kötümü. Yeminle kafayı sıyırıcam kırk yılda ucuz bi telefon bulduk oda dandik çıktı. Piyasadada hiç windows phone lu cihaz kalmamış sap gibi kaldık ortada beklemekte istemiyorum win 8i çünkü 1000 tl altı bir telefon olmuyacak windows 8 in. Şu telefonlara ötv zammı gelmeseydi. Eskiden en gıcır telefon 500-600 iken şimdi 1000 tl ye bile düzgün bir alet yok. Herkezin durumu yokki adam 1 aylık maaşını telefona vermesi lazım.
kısacası kullanan birinden inceleme bekliyoruz fiyat 540 tl tek çekime kadar düşmüş. Yada win 8 li telefonlarımı beklesem belki fiyat olarak 600 tl civarı model gelebilir.
Siz düşünene kadar stoklar tükendi bile
Ben son kalan E900'ü sipariş ettim. W7 , bildiğin ios gibi stabil duruyor. Akıcı, rahat vs. Ama alışma süreci geçirilecektir elbet.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme