Şimdi Ara

LG Optimus 7 E900 Video İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
30.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomvenom

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

stabilite konusunda çok iyi ancak Geliştirilmesi lazım.Şu an eleştirilecek çok eksiklikleri var.Saymanın alemi yok zamanla gelişiyor ama şuan da windows phonenin bi albenisi yok.Eksiklikler giderilirse de çok fecii yakar ama piyasayı...

Konu Lg ise ben lgye 24fpsyi yakıştıramadım malesef.Kamera konusunda daha iyi olabilirdi.

kameraya katiliyorum ama gelistirilecek goze carpan diger eksiklikleri nelerdir mesela? Benim ilk aklima gelen, usb bellek gibi tak calistir bilgisayar gormuyor. Guvenlik acigimiz olmasin diye mi kapatmislar bilmiyorum ki, gerci telefonun icinde de dosya sistemini goremiyorsunuz

diğer eksikliklermi_?

HDMI yok flash desteği yok usb otg yok,market dışında uygulama yükleme yok ,sd kart desteği yok.Mevcut özellikler de geliştirilmesi lazım.Mesela 5 ile sınırlı multitaski kabul etmem mümkün değil.Maketin durumuda belli....

ayrıca mango güncellemesi ile yığın depolama özelliği geldi.Yani usb bellek gibi tak çalıştır kullanabilirsin.Bunu dışında kişiselleştirilebilir zil sesleride eklendi.Yani dediğim gibi bunlar bir kıstlamamı yoksa eksiklikmi ilerde göreceğiz.Apollo güncellemsi ile çift çekirdek ve hd ekran desteğine de sahip olacak windows phone.Dolayısı ile şuan da android ile yarışabilecek seviye de değil.Belki düşük donanımda androidden daha hızlı ve stabil çalışıyor ancak bu androidin kötü olduğu anlamına gelmiyor.Ve stabiliteden daha önemli olan şey fonsiyonalitedir.Zaten winphonenin şimdiye kadar başarı gösterememesinin asıl nedeni de bu..Fonsiyonalite mango ile şöyle 4-5 adım atlamış oldu.bir önceki sürüm baya bir ilkeldi günümüze göre.Eğer rekabet etmek istiyorsa hem nokia hem de mikrosof tarafında mevcut özelliklerin dışında ayrıcalık yaratması gerekir.Ama bakıyoruz henüz mevcut özelliklere tam yetişmiş değil.Symbian bile daha eksiksiz windowsphoneye göre...Ama dediğim gibi bu mikrosoft zaten bize 7 ve 7.5 sürümleriyle ne derecede ciddi bir potansiyele sahip olduğunu göstermiş oldu.tek şey kaldı o da sahip olduğu potansiyeli kullanması...

• acil editörümüzün kıllarını aldırması lazım telefonu göremedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: ama=neden

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ama=neden

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

stabilite konusunda çok iyi ancak Geliştirilmesi lazım.Şu an eleştirilecek çok eksiklikleri var.Saymanın alemi yok zamanla gelişiyor ama şuan da windows phonenin bi albenisi yok.Eksiklikler giderilirse de çok fecii yakar ama piyasayı...

Konu Lg ise ben lgye 24fpsyi yakıştıramadım malesef.Kamera konusunda daha iyi olabilirdi.

Ayrıca auto focus destegi yok amma bu Windows phonenin bir sorunu galiba

Otomatik odaklanma tamamen üreticinin insiyatifinde. Windows Phone'lu birçok telefonda otomatik odaklanma bulunmakta .

Bende onu söylemeye çalışıyorum kamera performansı yüksek bekleyenler Windowslu cihazları en azından şimdilik almasinlar

Neye dayanarak böyle bir öneride bulundunuz anlamadım doğrusu

LG Optimus 7'nin kamerasında otomatik odaklanma olmaması Windows Phone 7'li telefonlarda iyi kamera olmadığını mı gösteriyor?

Wp7'li HTC Titan'ın iPhone 4S 'den iyi kareler biliyor musunuz?

Titan f2.2 olmasina Karsi klasik bir htc kamerasi var 5 para etmez Ayrica simdi arasdirdim wp7 touch focus(yani dokunarak netlesdirme) simdilik desteklemiyor suan icin Hic bir wp7 modelinde yok buna Karsi sizin soylediginiz iPhone 4s hatta 3GS de bile var

Başta bahsi geçen "auto focus"'tu, "touch focus"'un olmadığını bende biliyorum. İkisi farklı şeyler.

Klasik HTC kamerası iPhone 4S'den bile iyi kareler yakalıyorsa, HTC büyük yol katetmiş demektir.

Titan, diğer HTC modellere göre çok daha iyi fotoğraflar çekiyor. Resimler ortada.

• fıatına göre iyi bir seçenek olabilir
  • Microsoft'un şu anda tek eksisi türkçe dil desteği sunmuyor olması
  • gayet güzel...android dışında seçenek görmek iyi...mangoyla birlikte windows phoneler ilgi alanıma girdi diyebilirim...
    türkçe olup olmaması benim için önemli değil...uygun fiyatlı olarak türkiye piyasasına giriş olursa diğer markaların almayı düşünürüm...

ama sadece vodafone da var ve fahiş fiyatta bu telefon 1200 küsürat...bence 750-850 civarında olmalı hadi mak.1000
  • herkese selamlar...sim hafızasındakı telefon numaralarını neden bulamıyorum LÜTFEN ACİL YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ
  • Donanım zayıf ama tasarımı çok beğendim
  • videoyu izlerken bir şey farkettim ve şaşırdım...türkçe desteği olmayan bir işletim sistemi var diye biliniyor...aşağıya bakarsanız göreceksiniz...
    tarih bilgisine dikkat lütfen

video incelemeden ekran görüntüsüdür...oynanmamıştır kesinlikle..inanmayan videoyu izlesin baksın...dakia saniye 07:19

LG Optimus 7 E900 Video İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K084K -- 23 Aralık 2011; 17:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bohakk

videoyu izlerken bir şey farkettim ve şaşırdım...türkçe desteği olmayan bir işletim sistemi var diye biliniyor...aşağıya bakarsanız göreceksiniz...
    tarih bilgisine dikkat lütfen

video incelemeden ekran görüntüsüdür...oynanmamıştır kesinlikle..inanmayan videoyu izlesin baksın...dakia saniye 07:19

LG Optimus 7 E900 Video İnceleme

Dostum o Turkce destegi degil, O sadece TR Locale destegi, bunun turkcesini bilmiyorum ama saat, para birimi vs gibi, genel dil olarak Turkce yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmurat1313

herkese selamlar...sim hafızasındakı telefon numaralarını neden bulamıyorum LÜTFEN ACİL YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ

Windows phone da mi, Bu arada 10 gun olmus siz yazali ama.. Hala bulamadiysaniz yardimci olayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomvenom -- 23 Aralık 2011; 19:14:33 >
  • Mesut Abi`nin telini versene bana:-D
  • quote:

Orijinalden alıntı: darke

Mustafa abinin incelemeleri gerçekten mükemmel. Bana kalırsa hiçbir sorun yok. Windows phone mango çok hoşuma gitti fakat bana göre tek eksik tarafı android ios vb. işletim sistemlerindeki gibi bir masaüstü yerine direk olarak menüyle açılması. Buralara koyabileiceğimiz kısayollar duvar kağıtları vb. yok. Onun dısında harika bir işletim sistemi olmus. Telefonun fiyatı hakkında bilgi verebilecek bir arkadas varsa çok memnun olurum kafama yattı fiyatı ucuzsa alabilirim

bende sıfır var 1000 tl
  • hocam bunun türkçe yazılımı ne zaman cıkıcak bi bilginiz varmı ?

• nereden bulabiliriz bu cihazı gold dışında
  • bu telefonu kullanan var mı? 3G ve Senkronizasyon açık normal kullanımda şarj durumu nasıl gitmektedir?
  • Sarj olayı kotu malesef..1 gunu zor görürsün...tavsiyem 2. Nesil wp alman..htc radar, titan, Nokia lumia gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu düşünüyorumdum hatta sepetede ekliyecektim bütçemde malum 600 tl max. her özelliğine kötü dendiği için vazgeçtim. Kullanan birine sormak istiyorum.

Ekran kalitesi kötü deniyor,
    Tipine kötü deniyor,
    Kamerasına kötü deniyor,
    Arayüzüne kötü deniyor,
    Şarj süresine kötü deniyor,

kısaca bu telefon sadece sağlamlık olarakmı iyi diğer tüm özellikler kötümü. Yeminle kafayı sıyırıcam kırk yılda ucuz bi telefon bulduk oda dandik çıktı. Piyasadada hiç windows phone lu cihaz kalmamış sap gibi kaldık ortada beklemekte istemiyorum win 8i çünkü 1000 tl altı bir telefon olmuyacak windows 8 in. Şu telefonlara ötv zammı gelmeseydi. Eskiden en gıcır telefon 500-600 iken şimdi 1000 tl ye bile düzgün bir alet yok. Herkezin durumu yokki adam 1 aylık maaşını telefona vermesi lazım.

kısacası kullanan birinden inceleme bekliyoruz fiyat 540 tl tek çekime kadar düşmüş. Yada win 8 li telefonlarımı beklesem belki fiyat olarak 600 tl civarı model gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 26 Ağustos 2012; 15:07:48 >

• Bana da ağır - kamera yetersiz - adreno 200 artık ölü yatırım - bluetooth aktarımı yavaş ve NFC yok diye yetersiz bir cihaz olarak geldi. Taşımak anlamsız.

• Eski hocam o zamanlar o kadar kötü değildi ama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.