Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

Orijinalden alıntı: kayaserkan

Herkez telefonun Batarya olayını sormuş. Günümüzde akıllı telefonların en büyük sıkıntısı durumunda malum. Ben 3G açık halde belli başlı uygulamalara (Gmail, Facebook, Whatsapp vs) senkronizasyon izni verilmiş, günlük 20 dakika görüşme, 20 - 30 civarı sms, işe giderken ve dönerken yaklaşık birbuçuk saat internet veya oyun derken gün sonuna % 30 la falan giriyo sonrada evde Real Racing falan derken şarjı baya baya sömürüp gece 11 gibi şarja takıyorum. Bundan önce S3 kullanmışdım ondan daha performanslı olduğunu söyleyebilirim aynı şekilde kullandığımda o eve zor götürüyordu bazen yolda kalmamak için iş yerinde şarj etmem gerekiyordu.
    Fotoğraf kalitesine gelince gündüzleri veya iyi ışık alan bir ortamda tek kelimeyle süper, Dropbox da S3 le ve OneX ile çekilmiş resimlerim var onlarla kıyaslayınca onlardan daha iyi diyebilirim. Ama loş bir ortam veya gece, yani ışık yetersiz bir ortamda gerçekden diğer kıyasladığım telefonlar bundan iyi. İçler acısı değil ama yinede telefona yakışmıyo diyebilirim.
    Ekran konusunda şüpheleri olan arkadaşalar varsa şüpheleri tamamen yersiz, Xperia Z nin ekranı buna göre çok sönük kalıyor ve Su geçirmeme muhabbetinden dolayı ses kaliteside bundan çok kötü (heralde özel bir kaplama kullanılıyor onun la alakası olabilir.) Full Hd olayına takılmayın ekranlar yan yanayken hiç anlayamazsınız hangisi Hd hangisi Full Hd. Ama kamerası bundan iyi olabilir onu denemedim.

İşte tam benim kullanma tarzıma benziyor. Gerçi ben internete 30 dakika girerim en fazla o yüzden %50 kalabilir.

Bence iyi bir performans ancak 2380 olsaydı tadından yenmezdi. Tek sorun tipi bence Keskin hatlar daha çok hoşuma gidiyor ama bu telefonda da tam istediğim özellikler var ne yapacağımı bilemedim kaç aydır :(

Tabi kamerası 13 mp olanı almak lazım, Türkiyede hangisi satılıyor acaba?

Trdekiler 13mp kameraya sahip.icinden cikan kulaklikta cok cok iyi.batarya omru muadillerine gore iyi.g nin ekran z den cok daha parlak ve dogal renklerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu bataryayı neden değiştirilebilir yapmazlar... Zamanla pilin ömrü bitince servise yollayıp mı değiştirmek gerekiyor.... Cihaz süper. Defalarca inceledim bakalım alıcaz zaten .. S4 ü de sevmiyorum bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandrake -- 17 Nisan 2013; 14:05:13 >
  • Batarya çok problem olmaz bence yanlış hatırlamıyorsam s3'te 40mm lik işlemci vardı ve batarya 2100 mah olmasına rağmen 1 günü rahat çıkarıyordu. Bu telefonda 28nm işlemci varken 1.5 günü normal kullanımda rahat cıkarır gibi
  • Yok ben ondan şikayetçi değilim zaten .. Sadece pilin zamanla ömrü bitince ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

Yok ben ondan şikayetçi değilim zaten .. Sadece pilin zamanla ömrü bitince ne olacak.

lg pili için 800'ün üzerinde doldur boşaltta bile aynı performans vereceği garantisi veriyor. Yani yıllar alır ki telinizi değiştirirsiniz muhtemelen :)
  • her gün 1 kere şarj edilse bile 2 yılı geçiyor bataryanın ömrü.
  • Bu telefonu gözüme kestirdim de bu fiyattan almam hayatta.

Bir anda gaza geldiler 2000TLye yakın fiyat çekmeye başladılar insanlar da kuzu kuzu veriyor.
    Zaten bu fiyattan satılmaya devam ederse güzel telefon olmasına rağmen pek kimse almayacak. Benim gibi düşünen bir çok insan var.
    Xperia Z'nin fiyatları bu telefonun fiyatını etkilemeliydi. Haa bu etkilemezse HTC One ve S4 ile ağzının payını alacaktır.
    Paralel ithalatla 1200e bulsam alırım sanırım.
  • quote:

Bu telefonu gözüme kestirdim de bu fiyattan almam hayatta.

Bir anda gaza geldiler 2000TLye yakın fiyat çekmeye başladılar insanlar da kuzu kuzu veriyor.
    Zaten bu fiyattan satılmaya devam ederse güzel telefon olmasına rağmen pek kimse almayacak. Benim gibi düşünen bir çok insan var.
    Xperia Z'nin fiyatları bu telefonun fiyatını etkilemeliydi. Haa bu etkilemezse HTC One ve S4 ile ağzının payını alacaktır.

muhtemelen 1400 500 e iner ama 1200tl 1 yıl içinde çok zor gibi
  • quote:

http://www.n11.com/lg-optimus-g-e-975-sinirlariniz-olmadan-yasayin-P12709911

1639 TL ve 1100 TL de hediye çeki (ayrıntılı iş ama) 16TL puan veriyor... Üstelik Axess ile %5 chippara 50 TL'de oradan gelir 1575 TL ye süper telefon bence kesinlikle...

• quote:

Orijinalden alıntı: java

quote:

http://www.n11.com/lg-optimus-g-e-975-sinirlariniz-olmadan-yasayin-P12709911

1639 TL ve 1100 TL de hediye çeki (ayrıntılı iş ama) 16TL puan veriyor... Üstelik Axess ile %5 chippara 50 TL'de oradan gelir 1575 TL ye süper telefon bence kesinlikle...

Hediye çekinin kullanım şartları zulüm bu sitede.

Xperia Z'nin distribütör garantili satış fiyatı ile paralel ithalat fiyarı arasında 300 TL gibi bir fark var üstelik banka kambanyaları falan dahil değil. Eğer sağdan soldan puan vs. kampanyası bulursak 350TL gibi aşağı bir fiyattan alabiliriz.

Fakat bunda puan vs dahil 200 TL. Hala yüksek. Telefon biraz daha yayılsa fiyatlar düşecek ancak zaten pek fazla yerde satılmıyor diye pahalı satıyorlar sanırım.

• çok pahalı telefon en fazla 1.500 tl olması gerekiyordu bide prosuda var oda değilki bu fiyata çok 1.200 olsa kampanyayla felan alınır
    not:bu fiyata tutmaz
  • Fiyat konusunda insanda şöyle bir durum oluşuyor. Aldığınız tüm telefonlar için söylüyorum 3-4 ay içinde fiyatlarda % 15 - 20 düşme oluyor. Bu düşme olmasa ya da çok çok az oranda olsa insanlar gönül rahatlığıyla telefonları satın alırlar.. Bundan birkaç sene öncesine kadar bir üst model çıktıktan sonra bir alt modelin fiyatı düşerken şimdilerde bu durum daha da ileri giderek , fiyatlar üst modeli beklemeden rekabet piyasasından ötürü birkaç ayda hızla düşme yaşıyor. Bu da insanları pişman ettiriyor doğal olarak.
  • teefonda flash player çalışıyormu ?
  • Arkadaşlar telefonun yanında verilen Quadbeat kulaklıklar ile ilgili yorum yapabilecek olan var mı?
  • bir gün optimus 3dyi satarsam ilk alacağım telefon bu olur çok hoşuma giden bir model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Arkadaşlar telefonun yanında verilen Quadbeat kulaklıklar ile ilgili yorum yapabilecek olan var mı?

Cihazı Kadıköy/Tepe Nautilus'daki teknosa mağazasında inceleme fırsatım oldu. Standda HTC görevlisi bir arkadaş ile baya bir muhabbet ettik sağolsun benimle çok ilgilendi. Optimus G'nin kutu içerisinden çıkan kulaklığını çok met etti ki bu arkadaş HTC yetkilisi (beast audio faktörü) artı kendisi 300 liralık beast kulaklık kullanıyor. Kutu içerisinden kulaklığı çıkardı ve bende standdaki Optimus G'de mp3 yüklü olmadığından kendi cihazım olan One X'te kulaklığı test etme imkanım oldu. Aynı parçanın aynı yerlerini önce Optimus G kulaklığı ile sonra da HTC yetkilisi arkadaşın cebinden çıkardığı 300 liralık meşhur beastaudio kulaklık ile de dinledim ve sonuç şu Optimus G'nin yanında verilen kulaklıktaki ses kalitesi çok çok iyi. Şunu söyleyebilirim ki, bu zamana kadar bir cep telefonu ile verilen en kaliteli kulaklık..

• Telefonun fiyatına bahane bulan arkadaşlar aynı donanıma sahip Xperia Z'nin 1850 TL'ye fiyasaya çıktığını ve 1750 TL den aşağı satılmadığını da düşünmeliler... Öte yandan bence beş para etmez S4'ün 2000 TL'den satışa çıktığını da unutmamalılar... Optimus G 768p ekran avantajıyla muhtemelen oyunlarda hepsinden daha hızlıdır... Muhtemel diyorum zira ben oyun oynamam deneme şansım da yok... Diğerlerinin 1080p olması da hiçbirşey ifade etmiyor çünkü gerçekler ortada, Optimus G'deki ekran hepsinden daha iyi renk doygunluğuna ve kaliteye sahip...

Neyse, görmek istemeyen göze, içine de soksan gerçeği gösteremezsin...

Edit...: Kulaklık olayına gelince kendi özel kulaklığı olmayan (bits odyo kastetmiyorum, adam gibi kulaklıklara sahip olanlar) hemen herkesi memnun edecek bir kulaklık diyebilirim rahatlıkla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 19 Nisan 2013; 19:09:56 >

• quote:

Telefonun fiyatına bahane bulan arkadaşlar aynı donanıma sahip Xperia Z'nin 1850 TL'ye fiyasaya çıktığını ve 1750 TL den aşağı satılmadığını da düşünmeliler... Öte yandan bence beş para etmez S4'ün 2000 TL'den satışa çıktığını da unutmamalılar... Optimus G 768p ekran avantajıyla muhtemelen oyunlarda hepsinden daha hızlıdır... Muhtemel diyorum zira ben oyun oynamam deneme şansım da yok... Diğerlerinin 1080p olması da hiçbirşey ifade etmiyor çünkü gerçekler ortada, Optimus G'deki ekran hepsinden daha iyi renk doygunluğuna ve kaliteye sahip...

Edit...: Kulaklık olayına gelince kendi özel kulaklığı olmayan (bits odyo kastetmiyorum, adam gibi kulaklıklara sahip olanlar) hemen herkesi memnun edecek bir kulaklık diyebilirim rahatlıkla...

Beş para etmez s4 Güldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

Telefonun fiyatına bahane bulan arkadaşlar aynı donanıma sahip Xperia Z'nin 1850 TL'ye fiyasaya çıktığını ve 1750 TL den aşağı satılmadığını da düşünmeliler... Öte yandan bence beş para etmez S4'ün 2000 TL'den satışa çıktığını da unutmamalılar... Optimus G 768p ekran avantajıyla muhtemelen oyunlarda hepsinden daha hızlıdır... Muhtemel diyorum zira ben oyun oynamam deneme şansım da yok... Diğerlerinin 1080p olması da hiçbirşey ifade etmiyor çünkü gerçekler ortada, Optimus G'deki ekran hepsinden daha iyi renk doygunluğuna ve kaliteye sahip...

Gene basmış fanboylar burayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

Gene basmış fanboylar burayı.

Fanboylukla gram alakası yok . Kullandığım telefon Nexus 4 zaten . Arkadaş beş para etmez s4 demiş neye dayanarak demiş bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.