Şimdi Ara

SAMSUNG 40 C 650 50 Hz mi 100 Hz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR, SAMSUNG 40C650 LCD TV SAHİBİYİM. HD KANALLARI İZLEMENİN KEYFİNİ TATMAK İÇİN D-SMART ALDIM. TELEVİZYONU AYARLARKEN ŞU DİKKATİMİ ÇEKTİ, TV'NİN İNFO TUŞUNA BASTIĞIMDA SOL ÜST KÖŞEDE 1920*1080İ@50 Hz YAZISI ÇIKIYO. BU 50 Hz Yİ 100 Hz YAPMAYI BİTÜRLÜ BECEREMEDİM. HALBUKİ BEN BU TV'Yİ 100 Hz DİYE ALDIM. KANDIRILDIM MI, YOKSA BEN Mİ AYARLARDA Bİ YANLIŞLIK YAPIYORUM ANLAYAMADIM. LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!!

• 100 hz hocam
  • İYİ DE NASIL AYARLAYACAĞIM KARDEŞ? İNFO YA BASINCA EKRANDA SOL ÜSTTE 50 Hz YAZIYO VE NERDEYSE KAFAYI YİCEM.
  • Dostum orda oyle gosterir ama hareket tazeleme hizini tv kendisi otomotik 100 hz yapar zaten kendinizde anlarsiniz goruntunun akici olup olmadigini
  • Benim tv'de c650 TV 100hz ancak cok onceleri bir forumda okumustum turkiyedeki yayinlarin 50hz olarak yapildigi seklinde oyle olunca 50hz gorulmesi normal yinede bir bilen cevaplarsa bizde aydinlanmis oluruz
  • Öğrenmek için soruyorum, HD yayın platfomları da 50 Hz mi yayın yapıyor?
  • 100hz olayı tv menüsünden açılıyor, motion plus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    120 Hz mi 85 Hz mi?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Televizyon cihazı icat edildi edileli tv yayınları(pal/secam) 50 hz yayın yapıyor... Standartı 720x576i'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKM

100hz olayı tv menüsünden açılıyor, motion plus

Yani bende de c650 var, tv nin kumandasından infoya basınca 50 Hz gözüküyo, (dsmart hd kullanıyorum), ben şimdi bunu ayarlardan 100 Hz yapabiliyorumve şu ana kadar tvyi 50 Hz izlemişim doğru mu anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

quote:

Orijinalden alıntı: GKM

100hz olayı tv menüsünden açılıyor, motion plus

Yani bende de c650 var, tv nin kumandasından infoya basınca 50 Hz gözüküyo, (dsmart hd kullanıyorum), ben şimdi bunu ayarlardan 100 Hz yapabiliyorumve şu ana kadar tvyi 50 Hz izlemişim doğru mu anladım?

dostum ülkemizde zaten tv yayınları 50hz. 100hz olan tv ler bunu kendi yapıyor şuan teknik açıklamasını hatırlamıyorum motion plus ayarını yapın (netleştir,düzleştir,standart vs ). bir film izlerken yaparsanız aksiyon sahneleri gibi hızlı sahnelerde anlarsınız

• Arkadaşlar bende de aynı modelden var, DigiTurk HD alıcım var, yaklaşık 1-2 aydır HD kanallara geçtiğimde çözünürlük otomatik değişiyor, 1920 x 1080i oluyor. Normal kanallarda tekrar ekran kapanıp açılıp 720 x 576i'ye dönüyor. Kaç Hz olduğuna dikkat etmedim ama Samsung'u aradım, değişiklik uydu alıcınızdandır dediler, sanırım DigiTurk son güncellemesinden sonra bu oldu. Ekranın kısa bir süre gidip gelmesi dışında bir sıkıntı yok. DigiTurk ile de görüşeceğim, sonucu aktarırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.