Bildirim
LG Optimus 7 E900 Video İnceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abi sen nerden çıktın yaw :D -
hiç bir alımlı yanı yok. O menü ve arayüz nedir ya -
Mustafa Çayırpınar galiba donanımhaberin yeni inceleme editörü. Sunumu çok hoşuma gitti. diksiyonu çok güzel. ayrıca kendisi kameraya da çok yakışıyor. yalnız kendisinin galiba nefes problemi var. cümleyi zor bitiriyor. diksiyon dersiyle veya bence daha da sağlamı olan yüzme dersi ile nefes problemini düzeltebilirsin. Başarılar.. -
telefon akıyor valla -
Mustafa Çayırpınar zaten yılların Donanım Haber editörüdür. Kendisini Shady rumuzu ile tanıyoruz :)) -
Ekrandaki geçişler çok güzel ve etkileyici
İnceleme için teşekkürler. Çok güzel inceleme olmuş. -
Güzel inceleme olmuş. Teşekkürler. Arayüzde gayet şık ve basit. Android ve iosla rekabet edebilecek gibi duruyor. Donanımhaberde rapten anlayan birinin olmasıda güzel:) Yanlız drake i sil gerek yok:) Game R.e.d. albümü yeter:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmxerkan -- 7 Kasım 2011; 21:58:48 > -
valla wp 7.5 çok beğeniyorum ama hoşuma giden tek tasarım nokia 800 alabilirsem alacam valla -
Menü , arayüzü çok basit göze hitap etmiyor.YAzılar aşırı derecede büyük....Telefon şık işletim sistemi stabil çalışıyor ama basit... -
donanım standartı yükselirse tango güncellemesiyle cift ve çoklu çekirdek ve farklı platformlara destek gelirse cidden rekabet edecektir. ki şöyle bi düşünelim tango geldikten snra bi çok firma yeni cihazlarını çıkaracak windows phone yaygınlaşmaya başlayacak pc tarafına bakarsak windows 8 ile Metro arayüzü bilgisayar için geleceği için windows 8 kullananlar mobil cihazda da aynı deneyimi yaşayacakları için zorlanmadan kullanabilecekler zune uygulamasını biraz daha iyileştirip itunes a zamanla rakip yapabileceklerimi o muamma.
Kısacası analistlerin 2015 öngörüleri tutacak gibi gözüküyor windows phone 2015 gibi lider olacaktı yaz ayında yapılan öngörülerde.
benimde 2013 - 2014 gibi tahminim AndroidWindows PhoneiOS şeklinde
Metro arayüzü bence gerçekten başarılı... -
Arayüzün göze pek göze hitap etmediği doğru ama bence çok kullanışlı. Simgeler büyük olduğundan dokunarak kullanmak daha kolay. Ayrıca simgelerin dinamik olması ve geçiş efektlerinin şıklığı da ayrı bir güzel olmuş. Ayrıca herkesin kullanabileceği kadar basit bir sistem. Android güzel ama o biraz daha hardcore kesime hitap ediyor bence -
quote:
Orijinalden alıntı: mmnder16
Mustafa Çayırpınar galiba donanımhaberin yeni inceleme editörü. Sunumu çok hoşuma gitti. diksiyonu çok güzel. ayrıca kendisi kameraya da çok yakışıyor. yalnız kendisinin galiba nefes problemi var. cümleyi zor bitiriyor. diksiyon dersiyle veya bence daha da sağlamı olan yüzme dersi ile nefes problemini düzeltebilirsin. Başarılar..
bence heyecandan olabilir o :D -
sonra izlerim
EDIT: dengesiz misiniz nesiniz... niye eksiye basıyonuz
EDIT2:sürü psikolojisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 8 Kasım 2011; 12:00:58 > -
Bu donanımda bu hız ! Herşey donanım değildir bir kez daha kanıtlanmış oldu ..cihaz yeterli ama trdeki fiyatı pahalı yeni LG modelleri ile Wp7 platformuna dahil olmayı planlıyorum ...Arayüz ilk tanıtıldığından beri çok heyecanlandırdı beni bence çok başarılı olmuş yeni güncellemeler ile çok daha iyi olacak ancak türkçe dil desteği gelmesi,market ve xbox servislerinin aktifleşmesi gerek...Türkiye MS teknolojilerinin çok yoğun kullanıldığı bir ülke ve Apple burada cihazlar çok pahalı satılmasına rağmen appstore hizmetini anında sunmuşsa ben MS un bu tutumunda art niyet ararım ve buradan MS'ye sövmeyi kendime borç biliyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: aceleciburak
donanım standartı yükselirse tango güncellemesiyle cift ve çoklu çekirdek ve farklı platformlara destek gelirse cidden rekabet edecektir. ki şöyle bi düşünelim tango geldikten snra bi çok firma yeni cihazlarını çıkaracak windows phone yaygınlaşmaya başlayacak pc tarafına bakarsak windows 8 ile Metro arayüzü bilgisayar için geleceği için windows 8 kullananlar mobil cihazda da aynı deneyimi yaşayacakları için zorlanmadan kullanabilecekler zune uygulamasını biraz daha iyileştirip itunes a zamanla rakip yapabileceklerimi o muamma.Kısacası analistlerin 2015 öngörüleri tutacak gibi gözüküyor windows phone 2015 gibi lider olacaktı yaz ayında yapılan öngörülerde.benimde 2013 - 2014 gibi tahminim AndroidWindows PhoneiOS şeklindeMetro arayüzü bence gerçekten başarılı...
hocam yalnız Tango güncellemesi giriş ve orta seviye cihazlar için sanıyorum çift çekirdekliler Apollo güncellemesi ile gelecek...
-
quote:
Orijinalden alıntı: IL EST MON COCAINE
quote:
donanım standartı yükselirse tango güncellemesiyle cift ve çoklu çekirdek ve farklı platformlara destek gelirse cidden rekabet edecektir. ki şöyle bi düşünelim tango geldikten snra bi çok firma yeni cihazlarını çıkaracak windows phone yaygınlaşmaya başlayacak pc tarafına bakarsak windows 8 ile Metro arayüzü bilgisayar için geleceği için windows 8 kullananlar mobil cihazda da aynı deneyimi yaşayacakları için zorlanmadan kullanabilecekler zune uygulamasını biraz daha iyileştirip itunes a zamanla rakip yapabileceklerimi o muamma.Kısacası analistlerin 2015 öngörüleri tutacak gibi gözüküyor windows phone 2015 gibi lider olacaktı yaz ayında yapılan öngörülerde.benimde 2013 - 2014 gibi tahminim AndroidWindows PhoneiOS şeklindeMetro arayüzü bence gerçekten başarılı...
hocam yalnız Tango güncellemesi giriş ve orta seviye cihazlar için sanıyorum çift çekirdekliler Apollo güncellemesi ile gelecek...
Apollo dediğin zaten Windows phone 8 olarak adlandırılacak farkeden bişi yok windows phone un adam olması ve yaygınlaşması anca gelecek güncellemelerle olacaktır benim söylediklerim bu yönde. bu arada eksik bilgiyi düzelttiğin için saolasın arkadaşım zaten türkçe dil desteği benim bildiğim tango güncellemesi ile gelecekti...
-
Aradaşın diksiyonu benimde dikkatimi çekti çok güzel ve detaylı inceleme olmuş kendisini tebrik ediyorum ve telefon incelemelerini mustafa çayırpınar ın yapmasını diliyorum telefona gelince windows phone bana göre değil arayüz çok sıkıcı geldi bence hiçbi albenisi yok ios ve android karşısında pek tutulacağını düşünmüyorum saygılar. -
Farklı bir konuya değinecek olursak, Ben bu tarz akıllı telefonlarda çok uzun model adı konmasını yanlış buluyorum. Yani; ya sadece E900 ya da Optimus 7 olarak adlandırılması lazım. -
quote:
Apollo dediğin zaten Windows phone 8 olarak adlandırılacak farkeden bişi yok windows phone un adam olması ve yaygınlaşması anca gelecek güncellemelerle olacaktır benim söylediklerim bu yönde. bu arada eksik bilgiyi düzelttiğin için saolasın arkadaşım zaten türkçe dil desteği benim bildiğim tango güncellemesi ile gelecekti...quote:
Orijinalden alıntı: IL EST MON COCAINE
hocam yalnız Tango güncellemesi giriş ve orta seviye cihazlar için sanıyorum çift çekirdekliler Apollo güncellemesi ile gelecek...quote:
Orijinalden alıntı: aceleciburak donanım standartı yükselirse tango güncellemesiyle cift ve çoklu çekirdek ve farklı platformlara destek gelirse cidden rekabet edecektir. ki şöyle bi düşünelim tango geldikten snra bi çok firma yeni cihazlarını çıkaracak windows phone yaygınlaşmaya başlayacak pc tarafına bakarsak windows 8 ile Metro arayüzü bilgisayar için geleceği için windows 8 kullananlar mobil cihazda da aynı deneyimi yaşayacakları için zorlanmadan kullanabilecekler zune uygulamasını biraz daha iyileştirip itunes a zamanla rakip yapabileceklerimi o muamma.Kısacası analistlerin 2015 öngörüleri tutacak gibi gözüküyor windows phone 2015 gibi lider olacaktı yaz ayında yapılan öngörülerde.benimde 2013 - 2014 gibi tahminim AndroidWindows PhoneiOS şeklindeMetro arayüzü bence gerçekten başarılı...
doğrudur ama bence zaten şu video da gösteriyor ki android gibi ütopik donanımlara ihtiyacı çift çekirdek yerine güçlü bir tek çekirdek ve daha iyi bir gpu olsa bile rakipleriyle benzer performans gösterecek gibi @sis xvier arkadaşın dediği gibi herşey donanım değildir ve bu video da gösteriyor öyle olduğunu MS türkçe dil ve servisler konusunda sinir bozucu davransada türkçe desteği her türlü gelecek Nokia nın böylesine büyük pazarı olan bir ülkeyiz sonuçta bilmiyorum ben daha derli toplu bir model ile wp7 almayı planlıyorum ve umarım dediğin gibi tango güncellemesi ile bu eksiklikler giderilir..
Benzer içerikler
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- fotoğraf boyutu küçültme
- ea play pro fiyat
- twitter ücretli mi
- uygulama indirmeden karekod okutma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X