Şimdi Ara

LG Optimus 7 E900 Video İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
30.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa bey incelemenizi çok başarılı buldum, ilk defa inceleme yaptığınızı görüyorum. Tebrik ediyorum, umarım devamı da gelir, yeni modellerin incelemelerini de yaparsınız.
    Telefona gelir isek WP arayüzü akıcı ve fonksiyonel ancak ben ısınamadım bir türlü, ama kaydırarak geçişler olması falan güzel. Görsel bazı iyileştirmeler yapılırsa arayüz çok daha iyi duruma gelecektir. Ayrıca modelin ekranını çok başarısız buldum, siyahlar resmen gri gözüküyor; artık TFT ekrana sahip bir cihaza bu paralar verilmez. Cihaz Vodafone'da internet ücreti düşüldüğünde 1272 liraya denk [(61-8)x24] kontratla satılıyor.
  • Burhan ALTINTOP olsa idi eminim şöyle tepki verirdi "Windowsmu (ağzını kapatıp dışarı dilini çıkararak) tirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrprpppppppppppppprrrt!!!
  • Güzel bir inceleme olmuş tebrik ediyorum yalnız tıpkı erdi gibi biraz hızlı konuşmuşsunuz.. Biraz daha yavaş ve kelimeleri tane tane söyleseymişsiniz daha güzel olurmuş.. İlk videonun verdiği acemilik diyelim ama inceleme genel detayları ile oldukça faydalı olmuş.. teşekkürler..
  • Telefondan çok WP 7.5 incelemesi olmuş.
  • stabilite konusunda çok iyi ancak Geliştirilmesi lazım.Şu an eleştirilecek çok eksiklikleri var.Saymanın alemi yok zamanla gelişiyor ama şuan da windows phonenin bi albenisi yok.Eksiklikler giderilirse de çok fecii yakar ama piyasayı...

Konu Lg ise ben lgye 24fpsyi yakıştıramadım malesef.Kamera konusunda daha iyi olabilirdi.
  • Mobilden izleyemiyorum (desktop gorunum)dh videolarini.umarim duzeltirsiniz yakinda saygilar
  • telefonu değil windows mobile`lı incelemiş :(
  • Wp7 mangonun sitede ki ilk incelemesi için daha iyi bir alet seçilebilirdi, Her ne kadar LG Optimus 7 incelemesi olsa da, il Windows Phone incelemesi de diyebiliriz. Sistem kendini gösteriyor. 1GHZ eski nesil işlemci olsa da yağ gibi akıyor basitlik ve işlevsellik bir arada.

Market hızla gelişiyor ancak birçok kişi için yeterli değil 40bin uygulama. Bir iki sene içinde vazgeçilmez bir platform olacak bana göre.
  • Ben telefondan ziyade inceleme hakkında bir kaç noktaya değineceğim;

Öncelikle DH'de uzun zamandır göremediğimiz kalitede bir inceleme olduğunu söylemem gerekir.Bu açıdan tüm tebrikler Mustafa Bey'e! Ses tonunuz ve diksiyonunuz oldukça iyi, ayrıca konuşma hızınızı da kararında bulduğumu ekleyeyim. İncelemenin üzerinde önceden çalışıldığı aşikar, zira incelemenin bölümlere ayrılma şekli, sistematik ilerleyişi ve irdelenen detaylar bunu açıkça gösteriyor.

Gelelim incelemenin olumsuz gördüğüm taraflarına; diğer bazı kullanıcıların da belirttiği gibi kamera karşısında başın devamlı şekilde sallanıyor olması pek hoş bir görüntü sergilemiyor. Bu hususa gelecek incelemelerinizde özen göstereceğinize inanıyorum. Bir de sanırım metni prompter'dan okuyorsunuz, gözlerinizin kameraya odaklanmıyor olması izleyicilerde kendilerine hitap edilmediği hissini uyandırabilir (zira bende bir parça öyle oldu). İncelemenin az bir kısmında kamera karşısında bulunduğunuz için, o kısımlardaki metni ezberleyip çekimi yapmanızın ve yeri geldiğinde de doğaçlama yapmanızın, izleyiciye geçen samimiyet hissiyatını artıracağı inancındayım. Değinmek istediğim bir diğer husus ise cümle sonlarında vurgudaki yükseliş; günlük hayatta son hecede tonlama ve vurguda düşme olurken, incelemelerde nedense son hecede bir yükselme oluyor ki bu da doğallığı olumsuz yönde etkiliyor. İncelemeniz bu açıdan genel anlamda iyi olsa da bazı yerlerde yine de kulağıma gelmedi değil. Ben bunun biraz da heyecandan kaynaklı olduğu ve zaman içerisinde düzeleceği kanısındayım. Son olarak da -biraz nükte katalım- şunu belirtmeliyim ki ellere bir parça epilasyon gerekiyor gibi :))

Belki biraz uzun yazmış olabilirim ama bunun nedeni incelemenizi beğenmiş ve gelecekte daha iyi olabileceğini düşünüyor olmam. Kendimce eksik bulduğum tarafları belirtmek istedim ki ileride bu hususları göz önünde bulundurup daha başarılı işler çıkarabilesiniz.

Bu güzel incelemeniz için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.

• Rekabet iyidir iyi, Yalnız Windows Mobile çok sade bir ara yüze sahip. Bu hiç hoş değil telefona bomboş bir izlenim veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

stabilite konusunda çok iyi ancak Geliştirilmesi lazım.Şu an eleştirilecek çok eksiklikleri var.Saymanın alemi yok zamanla gelişiyor ama şuan da windows phonenin bi albenisi yok.Eksiklikler giderilirse de çok fecii yakar ama piyasayı...

Konu Lg ise ben lgye 24fpsyi yakıştıramadım malesef.Kamera konusunda daha iyi olabilirdi.

Ayrıca auto focus destegi yok amma bu Windows phonenin bir sorunu galiba
  • inceleme güzel olmuş...
    geçiş efektleri falan çok güzel...
    wp 7.5 güzel bi sistem fakat asıl bomba wp 8 de gelicek bence...
    telefonun tasarımı pek güzel değil yalnız hele o alttaki 3 tuş çok gıcık duruyor...
    oyuncak telefon gibi duruyo...
  • Telefonun tasarımı iyi olmuş.Sistemin hızlı çalışması,geçişleri ve mevcut kurulu gelen programlar çok iyi çalışıyor.Satışları istenilen düzeyde olabilir bu cihazın.
  • Mustafa Bey inşallah daha fazla incelemede bulunursunuz.Çalışmanızı beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

stabilite konusunda çok iyi ancak Geliştirilmesi lazım.Şu an eleştirilecek çok eksiklikleri var.Saymanın alemi yok zamanla gelişiyor ama şuan da windows phonenin bi albenisi yok.Eksiklikler giderilirse de çok fecii yakar ama piyasayı...

Otomatik odaklanma tamamen üreticinin insiyatifinde. Windows Phone'lu birçok telefonda otomatik odaklanma bulunmakta .

• quote:

Orijinalden alıntı: ama=neden

quote:

quote:

Otomatik odaklanma tamamen üreticinin insiyatifinde. Windows Phone'lu birçok telefonda otomatik odaklanma bulunmakta .

Bende onu söylemeye çalışıyorum kamera performansı yüksek bekleyenler Windowslu cihazları en azından şimdilik almasinlar

• Samsung Galaxy Gio ve Galaxy Y telefonlarınında incelemesini yapabilirmisiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende onu söylemeye çalışıyorum kamera performansı yüksek bekleyenler Windowslu cihazları en azından şimdilik almasinlar

Neye dayanarak böyle bir öneride bulundunuz anlamadım doğrusu

LG Optimus 7'nin kamerasında otomatik odaklanma olmaması Windows Phone 7'li telefonlarda iyi kamera olmadığını mı gösteriyor?

Wp7'li HTC Titan'ın iPhone 4S 'den iyi kareler biliyor musunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neye dayanarak böyle bir öneride bulundunuz anlamadım doğrusu

LG Optimus 7'nin kamerasında otomatik odaklanma olmaması Windows Phone 7'li telefonlarda iyi kamera olmadığını mı gösteriyor?

Wp7'li HTC Titan'ın iPhone 4S 'den iyi kareler biliyor musunuz?

Titan f2.2 olmasina Karsi klasik bir htc kamerasi var 5 para etmez Ayrica simdi arasdirdim wp7 touch focus(yani dokunarak netlesdirme) simdilik desteklemiyor suan icin Hic bir wp7 modelinde yok buna Karsi sizin soylediginiz iPhone 4s hatta 3GS de bile var

• quote:

kameraya katiliyorum ama gelistirilecek goze carpan diger eksiklikleri nelerdir mesela? Benim ilk aklima gelen, usb bellek gibi tak calistir bilgisayar gormuyor. Guvenlik acigimiz olmasin diye mi kapatmislar bilmiyorum ki, gerci telefonun icinde de dosya sistemini goremiyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.