Şimdi Ara

lg shine hakkında sorular (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar... lg shine ke970 hakkında sormak istediğim bikaç şey var?

1. telefona gelen aramada sürgüyü kaldırınca arama kabul ediliyor ve bu özellik iptal edilebiliyor demişsiniz. peki iptal edince yine sürgüyü açıp YES tuşuna basmak mı gerekiyor yoksa o çarklı tuş ya da yanındakilerden biri cevaplama veya meşgule alma için kullanılıyormu?

2. yes no tuşları sürgünün çok içinde gibi geldi.. uzun süre kullanımda basmak zor mu?

3. mesaj yazımı ne derece kolay? mesaj hafızası nedir? telefon hafızasını mesaj saklama için kullanabiliyomuyuz? (benim için bu en önemlisi)

4. USB den şarj oluyo demiş ark.lar.. pc için kurulum programını yükledikten sonramı şarj oluyor yoksa herhangi bir pc de usb ye takıp şarj edebilirmiyim? maalum çok uzun süre gitmicek gibi şarj..

5. daha önce sorulmuş bi soru ama cevap verilmemiş... telefon titreşimde iken alarm sesi çıkıyomu? yani sadece titreyerek mi bildiriyo alarmı?

daha sorum var aslında ama bunlara cevap alabilirsem biraz daha detay sorarım.. şimdi korkutmiyim bissürü soruyla...

detaylı cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler...

saygılar....

• 1- 3 seçeneğin var kapağı açarak herhangi bir tuş yada cevaplama tuşuyla
    2- hayır değil
    3- sms le pek aram yok
    4- gerekyok takınca sarj oluyo
    5-seside çıkıyo
  • C3400 modelinden örnek veriyorum.Mesaj yazımı gayet kolay.Ayrıca mesajları direk telefon hafızasına kopyalıyor.Ayrıca alarm da sesli bir şekilde çalıyor.Diğer soruların cevaplanmış.Onları atlıyorum.
  • alarm sesli çalmaz telefon titreşimde ise.telefonun hangi ses düzeninde ise alarm da o şekilde çalar.sadece titreşimde ise telefon, alarmda sadece titrer yani.(c3400, s5000, s5200 v.s. modellerde bu şekilde)
  • arkadaşlar başka yerlerdede soruldu lg shine mobile sync den bağlanabilen varmı yada konu hakkında bilgisi olan.... konular hakkında bilgiye ulaşmak zor keşke nokia mı alsaydım demeye başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

alarm sesli çalmaz telefon titreşimde ise.telefonun hangi ses düzeninde ise alarm da o şekilde çalar.sadece titreşimde ise telefon, alarmda sadece titrer yani.(c3400, s5000, s5200 v.s. modellerde bu şekilde)

Arkadaş soruyu titreşimde iken alarm çalar mı diye sormuş.Orasını atlamışım.Yanlışlık olmuş.Diğer LG lerde de durum böyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.