Şimdi Ara

LG pb 60 g değiştirilmeli mi?Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evimde kullandığım LG pb 60 g projeksiyonu mu aşağıda belirtecegim bilgiler doğrultusunda full hd bir cihazla degistirmeliyim?Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Öncelikle küçük bir odam olduğu icin (izleme mesafem max 2.50) kullandığım perde 160x95 cm ebatlarinda,bu mesafe ve perde ebati için full hd bir cihaz fazla mi gelir?Aslında görüntü benim için tatminkar.tabi birde mevcut projeksyonun sıkıntısı oda küçük olduğundan ve cihazda zoom ayarı olmadığından odanın ortasında duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oda ufak ve ortada duruyorsa sıkıntı olur tabi ben salonda kullanıyorum 180x180 perdeye 2.50 metreden yansıtıyorum ortaya yakın bir yerde duruyor .Ama o kadar para verip full hd alacaksan makineye yazık olur verimli kullanamazsın dev gibi bir ekran olmalı bence;-) 50 ya d 55 inçlik tvler daha mantıklı olur gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABUX kullanıcısına yanıt
    Aslinda bende sizin gibi düşünüyorum fakat full hd bir cihazla cozunurlukte iyileştirme yapsak daha mi iyi olur diye düşünüyorum,böylelikle hem görüntüyü iyileştirmiş hemde odanın ortasından tasarruf etmiş oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Oda ufak ve ortada duruyorsa sıkıntı olur tabi ben salonda kullanıyorum 180x180 perdeye 2.50 metreden yansıtıyorum ortaya yakın bir yerde duruyor .Ama o kadar para verip full hd alacaksan makineye yazık olur verimli kullanamazsın dev gibi bir ekran olmalı bence;-) 50 ya d 55 inçlik tvler daha mantıklı olur gibi geldi.

Bir donem TV isini bende düşündüm fakat malum o büyüklükte TV ler full hd projeksiyonlar fiyatında.

• aynı şeyi bende yaşıorm hocam bende 2.50 metreden kullanıorum pb60 g garantiye verdim pf80 g full hdmi alsam diye düşünüyorum ama mesafe küçük full hd etkili olurmj
  • Mesafe kisa da olsa görüntüyü iyilestirmis olmak oncelik olabilir,ama değişime karar verirsem led projeksiyon tercih etmeyeceğim büyük ihtimalle

• pf80g inceledinizmi lgnin acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok incelemedim,forumdaki incelemeleri okumuştum kablosuz bağlantı ile ilgili çok basarili olduğu söyleniyordu.Zoom özelliğinden dolayı led cihazlardan biraz sogudum açıkçası odamda pek müsait olmadığından tri pod la birlikte odanın tam ortasında pek hoş durmuyor açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mean Streets

Yok incelemedim,forumdaki incelemeleri okumuştum kablosuz bağlantı ile ilgili çok basarili olduğu söyleniyordu.Zoom özelliğinden dolayı led cihazlardan biraz sogudum açıkçası odamda pek müsait olmadığından tri pod la birlikte odanın tam ortasında pek hoş durmuyor açıkçası.

sizin düşündüğünüz model nedir acaba
  • Optoma hd 25 veya BenQ 1070 düşünüyorum.kısmet olur da alabilirsek her iki cihazida demo ettikten sonra karar veririm sanırım ama BenQ biraz önde gibi

• benq e070de zoom varmı bende bayadır araştırmadayım ama lg pf80g 30000 saat ömrü ve bağllantı seçenekleri beni şçok etkiledi hocam
  • Açıkçası pb 60 g yi alırken lamba omrunun uzun olusu bana da cazip gelmişti fakat kullanmaya başladıktan sonra o kadar da önemli olmadığını gordum.cihazim 8-9 aylık kadar 300 saat civarinda kullandım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.