Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Fanboylukla gram alakası yok . Kullandığım telefon Nexus 4 zaten . Arkadaş beş para etmez s4 demiş neye dayanarak demiş bilmiyorum.

Yapılan incelemelerde s3 ten tek farkının az gelişmiş kamera (o da ne kadar şüpheli), daha iyi bir işlemci ve 2 gb ram dışında ciddi bir farkı yok... Üstelik aynı aptal arayüz... Hala telefon rehberine bile girerken 4-5 sn bekletiyor, hala menuler arasında gezinirken bile lag yapıyor vs vs... Optimus G'de bir kere bile lag olmadı bende ve var diyeni de görmedim ki buna incelemeler de dahil... Alet süper hızlı herşeyiyle... Ekranı zaten çok daha kaliteli... S4 hala pentile ekran bu da demektir ki internet sayfalarını iyice büyütmeden yazılar okunmayacak gene... E o zaman büyük ekran telefon almanın ne anlamı var... Herşeyi bir tarafa malzeme hala aynı çakma plastik...

S3 ten sadece 30 usd daha yüksek maliyeti var ama satış fiyatına gelince paralel ith. S3 980 liraya bile satılırken dist. ürünü 1250 liraya bulunabilirken S4 1999 TL... Daha fazlasına gerek var mı...?

• S3 yere düşünce ekran kırılıyordu bunda da öyle bir olay olur mu dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500 mah pil , cikarilabilir batarya , micro sd kart girisi ve 1500 tl distrubutor fiyati olsaydi ne guzel satardi bu cihaz yazik ettiler.

Bugun teknosada denedim cok hosuma gitti. Haftaya muhtemelen s4 alacagim ama bugun teknosada bu cihaz 1300 1400 seviyelerinde olsa s4 yerine bunu tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

quote:

Fanboylukla gram alakası yok . Kullandığım telefon Nexus 4 zaten . Arkadaş beş para etmez s4 demiş neye dayanarak demiş bilmiyorum.

Yapılan incelemelerde s3 ten tek farkının az gelişmiş kamera (o da ne kadar şüpheli), daha iyi bir işlemci ve 2 gb ram dışında ciddi bir farkı yok... Üstelik aynı aptal arayüz... Hala telefon rehberine bile girerken 4-5 sn bekletiyor, hala menuler arasında gezinirken bile lag yapıyor vs vs... Optimus G'de bir kere bile lag olmadı bende ve var diyeni de görmedim ki buna incelemeler de dahil... Alet süper hızlı herşeyiyle... Ekranı zaten çok daha kaliteli... S4 hala pentile ekran bu da demektir ki internet sayfalarını iyice büyütmeden yazılar okunmayacak gene... E o zaman büyük ekran telefon almanın ne anlamı var... Herşeyi bir tarafa malzeme hala aynı çakma plastik...

S3 ten sadece 30 usd daha yüksek maliyeti var ama satış fiyatına gelince paralel ith. S3 980 liraya bile satılırken dist. ürünü 1250 liraya bulunabilirken S4 1999 TL... Daha fazlasına gerek var mı...?

Şu anda diğer markaların amiralleri > S3 ise , S4 > diğer markaların amiralleri ise , s3 vs s4 kıyasına gerek görmüyorum . Yeri de burası değil zaten.

• Benchmark sonuclarinizi koyabilirseniz güzel olur

• quote:

quote:

s3 ten bir ton farkı var s3 geldiğinde 2000 lere satıyordu millet asgari ücret bile kazanıyor olsa koşa koşa samsung diye alıyordu.şimdi bu telefon s3 ü donanımda en az 2 ye ekranda 3e tasarım-kalitede 4 e katlıyor,içinden süper bir kulaklık çıkıyor dahili 32 gb hafıza sunuyor ve 1799tl çok deniyor.gerçekten komik bir kıyaslama olmuş.aynı telefonu samsun yapsa ve fiyatı 2000 olsa forumlar müthiş harika telefon diye yıkılıyor olurdu millet koşa koşa almaya giderdi.ülkemiz gerçekten bu konuda çok ilginç.telefonun çıkış fiyatının bu olması gayet normal.s3 gibi bu da zamanla düşücek fiyatta.

• Distrübütör 1500e düşse de alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: melih9478

Distrübütör 1500e düşse de alsak

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Arkadaşlar telefonun yanında verilen Quadbeat kulaklıklar ile ilgili yorum yapabilecek olan var mı?

Cihazı Kadıköy/Tepe Nautilus'daki teknosa mağazasında inceleme fırsatım oldu. Standda HTC görevlisi bir arkadaş ile baya bir muhabbet ettik sağolsun benimle çok ilgilendi. Optimus G'nin kutu içerisinden çıkan kulaklığını çok met etti ki bu arkadaş HTC yetkilisi (beast audio faktörü) artı kendisi 300 liralık beast kulaklık kullanıyor. Kutu içerisinden kulaklığı çıkardı ve bende standdaki Optimus G'de mp3 yüklü olmadığından kendi cihazım olan One X'te kulaklığı test etme imkanım oldu. Aynı parçanın aynı yerlerini önce Optimus G kulaklığı ile sonra da HTC yetkilisi arkadaşın cebinden çıkardığı 300 liralık meşhur beastaudio kulaklık ile de dinledim ve sonuç şu Optimus G'nin yanında verilen kulaklıktaki ses kalitesi çok çok iyi. Şunu söyleyebilirim ki, bu zamana kadar bir cep telefonu ile verilen en kaliteli kulaklık..

Teşekkür ederim hocam yorum için o zaman siparişimi vereyim ben

• Bircok kisi cihazin kamerasini yetersiz bulmus. 13 mp kamera az isikli ortamda flash ile o kadar kotu resim nasil ceker anlayamadim ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pekka

Bircok kisi cihazin kamerasini yetersiz bulmus. 13 mp kamera az isikli ortamda flash ile o kadar kotu resim nasil ceker anlayamadim ki.

foto kalitesi iyi bir lg telefonu görmedim. fotoda zayıf adamlar.
  • quote:

Benchmark sonuclarinizi koyabilirseniz güzel olur

Buyrun hocam benim daha önce paylaştığım antutu benchmark sonuçları. Telefonun performansı zaten ortada benchmarklar da bunu destekler nitelikte.
     ★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

• 2g ramle full hdlerin tökezlediği bu ortamda hd ekranı,kullanışlı arayüzü ve kusursuz tasarımı var.Kamerası da güzel.Yalnız fiyatı çok demişler.Hele düşsünler biraz olmaz böyle. Alıcıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

Benchmark sonuclarinizi koyabilirseniz güzel olur

Buyrun hocam benim daha önce paylaştığım antutu benchmark sonuçları. Telefonun performansı zaten ortada benchmarklar da bunu destekler nitelikte.

Sağolun ya şöyle güncel bir bencmark sonucu bekliyordum iyi oldu teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Optimus G'nin tüm versiyonlarına 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi ile ana ekranda sonsuz geçiş özelliği geldi hocam...

Niye benim telefonda yok acaba...?

Bilmemki neden acaba...

Ne demek hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• Arkadaşlar HB 1649 tl 12 taksit.200 tl hediye çeki,50 tl worldpuan 1400 e geliyor.Çok iyi fiyat değil mi?Resmi Lg Türkiye garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headcoach -- 22 Nisan 2013; 22:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

Arkadaşlar HB 1649 tl 12 taksit.200 tl hediye çeki,50 tl worldpuan 1400 e geliyor.Çok iyi fiyat değil mi?Resmi Lg Türkiye garantili.

Valla süper fiyat bence... Bu fiyata daha iyi bir cihaz yok...
  • quote:

Arkadaşlar HB 1649 tl 12 taksit.200 tl hediye çeki,50 tl worldpuan 1400 e geliyor.Çok iyi fiyat değil mi?Resmi Lg Türkiye garantili.

garanti şartları bu şekilde bu firma gerçekten resmi distiribütör mü? Firmayı bilen var mı garantide sorun çıkmaz dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

quote:

garanti şartları bu şekilde bu firma gerçekten resmi distiribütör mü? Firmayı bilen var mı garantide sorun çıkmaz dimi ?

Firma sadece getiren tüm Lg Türkiye servisleri tarafından garantilidir diye anlaşılıyor.Bu LG nin güncelleme sorunu olmasa hemen alıcam fakat hiç güvenemiyorum ve tereddütte kalıyorum.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.