Bildirim
LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (152. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sorun hala devam ediyor. WebOS'tan kaynaklanan bir sıkıntı anladığım kadarıyla. İnternette forum buldum WebOS konusunda.
Bakalım vakit bulunca oraya soracağım. -
yetersiz bellek sorununa çözüm bulan o güzel insanlar nerede -
beyaz atlara bindiler ve gittiler :) -
kepek sorununa bile buluruzda bellek için imkansiz bisey izleyecegin zaman fisi cek tak -
Selamün Aleyküm arkadaşlar,
@neos11
LG 55LB652V webos orjinal yazılımı olan varmı? ben webos'un bu konuda yayınlanan sürümünü yüklemiştim şimdi hatalar almaya başladım o sebeple tekrar eski ve orjinal sürüme dönmek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siranusta -- 15 Nisan 2016; 17:40:47 > -
65Ub950v model tvmin internetini açtığım zaman chrome eski versiyon güncelleme yapın uyarısı çıkıyor. Güncelleme için chrome sayfasına girdiğimde webos ile alakalı birşey yok. Neyi yüklemeniz gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba lg 47lb670 kullaniyorum
Güncel kanal listesi ariyorum nasil bulabilirim
Arkadaşlar merhaba
bellek konusu hala aynı düzeyde çözüm yok gibi sanırım :(
web video caster programını kullanarak rahatlıkla filmleri tv ye aktarımını sağlıyordum webos üzerinden
fakat hafta sonu nedense aktarım sırasında ana ekran donup kaldı ( aktarım yapılıyor.... uyarısıyla )
programdan mı kaynaklı yoksa televizyonda mı anlayamadım maalesef :(
konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın -
Youtube'da netlik sorunu var. HD videoları bile zaman zaman bulanık gösteriyor. Netlik konusunda sadece youtubeda sorun var.
Benzerini yaşayan oldu mu?
lgtv 32la620s-za bendeki.
Teknik konulardan cok anlamam. Internette lg smart tv youtube problem diye aradim pek bsi cikmadi. Birinin sony tvsinde benzeri olmus (Sudden low quality content on Sony Bravia smart TV youtube APP)
productforums.google.com
Google Product Forumshttps://productforums.google.com/forum/m/#!topic/youtube/LtG2cp29Bp8
productforums.google.com
Google Product Forumshttps://productforums.google.com/forum/m/#!topic/youtube/44cs8vSIQq0
Ne yapmam lazim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba herkese, Lg 42la620 kullaniyorum. Netflix uygulamasi acilmiyor, siyah ekran geliyor bir surr durduktan sonra menuye atiyor. Spotify calisiyor mesela, anlamadim.
Bu sorun bende mi var sadece?
Arkadaşlar sağlam bi 55'' 4k smart istiyorumda lg 4k tl üstü para veremem mümkün müdür?
mesela bunun gibi ama samsung almak istemiyorum;urun.gittigidiyor.com
Tüm Kategoriler - GittiGidiyorhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-55ju7000-140-ekran-4k-uhd-3d-smart-led-219970213
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 12 Mayıs 2016; 15:01:39 >
-
Arkadaşlar bende lg 43uf7787 tv vardı, bugün öğlene kadar sorun yaşamadım hiç 8 aydır kulanıyrum.
Bugün akşam kumandadan mikrefonla giriş yapmak istediğimde konuştuktan sonra mikrefon dönüp duruyr ve" ses tanıma sunucusu yanıt vermiyor" hatası veriyor.
bu sorun nedir bilen var mı? -
Arkadaşlar merhaba. 49uf8507 kullanıp trt ve trt hd kanallarında, bir şeyler izlerken bir sorun yaşayan var mı? Görüntü gitme yada karıncalanma gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: osedon
Arkadaşlar merhaba. 49uf8507 kullanıp trt ve trt hd kanallarında, bir şeyler izlerken bir sorun yaşayan var mı? Görüntü gitme yada karıncalanma gibi
TRT HD yayından kaldıralı aylar oldu dostum izleyememen gayet normal -
quote:
Orijinalden alıntı: arslan5888
Arkadaşlar bende lg 43uf7787 tv vardı, bugün öğlene kadar sorun yaşamadım hiç 8 aydır kulanıyrum.
Bugün akşam kumandadan mikrefonla giriş yapmak istediğimde konuştuktan sonra mikrefon dönüp duruyr ve" ses tanıma sunucusu yanıt vermiyor" hatası veriyor.
bu sorun nedir bilen var mı?
o sorun yazılımla alakalı tv nın bır problemı degıl hocam rahat ol. tv yı yenıden baslattıgında veya bır kac gun sonra denedıgınde sorunun kalktıgını goreceksın -
quote:
Orijinalden alıntı: no_Antijen
quote:
Arkadaşlar merhaba. 49uf8507 kullanıp trt ve trt hd kanallarında, bir şeyler izlerken bir sorun yaşayan var mı? Görüntü gitme yada karıncalanma gibi
TRT HD yayından kaldıralı aylar oldu dostum izleyememen gayet normal
Ben hiç izleyemiyorum demiyorum, merkezi sistem var apartmanda; trt hd, belgesel hd, trt spor hd, diğer trt kanalları, 4k vs. izleniyor. Ben diyorum ki; izlerken görüntüde sorunlar oluşuyor başka arkadaşlar var mı bu sorunu yaşayan?
-
quote:
Orijinalden alıntı: msy2012
Trt hd ler ara ara gidiyor sinyal yok diyor bazen de bozuk geliyor bazen hiç sorunsuz oluyor bunun sebebi nedir nasıl çözeriz sadece trtnin hd kanalları diğer hiç bir kanalda sorun yok
Maalesef aynı sorun bende de mevcut. Diğer Hd vs Sd kanalalrda sorun yok, sadece trt kanallarında var ne yazik ki. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: msy2012
Trt hd ler ara ara gidiyor sinyal yok diyor bazen de bozuk geliyor bazen hiç sorunsuz oluyor bunun sebebi nedir nasıl çözeriz sadece trtnin hd kanalları diğer hiç bir kanalda sorun yok
Maalesef aynı sorun bende de mevcut. Diğer Hd vs Sd kanalalrda sorun yok, sadece trt kanallarında var ne yazik ki.
Televizyoncuyu getirttik bir aletle sinyal ölçümü yaptı, sinyal zayıf dedi çatıdaki çanağa ince ayar yaptı, artık sorunumuz yok
Hocam sizde de aynı sorun mu vardı yoksa. Bütün Hd ler sorunsuz ama bir tek trt sd ve hd ler sorunlu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X