Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ajanmetin

Arkadaşlar konu çok durgun. Ben de telefonu almak isteyenlerdenim. Geçen gün teknosada telefonu inceledim. Arayüzü çok hoşuma gitti. Tabi wifi bağlı olmadığından internet performansını inceleyemedim. Telefon sahiplerinden ricam wifi ve internet performansı nasıl. S3 kadar olsa benim için yeterli. Wifi çekim gücü nasıl? Dalgalanma oluyor mu? Bir de real racing 3, nova 3, mc4 gibi oyunlarda kasma donma oluryor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

benim sormak istediklerimi sormuşsun + kamerasından biraz tedirginim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

quote:

Orijinalden alıntı: cemus

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

Teknosada turuncu kart ile 30nisana kadar optimus g 1599tl.

Bu bilgiye nereden ulastiniz internet sayfasinda falan yazmiyor magzalarda da 1799 su anda

dün ben de teknosa'da gördüm cihazı 1599 TL fiyat ve hatta yanında satış danışmanı elemanın demesine göre 5100 MAh kapasiteli bir de seyahat bataryası hediye olarak veriliyordu. yine satış danışmanın demesine göre yedek seyahat bataryası yaklaşık 300 TL imiş. ama ben hepsiburadanın kampanyasından faydalanmayı düşünenlerdenim.

Bugun baktim 1799 du sordum satis sorumlusuna sordum oyle bir kampanyamiz yok dedi sanirim magzaya ozel bir kampanyaya denk geldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu bilgiye nereden ulastiniz internet sayfasinda falan yazmiyor magzalarda da 1799 su anda

dün ben de teknosa'da gördüm cihazı 1599 TL fiyat ve hatta yanında satış danışmanı elemanın demesine göre 5100 MAh kapasiteli bir de seyahat bataryası hediye olarak veriliyordu. yine satış danışmanın demesine göre yedek seyahat bataryası yaklaşık 300 TL imiş. ama ben hepsiburadanın kampanyasından faydalanmayı düşünenlerdenim.

Bugun baktim 1799 du sordum satis sorumlusuna sordum oyle bir kampanyamiz yok dedi sanirim magzaya ozel bir kampanyaya denk geldiniz

olabilir ben forum istanbul teknosa'da incelemiştim telefonu demek ki oraya özelmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

olabilir ben forum istanbul teknosa'da incelemiştim telefonu demek ki oraya özelmiş

Bende hepsiburadadan almayi dusunuyorum ama acaba daha da dusermi diye tereddutteyim ve bir turlu karar veremiyorum kampanya cekleri icin son iki gun bu arada birde bu modeli mi alsam yoksa baska bir telefon mu alsam bir turlu cikamadim isin icinden

• Telefon: 1600
    Çek: -50
    Parafgünüm: -30
    Kazanılan çeklerin yaklaşık değeri: -175
    Parafkart kampanyası: -100
    = 1245

Yukarda bir arkadaş kayıtla birlikte 1115 TL demiş ben de düşündüm hiç kasmaya gerek yok bu fiyata geliyorsa almaya karar verdim ve aldım.

Normalde sadece bataryadan ötürü almayacaktım xperia SP'yi bekleyecektim fakat fiyatı uyguna getirince almadan edemedim. Eğer memnun kalmazsam batarya performansından 2-3 aya satacağım. O zamana kadar da zaten xperia SP çıkacak.

Telefon salı günü elim geçer sanırım. Burada görüşlerimi yazarım merak edenler için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tüm teknosalarda fiyat 1599tl şuan 30 niasana kadar görünüyor fiyat.çoğu teknosadaki salak çalışanların adam gibi takip etmemelerinde dolayı fiyatlar eski fiyat görünüyor.

hediye olayı antalya özdilekte yok.belki o mağazaya özel bir durum olabilir.

• Ben izmir deki tum birkac teknosaya baktim fiyatlar hepsinde 1799 du internet siteside ayni hayir bu teknosayi anlamak mumkun degil size ayri bize ayrimi satiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Telefon: 1600
    = 1245

Yukarda bir arkadaş kayıtla birlikte 1115 TL demiş ben de düşündüm hiç kasmaya gerek yok bu fiyata geliyorsa almaya karar verdim ve aldım.

Normalde sadece bataryadan ötürü almayacaktım xperia SP'yi bekleyecektim fakat fiyatı uyguna getirince almadan edemedim. Eğer memnun kalmazsam batarya performansından 2-3 aya satacağım. O zamana kadar da zaten xperia SP çıkacak.

Telefon salı günü elim geçer sanırım. Burada görüşlerimi yazarım merak edenler için.

bu fiyatı nasıl elde ediyorsunuz yanlış anlamadıysam hepsiburadadan alımlarda geçerli sanırım ama paraf günüm ve paraf kampanyası nerede nasıl işliyor onları anlayamadım bir açıklık getirirmisiniz nasıl yararlanabiliriz bende de var çünkü bu kart

• quote:

Ben izmir deki tum birkac teknosaya baktim fiyatlar hepsinde 1799 du internet siteside ayni hayir bu teknosayi anlamak mumkun degil size ayri bize ayrimi satiyorlar

adamların fiyat sistemleri ile etiket sistemleri arasında bazen böyle salaklıklar oluyor.etiketi yenilemezlerse farketmiyorlar.kasa da bu g indirimi ancak teknosa turuncu kart kullanılınca düşüyor.o nedenle elemanların haberi bile yok.fiyat 30 nisana kadar geçerli.almayı düşünüyorsanız gidin bir teknosaya kasada turuncu kart ile denettirin.
  • quote:

quote:

= 1245

bu fiyatı nasıl elde ediyorsunuz yanlış anlamadıysam hepsiburadadan alımlarda geçerli sanırım ama paraf günüm ve paraf kampanyası nerede nasıl işliyor onları anlayamadım bir açıklık getirirmisiniz nasıl yararlanabiliriz bende de var çünkü bu kart

Hocam paraf kartın kampanyası vardı hatırlarsan ilk ekstrede 100TL indirim kampanyası. Ben ondan yararlandım.
    Parafgümüden de %5'i geliyor alışveriş tutarının (maksimum 30TL)

Bu bahsettiğim ilk kampanya için alışveriş kısıtlaması yok fakat ikinci kampanya için(parafgünüm) anlaşmalı yerlerden alışveriş yapman lazım ki Hepsiburada da anlaşmanlı.

50 TL çekim vardı onu kullandım. Çek alış veriş başlığından satılık çek bulabilirsiniz.
    200Tllik de çek kazanıyoruz onu da satarsanız 170tlye falan satarsınız diye hesapladım.

Ha bir de 8 TL falan avantajix geliyor onunla 1240 TL'ye gelir telefon

• quote:

quote:

quote:

= 1245

Hocam paraf kartın kampanyası vardı hatırlarsan ilk ekstrede 100TL indirim kampanyası. Ben ondan yararlandım.
    Parafgümüden de %5'i geliyor alışveriş tutarının (maksimum 30TL)

Bu bahsettiğim ilk kampanya için alışveriş kısıtlaması yok fakat ikinci kampanya için(parafgünüm) anlaşmalı yerlerden alışveriş yapman lazım ki Hepsiburada da anlaşmanlı.

50 TL çekim vardı onu kullandım. Çek alış veriş başlığından satılık çek bulabilirsiniz.
    200Tllik de çek kazanıyoruz onu da satarsanız 170tlye falan satarsınız diye hesapladım.

Ha bir de 8 TL falan avantajix geliyor onunla 1240 TL'ye gelir telefon

valla hocam süpersin biraz daha uğraşsan neredeyse bedavaya getiricen telefonu

• Yok mu daha önce s3 veya s2 kullanıp ta fotoğraf kalitesini karşılaştırabilecek birisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazkopat_6144

Yok mu daha önce s3 veya s2 kullanıp ta fotoğraf kalitesini karşılaştırabilecek birisi?

bir sayfa önce şöyle bi karşılaştırma bulmuştum kamera baya geride gibi.
    Yazılımsalda olabilir belki

http://www.androidworld.it/2013/04/23/confronto-fotocamere-htc-one-vs-sony-xperia-z-vs-lg-optimus-g-vs-nokia-lumia-920-151499/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hancii05 -- 29 Nisan 2013; 20:13:10 >

• GSMArena.com Photo Quality Comparison

GSMArena' nın üstteki bağlantısından kamera performansını karşılaştırabilirsiniz. Dış dünya çekimleri kadar iyi karşılaştırma imkanı sunmasada fikir vermesi açısından işe yarayabilir belki.
  • Bir kaç resim de ben yükleyeyim müsaadenizle

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

• Hocam bence fotoğraflara bakılırsa yeterli duzeyde kamerası var. Gece çekimi kötüymüş galiba. Real racing 3 yükleyen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Bir kaç resim de ben yükleyeyim müsaadenizle

Kamera incelemelerdeki gibi kötü değilmiş aslında.
    Birde flashla resim çekip atma şansın varmı acaba ? Evde mesela herhangi bir objeyi çekip.

• Orijinalden alıntı: hancii05

Kamera incelemelerdeki gibi kötü değilmiş aslında.
    Birde flashla resim çekip atma şansın varmı acaba ? Evde mesela herhangi bir objeyi çekip.

Yanlış anlaşılmasın benim telefon LG E970 modeli.Bence bir telefondan çekilebilecek en iyi resimler.Daha iyisi varsa da belki başka özellikleri kötüdür..Nokia nın 41 mp gibi..

Sadece fotoğraf çekmek se amaç gidip profesyonel kamera alınmalı bence.

Ve burada hepsini kullanmış biri olarak iddia ediyorum.Bu telefon HTC ONE , Xperia Z ,BB Z10 , HTC Butterfly , Motorola razr maxx hd gibi üst cihazlardan daha iyi resim çekiyor.

Bence arayüz olarak ta hepsinden daha çekici geldi bana.İlk defa itiraf ediyorum çünkü sense arayüzünü ölümüne savunurdum,taa ki one alana kadar.

Gece flash lı flash sız çeker yüklerim.Ancak benim telefon şöyle bir gezmeye gitti..4.0.4 ten 4.2.2 olup gelecek

Çarşamba veya perşembe akşamı eklerim inşallah..

Bu arada telefonu forumdan bir arkadaşla satış için anlaşıyorduk bugün ama telefon gidince numara da gitti.Belki mesajımı okursa bana bir pm atsın please

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ü s t a D -- 29 Nisan 2013; 21:37:14 >

• Üstte ki mesajım niye böyle oldu anlamadım ama
  • quote:

Bir kaç resim de ben yükleyeyim müsaadenizle

Valla şimdiye kadar hiçbir telefonun kamerasına laf atmadım. Çünkü profesyonel fotoğrafçı gibi daha iyisini daha iyisini isteyenleri hiç anlayamıyorum bu sadece bir telefon. Fotoğrafçı olmak istiyorsan LENS kullanacaksın kardeşim telefonla olmaz bu işler.

Amma velakin bu fotoğraflar gerçekten 13mp bir kamera için gayet kalitesiz görünüyor. Hiç yazılımsal iyileştirme teknolojisi kullanmamışlar. Geniş açıyı sağlayan 13mpyi bodozlama ayarlamışlar o kadar sanki.

Haa bir telefondan daha fazlasını istemeyeceğim için beni her türlü tatmin eder ama bu kamera manyaklarını asla memnun etmez bence

Bu arada hocam köfteler manyak görünüyor o nasıl porsiyon öyle! Sorayım dedim neresi diye ama köşede görünen adresten araştırdım ki Çanakkale'deymiş Sağlık olsun.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.