Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chengineer

Bir tane yakın çekim fotosu koyayım.

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

ooo kamera berbatmış. gözlerim bozulacaktı az kalsın
    yahu gayet güzel. daha ne istiyonuz

• Burada baya detaylı inceleme mevcut isteyenler inceleyebilir: http://www.ntvmsnbc.com/id/25437792/
  • bencede kamerası güzel ayrıca resim çok net çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Bir tane yakın çekim fotosu koyayım.

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

1 tanede gece çekim fotosu koyma imkanın varmı acaba?
  • eklerim çektiğimde
  • Teknosada turuncu kart ile 30nisana kadar optimus g 1599tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu çok durgun. Ben de telefonu almak isteyenlerdenim. Geçen gün teknosada telefonu inceledim. Arayüzü çok hoşuma gitti. Tabi wifi bağlı olmadığından internet performansını inceleyemedim. Telefon sahiplerinden ricam wifi ve internet performansı nasıl. S3 kadar olsa benim için yeterli. Wifi çekim gücü nasıl? Dalgalanma oluyor mu? Bir de real racing 3, nova 3, mc4 gibi oyunlarda kasma donma oluryor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar konu çok durgun. Ben de telefonu almak isteyenlerdenim. Geçen gün teknosada telefonu inceledim. Arayüzü çok hoşuma gitti. Tabi wifi bağlı olmadığından internet performansını inceleyemedim. Telefon sahiplerinden ricam wifi ve internet performansı nasıl. S3 kadar olsa benim için yeterli. Wifi çekim gücü nasıl? Dalgalanma oluyor mu? Bir de real racing 3, nova 3, mc4 gibi oyunlarda kasma donma oluryor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajanmetin

Arkadaşlar konu çok durgun. Ben de telefonu almak isteyenlerdenim. Geçen gün teknosada telefonu inceledim. Arayüzü çok hoşuma gitti. Tabi wifi bağlı olmadığından internet performansını inceleyemedim. Telefon sahiplerinden ricam wifi ve internet performansı nasıl. S3 kadar olsa benim için yeterli. Wifi çekim gücü nasıl? Dalgalanma oluyor mu? Bir de real racing 3, nova 3, mc4 gibi oyunlarda kasma donma oluryor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

donma kasma yok, zaten kendi çözünürlüğünde grafik işlemcisi max performansı veriyor. wifi çok hızlı.
  • ajanmetin, arkadaşım evet konu durgun çünkü herkes telefondan çok memnun

Ben hayatımda ikinci defa LG kullanıyorum önceki Nexus 4 ta yaşadığım hezimetten sonra korkarak aldım doğrusu.
    Ama bu telefon Nexus 4 e takla attirir.

Gerçi bu telefonda yeniyim, ama arkadaşlar daha sağlıklı cevaplar verecektir.
    Ben bildiğimi gördüğümü yazayım yine de..

Bu telefonun internet hızı şaşırtıcı derece iyi hem 3g hem wifi olarak. .Nedenini bilmiyorum ama hem HD ekran dan, hem de Lg önyargimdan dolayi olabilir ilk korkum.Örneğin Note2 kullanırken internet hızı çok iyiydi,çünkü ekran çözünürlüğü düşüktü.Lg ise bu hızı HD ekran da yakalamış.Bundan hızlı gördüğüm internet hızı ise motorola razr intel de vardı.

Genel olarak kamera bence htc one dan bile iyi.Htc one modelini belki de tr de ilk kullananlardanim.

Ses olarak htc one modeline çok çok yakın.p.tesi desibel testi yapacağım ikisine de. :)
    Oyun performansı da 2gb ramin hakkini veriyor gerçekten.

Tek sıkıntım benim telefon at&t olduğu için TR dil yok.yakında çözerim onu da zaten.

Bu telefonu verip alabileceğim tek telefon ise LG G PRO olur sanırım.
    Mayıs taki almanya gezimde arastiracagim bulursam alırım.

Beni çok şaşırttin LG..
    Bravo,böyle cihazlar ve yazılım desteğini esirgemezsen geleceğin en iyi satış rakamlarına erişecektir Lg..

Herkese iyi forumlar

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ü s t a D -- 28 Nisan 2013; 10:58:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

Teknosada turuncu kart ile 30nisana kadar optimus g 1599tl.

Bu bilgiye nereden ulastiniz internet sayfasinda falan yazmiyor magzalarda da 1799 su anda

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

ajanmetin, arkadaşım evet konu durgun çünkü herkes telefondan çok memnun

Ben hayatımda ikinci defa LG kullanıyorum önceki Nexus 4 ta yaşadığım hezimetten sonra korkarak aldım doğrusu.

Bu telefonun internet hızı şaşırtıcı derece iyi hem 3g hem wifi olarak. .Nedenini bilmiyorum ama hem her ekran dan hem de Lg önyargimdan dolayi.Bundan hızlı gördüğüm internet hızı motorola razr intel de vardı.

Genel olarak kamera bence htc one dan bile iyi.Htc one modelini belki de tr de ilk kullananlardanim.

Ses olarak htc one modeline çok çok yakın.p.tesi demirel testi yapacağım ikisine de. :)

Tek sıkıntım benim telefon at&t olduğu için TR dil yok.yakında çözerim onu da zaten.

Beni çok şaşırttin LG..
    Bravo böyle cihazlar ve yazılım desteğini esirgemezsen geleceğin en iyi satış rakamlarına erişecektir Lg..

Herkese iyi forumlar

Hocam çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile alabilirim ozaman. Ah şu fiyatı biraz daha düşseydi :)

• Arkadaşlar selam,
    Ben de uzun zamandır bu telefonu inceliyorum. Şuan yurt dışındaki bir tanıdığım aracılığı ile alırsam 950-1000 TL arasında bir fiyata mal olacak. Kayıtla birlikte en fazla 1115 TL diyelim. Sizce bu fiyatlara peşin ve garantisiz olarak almak mı ? Yoksa Türkiye'de 1500-1600 TL civarında 12 taksitle dist. garantili almak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedath

Arkadaşlar selam,
    Ben de uzun zamandır bu telefonu inceliyorum. Şuan yurt dışındaki bir tanıdığım aracılığı ile alırsam 950-1000 TL arasında bir fiyata mal olacak. Kayıtla birlikte en fazla 1115 TL diyelim. Sizce bu fiyatlara peşin ve garantisiz olarak almak mı ? Yoksa Türkiye'de 1500-1600 TL civarında 12 taksitle dist. garantili almak mı?

Burda uygun fiyatlı:
    www.hepsiburada.com/liste/lg-optimus-g-e975/productDetails.aspx?productId=telceplgp975&categoryId=371946

• quote:

Bu telefonun internet hızı şaşırtıcı derece iyi hem 3g hem wifi olarak. .Nedenini bilmiyorum ama hem her ekran dan hem de Lg önyargimdan dolayi.Bundan hızlı gördüğüm internet hızı motorola razr intel de vardı.

Ses olarak htc one modeline çok çok yakın.p.tesi demirel testi yapacağım ikisine de. :)

Beni çok şaşırttin LG..
    Bravo böyle cihazlar ve yazılım desteğini esirgemezsen geleceğin en iyi satış rakamlarına erişecektir Lg..

Herkese iyi forumlar

Dostum bu telefonu kasımda ben de amerikadan getirtecegim.Dilini turkce yapmayı basarabilirsen buraya anlatırsan seviniriz.Birde telefonun batarya omru 2 sene sonra dolunca bataryayı nasıl degistirebeiliriz yurt dısından gelen telefonun bataryasını servis degistirirmi soru isareti.hayırlı olsun telefonun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

Teknosada turuncu kart ile 30nisana kadar optimus g 1599tl.

Bu bilgiye nereden ulastiniz internet sayfasinda falan yazmiyor magzalarda da 1799 su anda

dün ben de teknosa'da gördüm cihazı 1599 TL fiyat ve hatta yanında satış danışmanı elemanın demesine göre 5100 MAh kapasiteli bir de seyahat bataryası hediye olarak veriliyordu. yine satış danışmanın demesine göre yedek seyahat bataryası yaklaşık 300 TL imiş. ama ben hepsiburadanın kampanyasından faydalanmayı düşünenlerdenim.
  • benim aklım htc oneda kalmadı değil aslında. Ama düşünüyorumda bu telefonda yaptıklarımın aynısını htc oneda yapıyor.Eksik bi yanı yok yani. 2 yıl götürür. Şuan 500 liraya yakın fark var. Kamerası beni biraz tedirgin etsede bende düşünüyorum bu telefonu.

• quote:

Bu telefonun internet hızı şaşırtıcı derece iyi hem 3g hem wifi olarak. .Nedenini bilmiyorum ama hem HD ekran dan, hem de Lg önyargimdan dolayi olabilir ilk korkum.Örneğin Note2 kullanırken internet hızı çok iyiydi,çünkü ekran çözünürlüğü düşüktü.Lg ise bu hızı HD ekran da yakalamış.Bundan hızlı gördüğüm internet hızı ise motorola razr intel de vardı.

Ses olarak htc one modeline çok çok yakın.p.tesi desibel testi yapacağım ikisine de. :)

Beni çok şaşırttin LG..
    Bravo,böyle cihazlar ve yazılım desteğini esirgemezsen geleceğin en iyi satış rakamlarına erişecektir Lg..

Herkese iyi forumlar

Edit: imla

Telefonu ilk açrıgınızda geriye kalan hafıza ne kadardı ? Yani sistem ne kadarını yemiş?

• Kullaniciya ayrilan alan 25gb arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayal@t -- 28 Nisan 2013; 19:17:59 >
  • Cihazını satmak isteyen varsa pm atabilir.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.