Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Bir kaç resim de ben yükleyeyim müsaadenizle

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

Valla şimdiye kadar hiçbir telefonun kamerasına laf atmadım. Çünkü profesyonel fotoğrafçı gibi daha iyisini daha iyisini isteyenleri hiç anlayamıyorum bu sadece bir telefon. Fotoğrafçı olmak istiyorsan LENS kullanacaksın kardeşim telefonla olmaz bu işler.

Amma velakin bu fotoğraflar gerçekten 13mp bir kamera için gayet kalitesiz görünüyor. Hiç yazılımsal iyileştirme teknolojisi kullanmamışlar. Geniş açıyı sağlayan 13mpyi bodozlama ayarlamışlar o kadar sanki.

Haa bir telefondan daha fazlasını istemeyeceğim için beni her türlü tatmin eder ama bu kamera manyaklarını asla memnun etmez bence

Bu arada hocam köfteler manyak görünüyor o nasıl porsiyon öyle! Sorayım dedim neresi diye ama köşede görünen adresten araştırdım ki Çanakkale'deymiş Sağlık olsun.

Kesinlikle katılıyorum..Deli gibi resim seviyorsan alacaksın makineyi.

Bu fotoğraflar yani benim optimus g 8 mp olan AT&T modeli

köfte li resim normal çekim..
    deniz kenarı HDR çekim ( batan güneşi odaklayıp çektim)
    geniş açı ise PANAROMA çekim..

Bir de cihaz full ingilizce olduğu için hiçbir ayar yapmadan oto mod da çektim.

Gerçi ben 13 mp olan asus padfone 2 de kullandım pek bir fark göremedim.Hatta sattığım arkadaş 2 haftaya kalmadan sattı ,kamerası kötü diye.

Fotoğraflara gelince onlar GELİBOLU dan..Hafta sonu memlekete gitmiştim bi kaç resim çektim bende :)

Köfteler ise BİGA lı AKİF USTA dan..O köfteyi yersen başka yerde köfte yiyemezsin..Aynı lezzeti İstanbul / Üsküdar / yeni hükümet binasının karşısında KÖZDE BİGA KÖFTESİN de bulabilirsin..Çünkü köfteler Biga dan aynı usta dan geliyor..Köfte bitince dükkan kapanır.. Bir de üstüne kaymaklı biga peynir tatlısını yediğin de dünyayı unutursun o kadar diyorum başka birşey demiyorum..

http://www.sektorelhabermerkezi.com/tr/meshur-kofteci-akif.html

Afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ü s t a D -- 29 Nisan 2013; 23:19:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Kesinlikle katılıyorum..Deli gibi resim seviyorsan alacaksın makineyi.

Bu fotoğraflar yani benim optimus g 8 mp olan AT&T modeli

köfte li resim normal çekim..
    deniz kenarı HDR çekim ( batan güneşi odaklayıp çektim)
    geniş açı ise PANAROMA çekim..

Bir de cihaz full ingilizce olduğu için hiçbir ayar yapmadan oto mod da çektim.

Gerçi ben 13 mp olan asus padfone 2 de kullandım pek bir fark göremedim.Hatta sattığım arkadaş 2 haftaya kalmadan sattı ,kamerası kötü diye.

Fotoğraflara gelince onlar GELİBOLU dan..Hafta sonu memlekete gitmiştim bi kaç resim çektim bende :)

Köfteler ise BİGA lı AKİF USTA dan..O köfteyi yersen başka yerde köfte yiyemezsin..Aynı lezzeti İstanbul / Üsküdar / yeni hükümet binasının karşısında KÖZDE BİGA KÖFTESİN de bulabilirsin..Çünkü köfteler Biga dan aynı usta dan geliyor..Köfte bitince dükkan kapanır.. Bir de üstüne kaymaklı biga peynir tatlısını yediğin de dünyayı unutursun o kadar diyorum başka birşey demiyorum..

Afiyet olsun

Hocam gece gece ağzımı sulandırdın adeta

İstanbul'daki tavsiye için çok teşekkür ederim ilk fırsatta kesinlikle gideceğim

Ben 13mb diye düşünerek bu yorumu yapmıştım ama 8mb için sanki piyasadakilerden pek de farkı yok gibi. Benimki de yarın gelecek sanırım kendim deneyip karşılaştırırım.

• dün hepsiburada da 1548 tl olduğunu gördüm tam alımı tamamlıyordum kart çekimi sırasında hata oluştu sayfa güncellendiğinde gene 1598 oldu bekliyorum belki gene olur diye bugün çeklerinde son günü alsam mı almasam mı bilemedim 50 tl lik avantajı gördükten sonra almak için elim gitmiyor şimdi sizce ne yapayım?
  • Arkadaşlar ben de telefonumu satmaya karar verdim Alıcı varsa pm den kontak kurabilir.

LG PRO G alacağım kısmetse
  • Üstad nereden alacaksın G Proyu . Benim de kafamda tek O var. Note 3 erken çıksaydı onu alacaktım ama olmadı. Almanya vb. ülkelerde henüz çıkmadı sanırım...
  • şuanda 1548 de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

Üstad nereden alacaksın G Proyu . Benim de kafamda tek O var. Note 3 erken çıksaydı onu alacaktım ama olmadı. Almanya vb. ülkelerde henüz çıkmadı sanırım...

G pro varmış hocam almanya da..Bir arkadaşım da Amerikaya gidecek.Kesin alıcıysan.Kontak kurayım arkadaşlarla.
  • Bugün 1599tl ye teknosa da gördüm ürünü. Yaklaşık 3 aydır çok yoğun bir şekilde s3, s4, nexus 4, htc one, xperia z,iphone 5, iphone 4s gibi üst segment telefonların incelemelerini videolarını izledim kafa patlattım. Çok pro bir kullanıcı değilim ama her kafadan çıkan sesleri okudum dinledim. Bugün ilk defa bu telefonların hepsini bir arada görme şansına ulaştım(bazıları hariç :) ). Malzeme olarak ben burdayım diye bağıran bir telefondu tüm ekranlar kapalıydı. Elim önce s3 e gitti sonra nexus 4 e ardından iphone 5 e. Browser performansına kamera çekimlerini incelerken LG optimus G yi gördüm. Ekranı açtığım anda çok şaşırdım. Baktığım tüm telefonlardan daha iyi bir görüntüye sahipti. İnternet olduğundan sitelerde gezinmeye başladım evdeki bilgisayarımdan daha hızlıydı veled. Bayağı bir site dolaştım her türlü videoyu açtım ve 5 aydır karar veremeyen ben gittim az önce telefonu aldım. İnternette ithalatçı firma garantili olarak bile 1589tl olan bir telefonu teknosadan 1599 a aldığım için mutluyum inşallah sonradan pişman olmam. 5 arkadaşız birimiz s3 diğerimiz iphone 4s bir diğerimiz nexus 4 bir diğerimiz ise sony xperia s kullanıyor. Telefonu gören arkadaşlarım çok şaşırdı diyebilirim. Ama yinede diyorum ki elektronik birazda şans işi umarım pişman olmam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

Bugün 1599tl ye teknosa da gördüm ürünü. Yaklaşık 3 aydır çok yoğun bir şekilde s3, s4, nexus 4, htc one, xperia z,iphone 5, iphone 4s gibi üst segment telefonların incelemelerini videolarını izledim kafa patlattım. Çok pro bir kullanıcı değilim ama her kafadan çıkan sesleri okudum dinledim. Bugün ilk defa bu telefonların hepsini bir arada görme şansına ulaştım(bazıları hariç :) ). Malzeme olarak ben burdayım diye bağıran bir telefondu tüm ekranlar kapalıydı. Elim önce s3 e gitti sonra nexus 4 e ardından iphone 5 e. Browser performansına kamera çekimlerini incelerken LG optimus G yi gördüm. Ekranı açtığım anda çok şaşırdım. Baktığım tüm telefonlardan daha iyi bir görüntüye sahipti. İnternet olduğundan sitelerde gezinmeye başladım evdeki bilgisayarımdan daha hızlıydı veled. Bayağı bir site dolaştım her türlü videoyu açtım ve 5 aydır karar veremeyen ben gittim az önce telefonu aldım. İnternette ithalatçı firma garantili olarak bile 1589tl olan bir telefonu teknosadan 1599 a aldığım için mutluyum inşallah sonradan pişman olmam. 5 arkadaşız birimiz s3 diğerimiz iphone 4s bir diğerimiz nexus 4 bir diğerimiz ise sony xperia s kullanıyor. Telefonu gören arkadaşlarım çok şaşırdı diyebilirim. Ama yinede diyorum ki elektronik birazda şans işi umarım pişman olmam :)

Hayırlı olsun. Bende htc one takmıştım kafaya ama sonra htc one'da yapabileceklerimi bu cihazdada yapabilirim. Hiç bir eksiği yok. Neden daha fazla para verimki? Ayrıca tasarım olarakda daha güzel Optimus g (bana göre). 1 ay içinde bende alıcam inşallah.

• quote:

Bugün 1599tl ye teknosa da gördüm ürünü. Yaklaşık 3 aydır çok yoğun bir şekilde s3, s4, nexus 4, htc one, xperia z,iphone 5, iphone 4s gibi üst segment telefonların incelemelerini videolarını izledim kafa patlattım. Çok pro bir kullanıcı değilim ama her kafadan çıkan sesleri okudum dinledim. Bugün ilk defa bu telefonların hepsini bir arada görme şansına ulaştım(bazıları hariç :) ). Malzeme olarak ben burdayım diye bağıran bir telefondu tüm ekranlar kapalıydı. Elim önce s3 e gitti sonra nexus 4 e ardından iphone 5 e. Browser performansına kamera çekimlerini incelerken LG optimus G yi gördüm. Ekranı açtığım anda çok şaşırdım. Baktığım tüm telefonlardan daha iyi bir görüntüye sahipti. İnternet olduğundan sitelerde gezinmeye başladım evdeki bilgisayarımdan daha hızlıydı veled. Bayağı bir site dolaştım her türlü videoyu açtım ve 5 aydır karar veremeyen ben gittim az önce telefonu aldım. İnternette ithalatçı firma garantili olarak bile 1589tl olan bir telefonu teknosadan 1599 a aldığım için mutluyum inşallah sonradan pişman olmam. 5 arkadaşız birimiz s3 diğerimiz iphone 4s bir diğerimiz nexus 4 bir diğerimiz ise sony xperia s kullanıyor. Telefonu gören arkadaşlarım çok şaşırdı diyebilirim. Ama yinede diyorum ki elektronik birazda şans işi umarım pişman olmam :)

Hayırlı olsun iyi günler de kullan.Kesinlikle doğru bir karar vermişsin.S4 ü bilmiyorum ama diğer yazdıklarından daha sıcak bir telefon G..

motorola gibi güven veren ve sağlam bir duruşu var Optimus G nin..

• Herşey çok güzel de ölü piksel var ekranda 3 tane :( ölü piksel garantisi var mı teknosanın ürünü yarın götürsem değiştirir mi yoksa servise mi gidecek ?
  • quote:

Herşey çok güzel de ölü piksel var ekranda 3 tane :( ölü piksel garantisi var mı teknosanın ürünü yarın götürsem değiştirir mi yoksa servise mi gidecek ?

hemen götürün ancak umuyorum ki saçma sapan şekilde "servise gidecek" demesinler. 3 taneye değişmeleri lazım artık.
  • Yarın ilk işim götürüp değişim istemek olacak. Umarım zorluk çıkartmazlar
  • quote:

Yarın ilk işim götürüp değişim istemek olacak. Umarım zorluk çıkartmazlar

Hocam bildiğim kadarıyla 1 haftaya kadar değişim yapıyorlar.tüketici haklarına bir bakın bence.
  • Evet, tabiki ciddi ciddi alıcıyım..
  • 29 gecesindesinde siparişini verdiğim ürünüm bugün elime ulaştı.
    Öncelikle resmi lg distrübütörü garantili diyordu ama fonotel diye bir firma garantili çıktı. Arattım imeisini "ithalatçı garantili" yazıyordu. Hepsiburada ilk adiliği buradan çaktı. İkincisi de zaten fiyatları ben aldıktan sonraki gün 50tl aşağı çekerek yaptı.

Şimdi kullandığım kart kampanyalarının hepsi yanacak eğer iade edip tekrar alırsam.
    Böyle bir saçmalığı yaşama ihtimalini pek düşünmüyordum. Hani müşteri memnuniyeti dinleyen bir firma olsa ve arayıp "ben bunu gönderiyorum bana vaadettiğiniz gibi distrübütör garantili ürünü gönderin ve 50lira da çek verin" desem "bizim böyle bir uygulamamız yok beyefendi" diye papağan gibi şakıyan müşteri hizmetleri çıkacak karşıma.

Yarın da tatil zaten açmazlar telefonu. Ne yapıcaz bakalım.

Bunların dışında telefon acayip hoşuma gitti. Detaylı incelememi bu hadiseleri atlattıktan sonra yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: #berk

29 gecesindesinde siparişini verdiğim ürünüm bugün elime ulaştı.
    Öncelikle resmi lg distrübütörü garantili diyordu ama fonotel diye bir firma garantili çıktı. Arattım imeisini "ithalatçı garantili" yazıyordu. Hepsiburada ilk adiliği buradan çaktı. İkincisi de zaten fiyatları ben aldıktan sonraki gün 50tl aşağı çekerek yaptı.

Şimdi kullandığım kart kampanyalarının hepsi yanacak eğer iade edip tekrar alırsam.
    Böyle bir saçmalığı yaşama ihtimalini pek düşünmüyordum. Hani müşteri memnuniyeti dinleyen bir firma olsa ve arayıp "ben bunu gönderiyorum bana vaadettiğiniz gibi distrübütör garantili ürünü gönderin ve 50lira da çek verin" desem "bizim böyle bir uygulamamız yok beyefendi" diye papağan gibi şakıyan müşteri hizmetleri çıkacak karşıma.

Yarın da tatil zaten açmazlar telefonu. Ne yapıcaz bakalım.

Bunların dışında telefon acayip hoşuma gitti. Detaylı incelememi bu hadiseleri atlattıktan sonra yazarım.

Müşteri hizmetleri gece 12 ye kadar açık oluyor... O nedenle akşam 9 dan sonra ararsanız çok daha rahat ulaşırsınız... Ürünün dist. garantil yazıldığını ama paralel geldiğini değişim istediğinizi belirtin yardımcı olacaklarını düşünüyorum...

• Çözünürlük kötü. en iyi telefon şu anda s4te değil, piyasadaki en adam gibi telefon xperia z gibi geliyor her yönü ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Çözünürlük kötü. en iyi telefon şu anda s4te değil, piyasadaki en adam gibi telefon xperia z gibi geliyor her yönü ile.

Çözünürlüğün neresi kötü acaba merak ettim...? Aklını kullanarak bakan her insanoğlu iki telefonu da yan yana koyunca Optimus G'nin çok daha güzel bir ekranı olduğunu söyleyecektir ki görenler hep aynı şeyi söylüyor da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Çözünürlük kötü. en iyi telefon şu anda s4te değil, piyasadaki en adam gibi telefon xperia z gibi geliyor her yönü ile.

optimus g nin ekranını hiç ama hiç görmemişsiniz :D her gören arkadaşımın ilk cümlesi: abi bunun ekran çok iyiymiş ya :))
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.