Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
313.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a forumdaşlar lgpb690v 50" olan model evimde bulunmakta.Görüntü ayarlarını özenle uğraşıp ayarladığım tv nin ayarlarını misafir çocukları bozmuş.Bu ayarları ana konuda göremedim.Elinde kaliteli görüntü ayarı olan var mı dır?.2 hafta boyunca uğraşıp yabancı bir forumdan bulmuş olduğum ayarları kaybetmek çok koydu.Keşke daha önceden lg ana konusu olduğunu bilseydim o ayarları buraya da yazar diğer kullanıcılarında yararlanmasını sağlardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi marka alırsanız alın ama kesin olan tek şey HTML5 desteği olsun !
    yoksa sap gibi ortada kalıyorsunuz !
    özellikle firmalar smart-tv için geliştirdikleri işletim sistemine desteği birden çekince
    o işletim sistemine özel uygulamaların güncel desteği ortadan kalkıyor !
    daha düne kadar html4 desteği veren youtube bile HTML5 standartlarına geçince
    sap gibi full ekran olmayan videoları ekran içi ekran şeklinde düşük çözünürlükte izlememek için

tv alacağınız zaman o TV yi demo anlamıyla internete bağlayıp

https://html5test.com/ sağlam bir html5 testi yaptırın yoksa
    smart-tv özelliklerine destekler kesilince elinizde birtek html5 desteği kalıyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

arkadaşlar merhaba salı günü yeni bir tv alınmıştı eve dayımla annem almışlar.bugün biraz kurcalarken tuhaf birşey farkettim oda şöyle.

netflix uygulaması son güncelleme tarihi 20.03.2016
    tivibu smart tivi son güncelleme tarihi 09.03.2016
    trt son güncelleme tarihi 01.04.2016
    google play filmler ve tv son güncelleme tarihi 24.05.2016
    youtube uygulamasıda böyle yakın zamanda güncellenmişti ( 4. yada 5. ay olması lazımdı ) ama internet bağlantısından video izlemek için deneme amaçlı kendim güncelledim tam tarihini hatırlamıyorum.

bu uygulamalar nasıl böyle tarihlerde olabiliyor benim fatura tarihim 21.06.2016
    belliki kullanılmış bu ürün yoksa tamire gitmiş ürünümü sattılar ? bunu nasıl anlayabilirim ?

sistem menüsünden cihazın kaç saat çalıştığına nasıl bakabilirim ? fabrikaya ayarlarına alınınca bu sayaç sıfırlanıyor mu ?

bazı firmalar bazı ürünlerin içine ekledikleri yazılımları standart düzgün çalışan yerine göre bazen 1.1 versiyonu ile fabrikadan iso imaj olarak yüklerler
    yani senin TV için kimse internete giripte dosya indirmez ! bir numune prototip üzerinde indirilenler düzgün çalışıyor ise o sistem serisi için bir imaj oluşturulur
    ve üretilen tüm TV lere bu yüklenilir ! daha sonra güncelleme çıktı ise ve son kullanıcı isterse güncelleme yapar !

ben 2016 model tv aldım içindeki programlar 2016 dan önce diye bu TV 2016 dan önce kullanılmış anlamına gelmez !

• 42 LB 652 V kullanan arkadaşlar chansort ile kanal düzenleyip tv ye aktarabildiniz mi ?

Defalarca denedim ama olmadı. TV USB kopyaladığım kanalları chansort'a atarken bile chansort uyarı veriyor olmuyor.
  • 49UF6407 modeline webos3.0 gelmiyor mu acaba herhangi bir güncelleme belirtisi yokda.

• Arkadaşlar tv'ye yeni güncellemeler gelecek mi Bilgisi olan var mı?
  • benide ekleyin
  • webos 2 lere webos 2.4 güncellemesi gelecek diyorlardı yalan oldu. Yakında webos 4 çıkacak.
  • LG Smart-TV HTML5 sorunu şikayet sitelerinde yerini aldı !
    umarız LG merkezi HTML5 için gereken güncellemeleri biran önce yapar !

www.sikayetvar.com
    LG TV Güncel Html5 İnternet Sayfalarını Açmıyor!
    https://www.sikayetvar.com/lg-tv-guncel-html5-internet-sayfalarini-acmiyor

• tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Benim LG televizyonum ile ilgili sorunum sanıyorum çok daha başka.

Şöyle ki, benim televizyonum LG LB652V. Bu televizyonu sırf internete bağlanabiliyor ve uydu alıcısı da içinde diye 2 yıl evvel satın aldım. ama satın aldıktan
    yaklaşık bir 6 ay sonra anten kablosundan giren yağmur suyu nedeniyle LNB girişi çalışmamaya yani kanalları görüntülememeye/kanal listeleyememeye başladı.
    Servis bunun kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek ücretsiz tamirine yanaşmıyor. LNB girişi ve daha da içeri su girmişse anakartın da değişmesi gerekirmiş ki,
    bu da, 700 TL gibi bir paraya tekabül ediyor.

TV LNB girişine doğrudan uydudan gelen anten kablosu takılıyken çalışmıyor ama AV1 kablosu ile harici bir uydu alıcı üzerinden kanalları görüntülemek mümkün oluyor.

Şimdi size soruyorum, bu durumu cebimden bu kadar para ödemeden halletmem mümkün mü?
    Su geçirmez uydu anteni kabloları varmış. Onlardan alıp tv tamir olmadan evvela anten kablosu işini halletmem gerekecek muhtemelen.

Bu durumda sadece LNB girişi (tünel denilen parça ) su almış olabilir mi? Yani anakartın sağlam olduğunu harici bir uydu alıcısına bağlanınca kanalların görüntülenmesi ile ilişkilendirebilir miyiz ne dersiniz?

• Lnb ve kablo sağlamsa
    Dahili alıcı bozulmuştu
    En ekonomik cözüm harici
    Alıcı kullanmak

• chansort ile ayarladığım kanal listesini usb ye attım fakat tv ye aktaramıyorum. usb den tv ye tıklıyorum evet diyorum öyece dönüp duruyor sorun nedir acaba... usb fat 32 formatında.. lg 49ub850v
  • lm serisi tv im var
    senellerdir kanal kaybolmaları aynı numaraya 5 kanal yerleşmesi gibi sorunlar yaşıyordum
    bana siteden soygar nickli arkadas tavsiye etti

sadece tv de ülke yi değiştiriyorsunuz bende onun gibi almanya yaptım dil türkce kalıyor
    tv resetleniyor tekrar kanal aramaları uğrastırıyor ama haftalardır arıza yok cok şükür
    sadece hem teledünya hem uydu var aynı film birinde 8 de diğerinde doğrusu olan 9 da başlayacak gösteteriyor
    bitek bu sorun var
  • Herkese merhaba arkadaşlar,

LG 55UH615V 4k smart led tv sahibiyim, yeni aldım kurdurdum ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, fakat 1 adet sorun dışında

Sırf iptv kullanmak için neredeyse tv aldım diyebilirim.

LG webos3 işletim sistemi ile bu tv ile bize hizmet veriyor.

uygulamalarımda SS IPTV uygulamasını bulamadım, bende uygulamalarda olan SMART IPTV uygulamasını kurdum, 1 hafta sorunsuz kullandım, 1 haftanın sonunda ücret istedi. Bende diğer ücretsiz uygulama olan MKIPTV uygulamasını indirdim, tüm ayarları yaptım, kanal listesini indirdim, açtım ama bu seferde bunlar " BAĞIŞ " adı altında para istiyorlar.

Gelelim esas konuya, SS IPTV programını kullanmak istiyorum ama uygulamalarımın içerisinde bu uygulama sanırım artık yok

SS IPTV adresinden; webos3 LG tv ler için olan yükleme işlemlerini sırası ile tamamladım. USB içerisine ; sıkıştırılmış dosya olan webOS_usb dosyasının içerisindeki "developer" dosyasını aktardım. USB belleğide temizleyip işlem öncesi formatladım. USB belleği tv ye taktıktan sonra smart tv bölümünde SS IPTV uygulama ikonu kendiliğinden geldi. İkona tıkladıktan sonra tam ekran uygulama logosu ekrana yansını ama sonrası yok, simsiyah ekran

SS IPTV programını weBOS 3 LG tv sine kurup yükleyen varsa bana yardımcı olabilir mi lütfen ?

Buradan bir sonuç alamazsam ayrı bir konu açmayı düşünüyorum.. Teşekkürler şimdiden ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonuss -- 5 Eylül 2016; 9:03:00 >

• LG 49LH604V Modelini aldım içinde Sihirli kumanda çıkmadı, MR600 modeli uyumlumudur bu modelle satın almak istiyorum
  • Usb den kanal listesi yukleyebilen var mi..

• kutay2455 kullanıcısına yanıt
    versiyon 5,00,5 den sonrasında yüklenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

versiyon 5,00,5 den sonrasında yüklenmiyor

Peki bi cozumu yok mu bunun.. boyle sacma sey mi olur.. teknik servis nasil atiyor o zamn

• Adamlar surumleri guncelleyip daha iyi yapacagina eskisinden beter yapiyolar.

• usb den tv ye kanal listesini kopyalayamıyordum bu sorun pc de düzenleme yapıldığı için format değişikliğine neden oluyormuş o yüzden tvye yüklenmiyormuş... tv nin kendi içinde yapılan kanal sıralaması usb ye atılılp saklanabilir ihtiyaç oldugunda kullanılabilir o zaömn sorun çıkmaz dediler... yani chansort ile yapılan kanal listesi tv ye atılamıyor...
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.