Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
313.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen öyleydi, sadece trt hd ler çıkmıyordu, şimdiyse hepsi çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 47 LA640S televizyonumda kumanda aşağı yukarı kanal ve ses dışında herhangi bi tuşu aktif olmuyor, smart ve ayar kısmına tv üzerinden bile giremiyorum dün gece skype uygulaması yüzünden kısıtlama olacak diye bilgilendirme geldi smart kısmındayken ertesi gün tv dışında bişi açamaz oldum çözümü nedir, tv nin programlaması mı bozuldu bilen, anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • 2 LG tv ve LG ses sistemi kullanıcısı olarak katılayım bende aranıza
  • Beyler allah rızası için yardım edin. Trt kanallarında neden sorun yaşıyorum. Bütün sd ve hd kanallar harika iken sadece trt kanallarında sıkıntı yaşamak neden. Yoksa 49uf8507 nin uydu alıcısında sorun mu var? Bu trt de ki sorun nedir. Sadece ben miyim bu sorunu yaşayan acaba....

• Dahili Hd uydu alıcıların sinyal kalite alımı düşük.
    Trt'lerde antene çok ince ayar yapmak gerekiyor iyi bir sinyal kalitesi alabilmek için;
    yani ya harici bir reciver kullanacaksınız yada anteni ayarlayacaksınız.
    Tvnin alıcısı sağlam, zaten olmasa diğer kanallardada aynı sorunları yaşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaten34

Dahili Hd uydu alıcıların sinyal kalite alımı düşük.
    Trt'lerde antene çok ince ayar yapmak gerekiyor iyi bir sinyal kalitesi alabilmek için;
    yani ya harici bir reciver kullanacaksınız yada anteni ayarlayacaksınız.
    Tvnin alıcısı sağlam, zaten olmasa diğer kanallardada aynı sorunları yaşarsınız.

İnce ayar çektirsem LNB'ye sorun ortadan kalkacaktır o zaman oyle mi?
  • 24mt48u model lg tv dahili uydu alıcısı var. Bu modeli kullanan varmı? Kanalları bulmada sıkıntı çekiyorum. Eğer aynı model kullanan varsa rica etsem kanal listesini yedekleyip paylaşabilirmi?
  • Evet lnb ince ayarı ile sorununuz şimdilik düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaten34

Evet lnb ince ayarı ile sorununuz şimdilik düzelir.

Bugün şöyle bir enteresanlık oldu! Kablo net kullanıcısıyım. Merkezi sistem ve kablolu yayının geldiği ağı birlikte kullanmışlar. Yani, kablolu yayını kesip merkezi sistemi direk bağladığımda trt hd de sorun olmuyor. Ama kablo net ve kablolu yayını aktif ettiğimde sanki sinyal çakışması oluyor ve trt de sorunlar çıkmaya başlıyor.
  • LG49UF8507 tvde frekanslarını girdiğim halde trt 4kyayını alamıyorum. frekansı ekledim, zaten var falan yazdı tamam dedim. transponder listesi gelmedi ama bekledim baya gelmedi. manuel aramaya girdim transponder kısmında yok yazıyor değiştiremiyorum da seçime kapalı. ayrıca güncelleme kısmı da seçime kapalı.nasıl düzelecek tv listesinde trt4K yok şuan. ayrıca kanal listesin usbye atmak istedim usb-tv seçeneği var sedece tv-usb seçeneği çıkmıyor LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu

• Arkadaslar merhaba konuyu cok detayli inceleyemedim ama sorulmussa afedersiniz ins.lg lb 580 2015 model smart monitor televizyonuma Teledunya internet paketi aldim.simdi ekranda arada bir "usb aygiti taninmadi" aygıt desteklenmiyor"uyarisi veriyor. Acaba sorun teledünya ds mı tv de mi.

• lg ub830v trt 4k format hatasi veriyor. hic mi cozum yok izlemek icin?

• Aranızda 55UH850V modelinden kullanan var mı, görüş alışverişi yapmak isterim.
  • Admin "uydu LMB kapatma" nasıl bişidir, kanal silme nasıl yapıyoruz, o yüzden sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Beyler allah rızası için yardım edin. Trt kanallarında neden sorun yaşıyorum. Bütün sd ve hd kanallar harika iken sadece trt kanallarında sıkıntı yaşamak neden. Yoksa 49uf8507 nin uydu alıcısında sorun mu var? Bu trt de ki sorun nedir. Sadece ben miyim bu sorunu yaşayan acaba....

Tv güncellemesine bak, varsa indir kur, bi sorun varsa çözülmüş olabilir. 47LB670v kullanıyorum bende 4k yok, ama komple arattiginda çıkması lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: krc58

Arkadaşlar daha once sorulmus olabilir kusura bakmayin sorulduysa ama webde cok aradim bi cozum yok cozumu bulan varsa lutfen yardimci olsun.

42LA620S modelini kullaniyorum uydu ayarlarini yapiyorum ve sık sık kanallarda sinyal yok sorunu aliyorum. Ancak örneğin kanal D de bu sorunu yasarken tv8de sorun yok. Cogu kanal gidiyor ama bazilarinda sorun yok. Bazen geliyor kanallr bazen gidiyor kac kere fabrika ayarlarina dondum sifirdan ayarladim ama sonuc ayni. Merkezi sistem uydu kullaniyoruz diger komsularda bu sorun yok ama bende surekli oluyor. Yokmudur bunu bir cozumu.

Cevap yazıldı mi bilmiyorum ama bende fikrimi söyleyeyim, tv ile bir sorunun yok, uydudan gelen sinyalde sıkıntı var, bu uyducu çağır sinyallerini kontrol etsin, 20 lira verirsin adama en fazla.. Merkezi sistemde her daireye farklı kablo geliyor komşuda sorun olmaması sende de olmayacagi anlamına gelmez, belki switch iyi oturmamistir belki kablonun bir tarafı kırılmış, plastigi yirtilmistir.. Bakmak lazım.. Ama tv ile bir sorunun olduğunu düşünmüyorum, sinyal ve yayınla ilgili sorun var..

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: krc58

Arkadaşlar daha once sorulmus olabilir kusura bakmayin sorulduysa ama webde cok aradim bi cozum yok cozumu bulan varsa lutfen yardimci olsun.

42LA620S modelini kullaniyorum uydu ayarlarini yapiyorum ve sık sık kanallarda sinyal yok sorunu aliyorum. Ancak örneğin kanal D de bu sorunu yasarken tv8de sorun yok. Cogu kanal gidiyor ama bazilarinda sorun yok. Bazen geliyor kanallr bazen gidiyor kac kere fabrika ayarlarina dondum sifirdan ayarladim ama sonuc ayni. Merkezi sistem uydu kullaniyoruz diger komsularda bu sorun yok ama bende surekli oluyor. Yokmudur bunu bir cozumu.

Cevap yazıldı mi bilmiyorum ama bende fikrimi söyleyeyim, tv ile bir sorunun yok, uydudan gelen sinyalde sıkıntı var, bu uyducu çağır sinyallerini kontrol etsin, 20 lira verirsin adama en fazla.. Merkezi sistemde her daireye farklı kablo geliyor komşuda sorun olmaması sende de olmayacagi anlamına gelmez, belki switch iyi oturmamistir belki kablonun bir tarafı kırılmış, plastigi yirtilmistir.. Bakmak lazım.. Ama tv ile bir sorunun olduğunu düşünmüyorum, sinyal ve yayınla ilgili sorun var..

Hocam sorunu kendim cozdum uydu ayarlarindan 2. Uydu olaeak turksat uydusunu 2 kere sectim yani uydu1 ile uydu2yi ayni anda Turksata ayarladim onsan sonra hic sorun yasamadim tesekkurler cevap icin

• quote:

Orijinalden alıntı: keyfoagam

24mt48u model lg tv dahili uydu alıcısı var. Bu modeli kullanan varmı? Kanalları bulmada sıkıntı çekiyorum. Eğer aynı model kullanan varsa rica etsem kanal listesini yedekleyip paylaşabilirmi?

Hocam merhaba sorun çözüldü mü? Tvden memnunmusunuz akşam almayı planlıyorum.
  • Merhaba,

Lg le5500 47'' tvde netcast içerisinden youtube kullanmak ile ilgili yeni bir firmware ke?feden vb, ek donanym almadan çözüm bulan var my acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

quote:

Orijinalden alıntı: keyfoagam

24mt48u model lg tv dahili uydu alıcısı var. Bu modeli kullanan varmı? Kanalları bulmada sıkıntı çekiyorum. Eğer aynı model kullanan varsa rica etsem kanal listesini yedekleyip paylaşabilirmi?

Hocam merhaba sorun çözüldü mü? Tvden memnunmusunuz akşam almayı planlıyorum.

kanal listesi bulamadım. Eğer kanal listesini bulabilirsen paylaşırmısın?
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.