Şimdi Ara

LG T310 Bir Sorunum var Lütfen BAKARMISINIZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim LG T310 telefonum var. Fakat bi şıkayetim var. Telefona kilit koyamıyorum Güvenliğe giriyorum Telefon klidi diyorum. Hiçbir zaman, Cihaz başlatıldığı zaman,Sim Kart değiştirildiği zaman,ve Hemen seçenekleri var. Ben Hep telefona gırdıgımde sormasını istiyorum. Hiçbiri işime yaramıo. Hemen dediğimde sadece birkere oluyo. Mesajlara,müzüklere flan dosyalarada kilit koyamıyorum.. Hani bilen varsa kilit koymayı filan lütfen yardımcı olsun ya perişan oldum Şimdiden Teşekkürler

• arkadsım malesef ole bır ozellık yok bu telefonda bende t310i modelını kullanıyorum ama bole bır ozellık yok umarım yardımcı olabılmısımdır lg nın nadır telefonlarında zaten dedıgınız ozellık oluyor ama nokıaların genelınde ve samsungların genelınde senın soledıgın tarzda kılıt konuluyor bu ozellık olmazsa olmaz olması gerekkıyor ama gel gorkı bunu lg ye anlatamazsın
  • Keşke almasaydım diyorum içimden Bilseydim böyle bir şey olcağını almazdım bakmazdım bile! Peki beni aydınlattığın için saol
  • bısey degıl dostum bu arda yanında usb kablosu kutusundan cıkmadıysan mustrı hızmetlerını arasan san ucretsız usb kablosunu gonderırler usb kablosu yenı updateler ıcın lazım bence telefon o ozellıgı dısında cok ıyı bır telefon belkı yenı updatelerle gelebılrı dıye dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.