Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlara alın bu telefonu 6 ay sonra yarı fiyatına satamazsınız elinizde patlar :) ondan sonra zaten çok süper neden satmak isteyeyim diye kendinizi kandırırsınız (ana fikri anlamayanlar yorumu dikkate almasın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

Arkadaşlar HB 1649 tl 12 taksit.200 tl hediye çeki,50 tl worldpuan 1400 e geliyor.Çok iyi fiyat değil mi?Resmi Lg Türkiye garantili.

indirim çekini telefonda kullanabiliyormuyuz ? Yoksa başka birşey alırkenmi kullanabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancii05

quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

Arkadaşlar HB 1649 tl 12 taksit.200 tl hediye çeki,50 tl worldpuan 1400 e geliyor.Çok iyi fiyat değil mi?Resmi Lg Türkiye garantili.

indirim çekini telefonda kullanabiliyormuyuz ? Yoksa başka birşey alırkenmi kullanabiliriz?

100+100 şeklinde yatırıyolar.Telefonu alırken kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada kampanyasiyla cok uygun fiyata geliyor aslinda , s4 beklerken bir anda aklimi celmedi degil ama tekrar s4 beklemeye karar verdim
  • HB kampanyasi iyi guzel de ceklerin gercek ederi 170tl diye hesaplayin.

Yine de bekleyecegim 15-20 gun daha. S4 xperia z ve htc one baskisiyla biraz daha dussun fiyatlar sonra bir kampanyayla aliriz.

• Bu telefonda herşey tamam da kamera sıkıntı gibi biraz galiba. Daha önce s2 veya s3 kullanan arkadaşlar varsa fotograf kalitesi olarak karşılaştırsanız ne dersiniz? Hangisi daha iyidir?
  • Hepsiburada indirimin uzerine bir kere daha indirim yapmis sanirim optimus g ler ellerinde kaldi kimse almiyor.

Su an ki fiyat 1600 tl arti 200 hediye ceki arti 50 worldpuan.

1350 ye kadar bir sekilde inebiliyor , dusunenler kacirmasin diycem de bu gidisle daha da duscek fiyati.
  • haa gayret az daha inde alalım
  • Fotoğraf kalitesi yüzünden bence az satiyordur .

• arkadaşlar bence çok eşelemenin de anlamı yok. ne yaparsak yapalım, 1 ay sonra daha iyisi çıkacak :) ondan sonraki 1 ayda da elimizdeki yeni yine eski teknoloji olacak, aksini iddia eden?
  • ya bu telefona taktım kafayı ama kamerası çok kötü yahu şuraya bakın

http://www.androidworld.it/2013/04/23/confronto-fotocamere-htc-one-vs-sony-xperia-z-vs-lg-optimus-g-vs-nokia-lumia-920-151499/

yazılımsalmıdır nedir sorun acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hancii05 -- 24 Nisan 2013; 22:43:48 >
  • quote:

ya bu telefona taktım kafayı ama kamerası çok kötü yahu şuraya bakın

http://www.androidworld.it/2013/04/23/confronto-fotocamere-htc-one-vs-sony-xperia-z-vs-lg-optimus-g-vs-nokia-lumia-920-151499/

Hocam bu lg nin urettigi her cihazin kamerasi kotu. Niye hic kameraya ozen gostermezler anlamiyorum.

Nexus 4 kullaniyordum 8 mp. elimde ipod touch 5 , 5mp cok cok daha iyi resimler cekiyordu.

Az once s4 videosunu izledim donanimhaberin, bu cihazin kamerasi iyi olsaydi dusunmez alirdim bu fiyata

• Kulaklığını kullanmayıp satmak isteyen varsa talip olabilirim.
  • quote:

ya bu telefona taktım kafayı ama kamerası çok kötü yahu şuraya bakın

Merhaba arkadaşım,benim de elime yarın geçecek telefon ama açıkçası bu kadar kötü olacağını sanmam.

Bu resimlere bakarsam,geçen gün aldığım htc one nın resim kalitesi bundan daha kötüydü..

Bence bu da htc one da güncelleme ile daha iyi oalcaktır.Merakımdan dolayı elimden çok fazla marka model telefon gelip geçiyor, ama dürüstçe yazmam gerekirse gördüğüm en iyi kamera performansı Htc one x , Motorola Razr İ vs vs diye gider..

Benim için kullanışlık daha önemlidir bir cihazda.Profesyonel veya ona yakın resimler le işim yok.İş görecek netlikte olması yeterli bence.

Neyse , yarın cihaz geldiğinde bir kaç resim/kıyaslama da ben yaparım..

İyi forumlar.

• lg 4 modeldende daha şık duruyor ama kameraya üzüldüm doğrusu
  • günde en az 2 kere sıfırdan fulluyorum. senede ortalama 800'ü rahat geçerim
  • Bir tane yakın çekim fotosu koyayım.

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 25 Nisan 2013; 1:55:50 >
  • Dediğime geliyor işte HB bir kez daha indirim yapmış. 1600TL de çok 1 aya kadar 1525 TL falan olur diye düşünüyorum. Fakat 200TL çek kampanyası ile aklımı çok fena çeliyor.

1600 - 100TL Paraf kart ilk ekstre indirimi - 50TL çek kullanımı - 175TL gelen çek = 1275 TL.

Bu fiyattan almak iyi olabilir off çok kararsızım çok

Sony xperia SP bekliyorum 2380Mah bataryayla geliyor bu telefondan yarım gün daha fazla dayanır ve işimi gayet de görür. Fakat buna da aklım gitti.
  • Fiyatlar giderek düşüyor. Hele bir S4 bu haftasonu piyasaya çıksın. 2 haftaya kadar 1,350 TL ye doğru iner.. Ben de alacaktım ama S4 ile bunun arasında kaldım. Bakalım. S4 ü kendim incelemeden karar vermek istemiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.