Şimdi Ara

LG Optimus G Android İS aşırı veri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu 3 ay önce aldım ama korkunç bi problemim var.
    Andoid İS aşırı veri kullanıyor. Biraz araştırdım çoğu kişi senkronizasyonlardan dolayı diyor. Onları kapattım hep, otomatik güncellemeleri kapattım, google playde ayarlar da yaptım. Ama durmadı hâlâ internet paketimi sömürüyor 3 günde 340 mb ne demek ?! bu 340 mb arkaplan kullanımı. Ayrıca chrome'dan biraz video izlemiştim ama o videoların boyutu chrome'a değil de android İS'e eklenmiş gibi. Her gün git gide artıyor. günde en az 15 mb yiyor durduramıyorum kafayı yicem nolur yardım edin

• Birkaç tane bu sorundan konu açan görmüştüm de ben de cevabı bilmiyorum Öğrensem de iyi olacak takipteyim
  • Optimus G kullanıyorum aynı durum bende de mevcut. 3 günde değil ancak 23 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında 450 MB arkaplan verisi kullanmış Android OS. Ben de bu konuyu görünce fark ettim.

Edit: Bu 450 MB'ın 440 MB'ı son iki günde harcanmış.

Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 2 Mart 2014; 18:54:27 >
  • Ss attığın "Mobil veri" bölümü açıkken "Menü" tıkla.
    Orada "Arka plan verilerini kısıtla" kısmını işaretle.
    Tabi bu senin için gerekli bazı şeyleri fazlasıyla kısıtlayabilir.
    Pek işe yaramaz gibi görünüyor.

Sorunun çözülmezse fabrika ayarları yolu görünebilir sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spect3r -- 2 Mart 2014; 21:40:21 >
  • Bende sıkıntı yok. Yanlız ben son gelen update i yapmadım. belki bu update biseyleri degistirmistir? (bi kaç ay önce gelen)
  • benim subat ayi verisi bu sekilde, sizinkinde bi sıkıntı var ama neden bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.