Şimdi Ara

LG sihirli kumanda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben LG LM620S Model televizyona dün sahip oldum lakin sihirli kumanda olayını araştırıyorum desteklenen modeller ile ilgili pek bilgi bulamadım sizden ricam
    sihirli kumanda modeli olan LG AN-MR400 bu ürün LM620S ile uyumlu olur mu ?

• AN-MR300 2012 model smart tv'ler için,AN-MR400 smart kumanda 2013 LG Smart Tv modelleriyle uyumlu olan model sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 7 Ağustos 2013; 9:41:41 >
  • İlginiz için ve bilginiz için çok teşekkür ediyorum !. çok hızlı cevap verildi soruma .
    yalnız LM620S 2013 mü 2012 mi orasını bilmiyorum ?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtxc -- 7 Ağustos 2013; 9:44:15 >
  • LM 620 2012 serisi modeldir smart kumanda da AN-MR300 olur
    bir anlık LA 620 serisine gitti aklım
  • bende 660s var 640 da kumanda yok 660s den başlıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

LM 620 2012 serisi modeldir smart kumanda da AN-MR300 olur

Hocam bilgili birini görünce kaçırmak istemedim.LG 55LM640 hangi yılın modeline giriyor.ve akıllı kumandasını sonradan almak istersem dedeiğiniz 300 serisi kumandayı mı almam icab eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: staphylococcus aureus

quote:

Hocam bilgili birini görünce kaçırmak istemedim.LG 55LM640 hangi yılın modeline giriyor.ve akıllı kumandasını sonradan almak istersem dedeiğiniz 300 serisi kumandayı mı almam icab eder?

LM serisi tv ler 2012 model.
    O yüzden 300 serisi kumanda lazım size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Achina A kullanıcısına yanıt
    http://www.kliksa.com/urun/lg-55lm640-dvb-s-full-hd-3d-smart-led-lcd-tv-4-gozluk/900366113 siz bilen birisiniz peki bu tv nasıl hocam
  • Bende de 42lm640s tv var. Bi arkadaşta an-mr400 sihirli kumanda var, kumandayı arkadaştan alabilirsem bi deneyeceğim. Sonucu yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOREVERFORYOU

Bende de 42lm640s tv var. Bi arkadaşta an-mr400 sihirli kumanda var, kumandayı arkadaştan alabilirsem bi deneyeceğim. Sonucu yazarım.
    hocam bende de 42lm620s var. sonucu bende merak ettim.

http://www.incehesap.com/lg-magic-kumanda-fiyati-24065/

ürünü almayı düşünebilirm.
  • bende yeni la620 aldım. kutudan normal kumanda çıktı. servisin dediğine göre sihirli kumandalı paketten alanlar sonradan normal kumanda alıyorlarmış.
    teknosada kurcaladım sihirli kumandayı gerçekten güzel. hatta almayı düşündüm. sonradan evde fazladan mouse vardı (logitech-kablosuz) taktım. sihirli kumanda gibi oldu. tavsiye ederim. bence 15-20 TL ye mouse alın, sihirli kumanda almaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatandas30 -- 5 Ocak 2014; 1:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatandas30

bende yeni la620 aldım. kutudan normal kumanda çıktı. servisin dediğine göre sihirli kumandalı paketten alanlar sonradan normal kumanda alıyorlarmış.
    teknosada kurcaladım sihirli kumandayı gerçekten güzel. hatta almayı düşündüm. sonradan evde fazladan mouse vardı (logitech-kablosuz) taktım. sihirli kumanda gibi oldu. tavsiye ederim. bence 15-20 TL ye mouse alın, sihirli kumanda almaya gerek yok.

Konu biraz eski ama okurken denk geldi Her mouse uymuyor diyebiliyorum. Gelelim soruma TV'nin uygulama oyunlarını yüklerken bilgilendirme yazılarında akıllı kumanda olsun vs vs yazıyor ya o oyunları mouse ile oynayabilir miyiz yoksa illa akıllı kumanda mı olacak ?

• Mouse ile oyun oynanirmi

• quote:

Mr 300 55lf650 e olur mu acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.